- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.641
ya cnm msj hakkımı daha doldurmadıgım ıcın msj atamıorum[/QU
hımmmnapalım kısmet değilmiş.
benim bu uygulamayı istememin öncelikli amacı saçımın düz olması daha sonra saç bakımı.. fakat nasıl yapıldığına dair çok fazla araştırma yapamadım.
anladığım kadarıyla sen ilk kez ve tek başına bu uygulamayı yaptın ... tecrübelerine dayanarak sormak istiyorum ;
sence evde kendimizmi yapmalıyız (becerebilirmiyiz, fiyat uyguna geliyormu toplamda ne kadara mal oldu, sonuç uğraştığına değiyormu )
, yoksa bu fırsat sitelerinden ucuza kuaför bulup orada yaptırmak daha mı mantıklı ( mesela fırsat sitelerinde 70 e 80 e bu uygulamayı satıyorlar , ama malzeme olarak hizmet olarak ne kadar güvenilrler onu bilemiyorum ?)
sonuçta sende kuaförde yaptırabilirdin , neden evde kendin yapmayı tercih ettin :)
kusurabakma fazla bilgim olmadığı için, çokk soru sordum
canım benım kuafore o kadar vereek param yok .. hem evde yaparakda aynı ıslemde sonuc aldım.. gayet memnunum... sıkıntı yok.. tek sıkıntısı kokusu kokuyuda kurutma makınasını karsıma sabıtledım kokudan eser kalmadıD
Kızlar...Kimi saç yağlı gibi kalıyor kimi saç kupkuru oluyor, bu saçın cinsine bağlı... Asena senin durumunda normal, firfurukun durumu da normal...
canım ılla onu alman gerekmıyor bız cogumuz nude ve doa marka sampuan kullandık ve kullanmayada devam edıyoruz cokta memnunuz fıyatlarıda uygun.nude yı watsons gratıs gıbı magazalardan,doa sampuanıda netten doa kozmetık yazarak bulabılırsınkızlar merhaba,
ben de keratin almaya karar verdim öncesinde ve sonrasında hangi sampuanı kullanıcağıma karar veremedim. alacağım keratin markasının BRAZILIAN KERATIN DEEP CLEANSING SHAMPOO nı var bu önce kullanılacak olan mı? ya da daha iyi dediğiniz bir öneriniz var mı
ayrıca Kılıçbalığı emeklerinden dolayı teşekkürler. çok uzun sayfalar okudum sabırla tüm soruları cevaplamışsın. Allah gönlüne göre versin
teşekkür ederim cevabın için doa yı almaya karar verdim nude kaşıntı yapıyormuş okuduklarıma göre. zaten egzama var ben de.canım ılla onu alman gerekmıyor bız cogumuz nude ve doa marka sampuan kullandık ve kullanmayada devam edıyoruz cokta memnunuz fıyatlarıda uygun.nude yı watsons gratıs gıbı magazalardan,doa sampuanıda netten doa kozmetık yazarak bulabılırsın
Keratin bakimini bende kendim yapmaya karar verdim.doa nin sulfatsiz sampuanini aldim birde fix nano keratin aldim (kokusuz yaziyordu aldigim sitede umarim oyledir) 100ml yetermi acaba ? saclarim cok uzun degil omuzlarimda..
100ml keratin 75tlye aldim..sizlerde kullandiginiz keratini ve fiyatini yazarsaniz hepimiz faydalanmis oluruz...
yahu arkadas siz ilk sayfayı nıye okumuyorsunuz bın kez soylendı konu sahıbı marka paylasılmasını ıstemıyor dıye saka gıbı ya.forumda dıger baslıklar var bununla ılgılı marka falanda paylasılıyor ama burda paylasmıyoruz!!!!!!!!!!firfuruk sende nude veya doa alabılırsın kullandıgımız genelde bunlarKızlar evde brezilya fonu yapacagım ama bir türlü hangi keratin alacağıma karar veremiyorum. Kilicbaligindanda cevap alamadım hala. Forumda marka yazılsın istenmiyor bana özelden yazan olursa çok sevinirim. Bide daha önce yaptırmıştım sampuanim bitti hangi sampuan ve kremi alayım.. Cevaplarınızı bekliyorum.
mahlep selam kılıçbalığımızı çok özledik uzun zamandır yok buralarda ne zaman gelir hiç bir fikrim yok bildiğim kadar cevaplıyım sana 2-3 kez yapmış olmamın verdiği tecrübeden başka bir bilgim yok onuda belirteyim
1. evet sülfatsız şampuanla yıkadık ama ben krem kullanmadım sende kullanma bence
2 saçları kuruttuk ve güzelce düzleştirdik bu kısımı sakın es geçme balık önemli olduğunu bir çok kez belirtti
3. 4. 5. aşamada doğru
6 canım benimki tam kurumuyordu mesela ama sonra kızların paylaştığı tam kuruyodu diye hatırlıyorum zaten belli bir süreden sonra aa bu kurumuyo diyosun ya da kuruyo bunu anlamak zor değil yaparken fark ediceksin zaten :) 7. aşamada tamam
8. aşamada keratinin 3 gün duranı var 4 gün duranı var ona göre onu unutma hoş fazla bekletmekten bir şey olmayacağı yine kılıçbalığının bilgilerinden ısıyıda saç durumuna göre ayarla 210 derece diye sabitleme kendini senin saçın biraz yıpranmış durumda onu en iyi sen anlarsın dikkatli ol mesela ben 210 derecede yapmadım daha az ısı uyguladım diğer günler çünkü saçımın altları kötüydü kendimce ayarladım
9 aşamada tamamdır
diğer mesajına geçtim
1 soruna saçının bozulma durumuna göre yap kuzum bozulma yoksa sürekli üstünden geçip durma kısss :) ben bir kez geçtim mesela çünkü bozulmuyordu saçım ama dalgalanma vs olursa sıcaktan terden nemden düzeltirsin
2 gerek yok ben yapmadım bir sıkıntıda olmadı
3 salı günü yıkayabilirisin
4 canım toplamayıver 4 gün idare et ben toplamadım o sebeble yanlış yönlendirmiyim seni bilemiyorum
5 aslında açık havada bir sıkıntı olmaz maskenide tak tamamdır
tekrar belirtiyorum ki kendi tecrübemden yola çıkarak yazdım bunları sen istersen yine balığı bekle en doğru bilgi onda ben bir fikir olsun diye yazdım sana
yahu arkadas siz ilk sayfayı nıye okumuyorsunuz bın kez soylendı konu sahıbı marka paylasılmasını ıstemıyor dıye saka gıbı ya.forumda dıger baslıklar var bununla ılgılı marka falanda paylasılıyor ama burda paylasmıyoruz!!!!!!!!!!firfuruk sende nude veya doa alabılırsın kullandıgımız genelde bunlar
ilk sayfaları okudum tabiki, hatta bir çok sayfayı ve başka topikleri de okudum. zaten o yüzden kafam çok karıştı. bir çok yerde kılıçbalığı ve başka arkadaşlar özelden marka isimleri yazmışlar ben de o yüzden soruyorum. sen de okusaydın görürdün.
neyse yine de şampuan önerilerin için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?