- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #6.641
Kızlar arkadaşımın saçı hiç ama hiç olmadı aynı eskisi gibi , neden olmamış olabilir... Nude ile iki kez yıkadı kuruttuk , keratini sürdük 200 derecede presledik.. Saçı normalde düz zaten sadece fön etkisi olsun istedik... 3 gün sonra yıkadık ve aynı başladığımız gibi(((
Merhaba herkesin bayramı mübarek olsun bende dün yaptım sanki saçlarım sertleşti daha çok :)
Kızlar ben dün yarısını yaptım bugün tekrar yapsam olurmu?
Merhaba herkesin bayramı mübarek olsun bende dün yaptım sanki saçlarım sertleşti daha çok :)
Kızlar ben dün yarısını yaptım bugün tekrar yapsam olurmu?
Yıkayınca yumuşamadı aksine sertleşti :) natura keratin free plus me
Önce clarifing şampuanıyla yıkadım 2 kez sonra havluyla saçlarımı sardım nemli olucak şekildeyken keratini tahta kaşığıyla yedirerek sürdüm uçlardan yukarı doğru sonrasında streçledim 30 dk bekletip bolca duruladım ve sülfatsız şampun ve kremiyle devam ettim :) saçlarım kuruyunca çok sertleşti
Şimdi elimde kalan keratinle tekrar uygulama yapmak için erken mi ?
Öncesinde saçımda keratin bakımı fönü vs yoktu
Önce clarifing şampuanıyla yıkadım 2 kez sonra havluyla saçlarımı sardım nemli olucak şekildeyken keratini tahta kaşığıyla yedirerek sürdüm uçlardan yukarı doğru sonrasında streçledim 30 dk bekletip bolca duruladım ve sülfatsız şampun ve kremiyle devam ettim :) saçlarım kuruyunca çok sertleşti
Şimdi elimde kalan keratinle tekrar uygulama yapmak için erken mi ?
Öncesinde saçımda keratin bakımı fönü vs yoktu
Bide durulanmayan spreyi var buda çok kötü kokuyo
Evet kurutmadan presledik((
Sampuan ve krem surulmeyecekti. Kurutup preslicektin ya da fonlucektin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lolita Canım, ürünü sürüp bekleme süresi bitince yalnızca su ile durulanacak, şampuan vs kullanılmayacak bunu defalarca yazdım zaten kullanma talimatında durulayın yazıyorSen ürünü bildiğin akıttın saçından
Koku konusu kişiye göre değişiyor ben spreyin kokusunu sevmiştim ama bir çok ürünü sırf kokusu yüzünden kullanamıyorum.
Cısssss Cıssss Cısssss
Umarım saçlar zarar görmemiştir
:2::2::2:
Cısssss Cıssss Cısssss
Umarım saçlar zarar görmemiştir
:2::2::2:
Canım çok teşekkür ederim broşüre baktım 30 dk beklet duru su akana kadar sonra sülfatsızla yıka kremini kullan diyo ben broşüre uydumneyse az kalan keratinimi ne zaman yapmalıyım bide durulanmayan spreyin kuru saçta kullanabilirsiniz yazıyo hangi şekilde daha etkili olur kılıçbalığım
Kızlar keratini nereden temin ediyorsunuz ve de fiyatı ne kadar?
Bir de herkes uygulayabiliyor mu?
Yani ben emziriyorum mesela..
selam kılıç balığı...
bir arkadaşım bunu sormamı istedi sana. kkda üye değil kendiside.
.dande nano keratin saç bakım spreyi
bu 2 ürün keratin sonrası uygulanabilirmi.
özellikle şampıuanı...
Kizlar natura keratin mini setim grldi ben duzlestirmek amaciyla regular istedim ama urunun ustunde regular yazmiyor ve sitesindeki mini set pembe idi bu ise beyaz kutularda acaba bana ysnlidlikla sadece keratin bakimi mi gonderildi faturada regular yaziyor ancak kutu ustunde ne extra nede regular yaxmiyor
Kizlar yardımcı olur musunuz ne yapayim bu seti geri mi yollayayim duzlestirmeyecekse istemiyorum
Yok görmedi Allahtan, kurutmamız gerektiğini hatırlayamadım... Şimdi kurutup bir daha yapsak olur değil mi ?
Sevgili Kilic baligi walla faturasinda regular yaxiyordu heralde budur deyip srindirici sampuaniyla 2kez yikayip kuagore gittim sacima sürüp duzlestirsin diye evde tek yapamazdim kuafor kadin hic brezilya fonu uygulamamis uygulayan badka kuaför 200lira istedi bnden ilac dahil yapmak için saka yapiyorsunuz heralde deyip çıktım bu hic brezilya fonu yapmamis kadinda 30tlye yaptirdim yaptirmasinada boya gibi sacima keratini sürdü biraz biraz daha derken 150ml keratinin hepsi bitti bol olsun az olmasin iyice yesin dedik yarim saat bekledim sonra saci gon ile guya kurutacaz saclar sirilsiklam keratinden o kadar cok surmusuz ki bir saat fonle anca kurudu sonra ustune duzlestiriciyle pres yaptık kendi duzlestitici mi getirdim kuafor duzlestirici kullanmiyormus sadece fon yapiyormus kuaforde duzlestirici yaptikca islaniyordu tekrar sac kuafor iyice sıkıldı nyse oglrye pofleye bitirdi duzlestirme islemini sacim su anda o kadar mat ve kabarik ki ben evde durmadan tekrar geciyorum presliyorum preslerken guzel iyi sonra gene sertlesip bozuluyor düzlüğu
Bas agrisiyla uyudum dun gece kafam on ton sanki ama natura boyanin ceyregi kadar rahatsizlik vermedi sanki keratin degilde sac kremiydi ama ben hepsini surmekle hata ettim
teşekkürler kılıç balığı,arkadaşıma ileteceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?