Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım uzunca bir süre o hatayı yaptım ya ben uçlarıda özellikle şampuanladım durdum ama artık bikaç yıkamadır dikkat ediyorum
e hadi inşallah bu sefer olurda sende rahat edersin ama N nscckts sanki doğru söylemiş sonrasında arındırıcı kullanmasan mı?

KIZLAAAR KIZLAR, BİR KURAL VAR DEMEKKİ UYULDUĞU TAKDİRDE BİRŞEYLER YOLUNA GİRİYOR DEĞİL Mİ

Öncesinde arındırıcı kullanmanız gerekiyor daha dahaaa önce yazdığım gibi arındırıcı şampuan normal şampuanın temizleyemediği kalıntıları temizlediği gibi saç pullarını açarak ilacın saç pulları arasına girmesini sağlar. Aksi takdirde kullandığınız normal şampuanla bu açılmayı elde edemezsiniz, ilaç saç pulları arasına girmezzzz. Girmezse ilacı sürmenizin hiçbir anlamı kalmaz yüzeysel işlem yapmış olursunuz

Bunun yanında fön sonrası da tekrardan arındırıcı şampuan kullanırsanız fönün ömrünü kısaltırsınız, brezilya fönü saçınızın etrafını bir mum tabakası gibi sararak düzlüğü muhafaza ediyor, eeee siz tekrardan arındırıcı şampuan kullanmaya devam ederseniz ne anladık yaptığınız iş boşa gidiyor.

BENCE, KULLANDIĞINIZ ÜRÜNÜN ŞAMPUANIN HEM FÖN ÖNCESİ HEM FÖN SONRASI KULLANILABİLDİĞİNDEN EMİN OLUN Kİ BEN BÖYLE BİR ÜRÜNLE HİÇ KARŞILAŞMADIM MANTIĞA AYKIRI.

EMEĞİNİZE YAZIK, ÜZÜLÜYORUM YANİ HEM OKADAR KOKU ÇEK HEM KALICI OLMASIN BİRŞEYLER.

KİMİNİZİN BEBİŞİ DE VAR ÜSTELİK, YAPTIĞINIZ İŞE DEĞSİN DEĞİL Mİ :)

Son kez sizin üzülüp bu uyarıyı yaptıktan sonraaa artıkkkk gerisini size bırakıyorum :)

merhaba arkadaşlar .....bi kac gündür yazılanları okuyorum ama
ancak 100 sayfa okuyabildim .Benim kalın telli oldukça kabarık ve şekilsiz saçlarım var 2 yıl bi sorun yaşamadan natura keratin kullandım sonra sanırım ürünün içeriği degişti ve bende işe yaramamaya başladı bende alfaparf denedim sadece fön çekerek uyguladıgım halde benim saçlarımı acayip kuruttu ve bazı kısımları koptu ..... neyse incelemelerim sonucu maxi bio keratinin su an en iyi seçenek olduguna karar verdim zira su an saçlarıma şekil vermek cok ama cok zor .OKYANUSYAA bu ürünü nasıl uyguladığını yazabilirmisin

Canım sağol fix nano yu almak istemiyorum bir daha şubat a natura keratin getirmeyi düşünüyorum bakm amaçlı olanı fix nano nun içeriğmd uydum ve öyle yaptım tekrar önce ki n den iyi ama verimsz.
Bakalım ne olcak

Harika olmuş renk, bir dahakine mavi boyayı bir tık arttırırsan sonuç muazzam olacak...

I love Pureology

Tam tersi, bu şampuan kuru ve normal saçlar için. Yağlı saç tipine sahip kişiler kullandığındea saçlar hızlı biçimde yağlanır.

Üzülme bir dahakine daha başarılı olur.

Aynı fikirdeyim. Düz saç iyi hoş ama, azıcık bakımla dalgaları forma girebilecek bir saç için brezilya fönü uygulamak çok akla yatkın değil.

Ne saç varmış sende böyle

Bakalım şampuan hakkında yorumun ne olacak.

Kızlar saçlarınız harika olmuş, güle güle kullanın.
Ayrıca KilicBaligi gel artik gari, saçlarımın rengi için etiketledim seni ama sen gelmez oldun

Ama bu garip Kılıçbalığı kendini Okyanuslara vurmasa mıydı?

Geldim geldim, bir süre buralardayım

Hem fön öncesi hem sonrası kullanılabilecek bir şampuan yok. Bunu başardığını iddia eden ürünler var fakat bunlar kullanılmamalı. Öncesi için derin arındırıcı bir şampuan muhakkak gerek aksi halde başarı oranı düşüyor. Emeğe, harcanan paraya ve zamana yazık.

kızlar hepinize soruları tek tek cevapladıgınız için teşekkürler.evet her saç farklı ama deneyimlerinizi paylaşmanız fikir oluşturmak için cok önemli bende maxi bio keratini uyguladıgımda deneyimlerimi burdapaylaşıcam umarım benimde bikaç kişiye faydam dokunur ......

Kizlar merhabalar. Yıllardır okuyorum evde brezilya fönü yapanlari. Bi cesaret bende yapayim dedim. Fon oncesi ve sonrasi kullanilacak sampuanlari siparis ettim. Keratin tavsiyelerinde maxi bio yu gördüm. Ama ben maxi bio yerine collagen bio diye bi marka siparişi vermisim. Maxi nin yari fiyatiymis simdi baktim niye sazan gibi atlayip hemen siparis vermisim diye. Ambalajlari da benziyo birbirlerine. Bununlada olurmu acep denesemmi yoksa iade mi etsem.

"
Ama bu garip Kılıçbalığı kendini Okyanuslara vurmasa mıydı?

Geldim geldim, bir süre buralardayım"

haahahhahahah KilicBaligi seviyorum seni yaaa :))))))))))
Ben de bu aralar çekilebilirim formdan, önümdeki iki hafta öyle yoğun olacak ki :S
Mesai ve hatta haftasonu bile çalışabilirim

Olmasss ben yazamammm 97578357945613467. kere yazdım birdaha olmassss :))
Kızçeler, kızımıza yardım edin olmaz mı :)
Haydi ama bura hepimizin başlığı taşın altına sokuverin elinizi,
Siz de son birkaç sayfaları okuyunuz efendim, ya da ennn en baştaki uygulamayı okuyun kafi

İçinden ne geçiyorsa onu yap, yalnız önemli olan şudur, paradan kaçayım derken canım gülüm saçlarınızdan olmayın
Belki aldığınız marka bizim kullandıklarımızdan daha iyidir ya da daha kötüdür, denemeden bilemezsiniz

oysa ben şey etmiştim OKYANUSYAA ve ben ve diğerleri yani maxi keratin kullanan hepimiz tamda ilk sayfadaki gibi talimatlara uyduk diye arkadaşla özelden de konuştuk bence nasıl yapacağını çözdü

Aslında yıllardan beri defalarca yaptım brezilya fönünü hatta son bi kaç seferde sadece fönle pres yapmadanda uyguladım yıpranmasın diye oda işe yarıyodu bende. Saçlarımın aşırı derecede kuruması ve yer yer kopması beni tedirgi etti biraz bişeyleri yanlış mı yapıyorum diye düşündüm.... bende tıpkı ilk sayfadaki gibi uyguluyorum bi farklılık yok sanırım ....

ya sanırım keratini yaptıktan sonraki süreçtede bakıma devam ve dikkat etmek lazım şu ara bende aşırııı kurumasından şikayetçiyim saçımı elime sürdükçe çatırtılrı duyabiliyorum ciddi manada. Bi hafta sonra bende yenileyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacak

Ambalajı altın rengiyse iade et o ürün bir işe yaramıyor.

Vah canım kıyamam sana, zaten yoğunluğun başladı farkındayım.

Bu seferkiler ne renk olacak

Aynen öyle, sorununuzu güzel tespit etmişsin. Şöyle ki; brezilya fönü saçta ki bir takım sorunları kamufle ediyor fakat eğer gerekli özeni gösterip bakım uygulamaya devam etmezsek ürünün etkisi geçtiğinde karşımıza çıkacak olan saç tipine göre kuru, sert, mat saçlar olabilir. Bu yüzden ben brezilya fönü uygulamaya başladığım andan bu güne kadar bakımlarımı uygulamayı asla ihmal etmedim. Bu sayede aslında fönün dayanıklılığı da artmış oluyor. Ilık yağ bakımı ve başarılı bir saç maskesi ile saçlarınızı desteklemeyi ihmal etmeyin lütfen.

Uygulamayı yaparken de ısıyı yüksek tutmayın, saçlar kuruduysa demek ki bir sorun var o yüzden 200-210 dereceyi kesinlikle geçmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…