- 29 Ağustos 2007
- 885
- 8
- 296
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #1.721
:)))) kendim evde hallediyorum canım , domatesi bilmiyordum ya vallahi denicem çok merak ettimbej için 9 , 9.4 ve 9.54 diyorsun tamam hangi marka ?
gri olması için ne ile boyayayım canım ?
canım merakla bekliyorum ben arkadaşım ve kendim için 250 şer ml alıcam senden haber bekliyorum ozaman havaleyi yapmak için.buarada sen benim mailimi almadınmııı
kılıçbalığı canım müsait olunca şu linki bana da at emi ? sanırım bütün ürünleri burdan temin ediliyor..şimdi arkadasıma yapmayı düşünüyoruz..bişey sormak istiyorum bide ne kadar süre gidiyor fön ...yani ne sıklıkla tekrarlanıyor..kızlar yapan arkadaşlarım sizde yardımcı labilrseniz sevinirim :) bekliyorum
İyiye gidiş var, sanırım şampuandan kaynaklı bir şey...Keratinden dolayı bir değişiklik olmadı ama şampuan çok farketti eskisi kadar yağlanmıyor artık.Keşke daha önce keşfetseymişim bu şampuanı...Kısaca keratinin yağlanmaya etkisi yok...vuhuuuuu :) umarım bi şişe fazla gönderirler :) ben 250 ml almak istiyorum datlum hani olur da fazla gelirse :) bi de balığım çok oluyorum ama bir şey soracağımm. bu bakımı yaptıktan sonra saçların yağlanma süresi değişti mi? yani önceden nasılsa şimdi de aynı zamanlarda mı yıkama ihtiyacı hissediyorsun?
Canım, işlem sırasında saçını yakmış olabilirler veya dediğin gibi boyadan dolayıdır.Isı olayını fazla abartma istersen uygularken.Güzel haberler ver, mis gibi keratinlen bakalımbaluğum senden aldığım keratını sonunda kullancam uygulamayı ya bguun yada yarın yaparım size de bilgi veririm kuaförde yaptırdığım fönden eser kalmadı 2ayda bıtti... uçları da sanki mısır püskülü gibi oldu eridi sanki saçım neden öyle oldu acaba sanırım boyadan oldu... neyse bakalım ne etkı edecek... 3 kullanımlık keratınım var
DOMATESMİ????? o nasıl oluyo ne oluyo anlamadım
kızlar keratin uygulaması hakkında nette gezınırken şöle bişi okudum kalan keratınden 1kaşık kadar banyoda maske olarak uygulayıp durulayın saça ıyıce sabıtlenmiş olacaktır dıyor mumkunmudur acaba ??
benımde aklıma şöle bişi geldi madem böyle yapıyoruz, banyodan çıkınca mesela saçımıza bakım kremı surerız ya hani birkaç damla sonra düzleştirirz gene böyle bişi yapsak nasıl olur ?? tabı normal keratın bakımından sonra... daha da sabitlenmez mi ? baluğum yorumunu bekleyruk..
Kızlar size bir iyi bir kötü haberim var, firma yaptığı hataya kaşılık ek keratin göndermiyor ama bundan sonra ihtiyacımız olduğu her an ucret mukabilinde kargo ile gönderebilecekler...Gayet iyi bir durum söz konusu...
Bu arada yeni siparişte verdim yani keratin sıkıntımız yok, bekleyen arkadaşlar verdiğim hesaba para yatırabilirler...
Hayır canım, su keratinin etkisini bozar ancak kuru saça tutunabiliyor bu arkadaş :) İkinci yol içinse kullandığın normal bakım kremi varsa onun içine bir miktar karıştır derim, ben Tigi Ego Boost içine karıştırdım, zaten hydrolize keratin vardı içinde birde normal keratin ekledim güzel oldu...
Kızlar size bir iyi bir kötü haberim var, firma yaptığı hataya kaşılık ek keratin göndermiyor ama bundan sonra ihtiyacımız olduğu her an ucret mukabilinde kargo ile gönderebilecekler...Gayet iyi bir durum söz konusu...
Bu arada yeni siparişte verdim yani keratin sıkıntımız yok, bekleyen arkadaşlar verdiğim hesaba para yatırabilirler...
kılıçbalığıııı canım benimmm yine ben :44: şampuan aramaktan beynim döndü yemin ederimkeratin bakımından sonraki tamamda öncesi için hani şu arındırma işlemini yapıcak olduğumuz şampuan konusunda bişi sorucam baştaki sayfada olan pembe şampuanı buldum (yani keratin öncesi kullanılan diye tahmin ederek yazıyorum) açıklamasında şu yazıyordu..
Keratin tedavisinden sonra Tek Kullanımlık Nötralize Bakım Şampuanı:
Saçlara canlılık kazandırır,ipeksi bir görünüm sağlar. Günlük 1 kez tavsiye edilir.
şampuan o şampuan canım ben bılıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?