- 18 Şubat 2011
- 1.102
- 885
- 358
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.081
ıstersenız kılıçbalığım ayrı bı konu başlığı açsın da bızde orda yıne bu boya işini konuşalım faydalanalım bılgılerınden yoksa bu konu ıyıce dağılacak , ne dersin baluğumm ?
Zavalli kizin sinavlardan basini kasiyacak vakti yok bide sac boyasi icin ayrica forum acip bizlere danismanlik yapmaya kalkarsa vay haline

şimdi ben bir markada karar kıldım fakat tercih ettiğim keratinin  dikkatimi çeken bir şeyi var şampuan olarak bir işlem öncesi şampuanı birde işlem sonrası şampuanı var ikiside pembe şişede ben bu ikisinide almalımıyım birde keratin uygulamasını yaptıktan sonra her saçımı yıkadığımda bu iki üründen hangisini kullanmalıyım yoksa iki şampuanda tek kullanımlık mı  marka adı veremediğim için anlatmak zor oldu cevabınızı bekliyorum ona göre sipariş vericem şimdeden teşekkürler
 şimdi ben bir markada karar kıldım fakat tercih ettiğim keratinin  dikkatimi çeken bir şeyi var şampuan olarak bir işlem öncesi şampuanı birde işlem sonrası şampuanı var ikiside pembe şişede ben bu ikisinide almalımıyım birde keratin uygulamasını yaptıktan sonra her saçımı yıkadığımda bu iki üründen hangisini kullanmalıyım yoksa iki şampuanda tek kullanımlık mı  marka adı veremediğim için anlatmak zor oldu cevabınızı bekliyorum ona göre sipariş vericem şimdeden teşekkürler birde son sorum saç kremi kullanamadan yaşayamayanlardanım. şuan kulladığım elidorun saç kremi ve arkasında ne sodyum nede sülfat yazıyor keratin uygulamamdan sonra kendi kremimle devam edebilirmiyim  yoksa ayrıca kremde alsam mı
 birde son sorum saç kremi kullanamadan yaşayamayanlardanım. şuan kulladığım elidorun saç kremi ve arkasında ne sodyum nede sülfat yazıyor keratin uygulamamdan sonra kendi kremimle devam edebilirmiyim  yoksa ayrıca kremde alsam mı 

bence kullanmaya devam edebilirsin, brezilya fonu bakim yapmaya engel degil
 bence kullanmaya devam edebilirsin, brezilya fonu bakim yapmaya engel degil 

üstler çok hoş oldu ya kaynaklarım tutmadı pek sevmedim bugün düzelttireceğim inşallah.. Hepsini fotoğrafladım yarın uygularsam paylaşıcam  sizinle inş.
üstler çok hoş oldu ya kaynaklarım tutmadı pek sevmedim bugün düzelttireceğim inşallah.. Hepsini fotoğrafladım yarın uygularsam paylaşıcam  sizinle inş.