- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.541
kılıçbalığım perşembeyi bekle demiştin yıkamak için zorda olsa bekledim ve bu sabah yıkadım.ya saçlarım dümdüz yumuşacık ama ilk kuaförde yaptırdığım işlem gibi olmadı bi türlü yaa pırıl pırıldı ve saç tellerim dolgundu yani sağa sola attığımda şampuan reklamlarındaki gibi oluyodu ama kendi yaptığımda yine üstlerde uçlarda bi tüylük söz konusu.anlatabildimmi bilmiorum  niye böle oldu şimdi bu keratini sürdükten sonra kurutmadım diyemi acaba?bide nemli havada yine bozuldu kabardı elektriklendi.elektriklenme olmaması gerekiyor pofff ne sorunluyum yaaa
 niye böle oldu şimdi bu keratini sürdükten sonra kurutmadım diyemi acaba?bide nemli havada yine bozuldu kabardı elektriklendi.elektriklenme olmaması gerekiyor pofff ne sorunluyum yaaa

niye böle oldu şimdi bu keratini sürdükten sonra kurutmadım diyemi acaba?bide nemli havada yine bozuldu kabardı elektriklendi.elektriklenme olmaması gerekiyor pofff ne sorunluyum yaaa

buda kötü tarafı
 buda kötü tarafı 

sağol balıkım :13:
 sağol balıkım :13: