- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Valla ayni şikayeti uç sene önce yurtiçi kargo ile yasamistim
Evde olduğum halde evde bualamadik notunu asmisti kapiya
aradim evdeyim getirebilir misiniz dedim
Getiremeyiz uç güne kadar almasaniz geri gönderilcek kargonuz dendi.
Uç gün kargonun peşinde kostum,bulunduğum ilçede yoktu çünkü şubesi.
İnşallah halledersiniz
kargom 1 haftadır şubedeydi bir türlü getiremediler bu sabah da ihbar notu bırakmışlar üstelik evdeydim nasıl bulamıyorlar anlamıyorum. Sabahtan beri bir sürü şikayet kaydı bıraktım ama kim bilir kaç haftaya çözülecek ne kargo şubesi yakın ne de kargom hafif üstelik oraya gidene kadar ki taksi-dolmuş-benzin vs parası kargo ücretini kaça katlıyor. Zaten zamanım da yok çok sinirleniyorum o notu onlara yedirmek istiyorum.
Ben almaya gitmeyeceğim o kargoyu getirecekler!!!!!!
her şikayet sitesine yazıyorum ama pek ümidim yok. Başka napabilirim ??
şubeyi araman lazım. feci şekilde benzetmen lazım.kargom 1 haftadır şubedeydi bir türlü getiremediler bu sabah da ihbar notu bırakmışlar üstelik evdeydim nasıl bulamıyorlar anlamıyorum. Sabahtan beri bir sürü şikayet kaydı bıraktım ama kim bilir kaç haftaya çözülecek ne kargo şubesi yakın ne de kargom hafif üstelik oraya gidene kadar ki taksi-dolmuş-benzin vs parası kargo ücretini kaça katlıyor. Zaten zamanım da yok çok sinirleniyorum o notu onlara yedirmek istiyorum.
Ben almaya gitmeyeceğim o kargoyu getirecekler!!!!!!
her şikayet sitesine yazıyorum ama pek ümidim yok. Başka napabilirim ??
aldığınız ürünü internetten temin ettiyseniz arayın bilgi verin ben evdeyken bu nasıl terbiyesizliktir diye muhtemelen eve çıkarmamak için yaptılar kargom büyük diyorsunuz aynısı yurtiçi kargo yüzünden bu hafta benim başıma geldi kendilerine ulaşamayınca firmayı aradım bir daha böyle bir kargoyla çalışacaksınız silin üyeliğimi diye..anında telefonlarla bana geri dönüş yapıldı ve bir sonraki gün kargom elimdeydi.
şubeyi araman lazım. feci şekilde benzetmen lazım.
iş ortamında da oluyor bazen ben benzetmeye çok alışkınım bu konuda.
varış şubesine ulaş ve onlarla konuş.
Genel müdürlüğü ara. Bir iki hafta önce başıma geldi aynısı. Muhtemelen aynı kargo şirketidir çünkü her gönderide sorun yaşıyoruz kendileriyle.
Ben yarım saatte bir çağrı merkezini aradım, internet sitesinden şikayet notu yazdım. En son çağrı merkezini arayıp ağzıma geleni saydım, o kargo bugün benim evime gelecek dedim. O da yetmedi genel müdürlüğü aradım, çağrı merkezinden tut şubeye kadar tek tek isim vererek şikayet ettim ve onlara da o kargonun bugün ulaşmasını aksi takdirde yarın gidip tüketici hakları mahkemesinde dava süreci başlatacağımı söyledim. Yarım saat sonra kapıdaydı kargo.
Bugüne kadar hiçbir kargo firmasıyla sorun yaşamadım, en çok Yurtiçi'yi kullanıyorum. Bugüne kadar ne memleket adresime ne de okuduğum şehrin adresine gelen kargoda hiç sorun yaşamadım. Hatta alırken özellikle Yurtiçi'yi seçiyorum. Bir iki gecikme yaşadım, internet sitelerine yazdığım şikayet formuna telefonla beni arayarak cevap verdiler.
Ama bütün Türkiye kargocularla sorun yaşıyor, bütün firmalarla yaşanıyor ve bilmiyorum bari bu sistemimiz adam gibi işlesin.
başka bir numaradan ara. telefonları numaranı gösteriyordur. sanmıyorum kasıtlı açmadıklarını. Sabit bir kişi oturmuyor zaten telefon başında. Yoğunluktan olabilir. Sen benzetmeye devam et. Mecburlar getirmeye.şubeyi dün aradım aynen benzettim yarın kesin geliyor dediler sabah da notu buldum . Şimdi de arıyorum açmıyorlar
başka bir numaradan ara. telefonları numaranı gösteriyordur. sanmıyorum kasıtlı açmadıklarını. Sabit bir kişi oturmuyor zaten telefon başında. Yoğunluktan olabilir. Sen benzetmeye devam et. Mecburlar getirmeye.
3 gundur yıurtıcı subeyı arıyorum acmıyorlar
bakalım o kargoyu bana nasıl ulastıracakalr bende merak edıyorum subede beklıyor kargo sanayının ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?