''evde bulamadık'' bu kargo firmaları beni sinir hastası etti !!!

Bizimde komsumuzun kizinin kargosu olurdu surekli yurtici kargo kapiya kagit asardi oysa kiz evde yani
Banada kitap gelecek yurtici kargo ile ama insallah sorunsuz gelir Bence subeyi arayin subeyi genel merkeze sikayet edeceginizi eger yine getirmezlerse tuketici hakem heyetine gideceginizi soyleyin

bölge müdürlüğü bile açmıyor yahu nasıl bir firma bu : D

aynı durumdayım sanayinin içinde, ulaşımı zor, paketim ağır ve ben EVDEYİM
ben musterı hızmetlerını aradım bana 2 farklı numara daha verdıler ama onalrda sanırım bozuk sureklı mesgul calıyor ve 2 gun sonra ıst olmayacagım ve o kargo bana lazım

yurtiçi kargo

faceden mesaj mı atayım, değerlendirmeler kısmı yok facebook sayfasında
alla alla bir de en pahalıdır. genelde sorun yaşamadım ben yurt içinde..
faceden mesaj atmak yerine sıkıntını dile getir. yayalım falan de.
en tırstıkları şey

alla alla bir de en pahalıdır. genelde sorun yaşamadım ben yurt içinde..
faceden mesaj atmak yerine sıkıntını dile getir. yayalım falan de.
en tırstıkları şey

onu düşündüm ama çok fazla bir takipçi kitlem olmadığı için bir bloger vs olmadığım için işe yaramaz diye bıraktım : )

Bende kredi kartı teslimatında yaşamıştım bunu. Bir buçık ay sonra bir milyon farklı yeri arayıp en sonunda cinnet geçirip tehditler savurmam sonucu kartım şubeye teslim edildi de ulaşabildim. İnternet alışverişi yapmama sebebim kargo şirketleri...

Yurt Ici kargo bunu hep yapıyor.Ben müşteri hizmetlerini aramıştım yapabileceğimiz bir şey yok bayram dolayısıyla yoğunuz dediler.Şubeyi aradım teli yüzüme kapattılar bende en son bölge müdürlüğünü aradım kargomu o gün içinde getirdiler.

Suan baktikda ya kargom 1 gun once verildi ama hala subede bekletiliyor??? Neden olabilir kizlar acil yardim

sonuç ne oldu bize de yaz merak ederiz şimdi..

bölge müdürlüklerini genel müdürlükleri arıyorum açan yok şube de açmıyor müşteri hizmetlerindeki operatörle kavga ettim demin laubalı laubalı konuşuyor üstelik sinirden elim titriyor.

Son düzenleme:
bölge müdürlüklerini genel müdürlükleri arıyorum açan yok şube de açmıyor müşteri hizmetlerindeki operatörle kavga ettim demin laubalı laubalı konuşuyor üstelik sinirden elim titriyor.

Şimdi çıkıp mahkeme için dilekçe veriyorum de. Terbiyesizler.
Laubali konuşanı da şikayet et.
İnternet sitesinden şikayet talebi doldurdun mu?

Şimdi çıkıp mahkeme için dilekçe veriyorum de. Terbiyesizler.
Laubali konuşanı da şikayet et.
İnternet sitesinden şikayet talebi doldurdun mu?

doldurdum doldurdum hem de dün ve bugün ayrı ayrı 2 tane

bölge müdürlüğünü düşürdüm en son kuryeyle görüşüp iletimini sağlayacağım dedi ama bakalım gelecek mi ...

müşteri himzterleri temsilcisi için ayrıca şikayette bulunacağım

Şikayet formu doldurunca genel müdürlükten dönüyorlar 1-2 saat içinde aslında. Ordanda mı aramadılar?

aramadılar sanırım beni takmıyorlar : ) müşteri hizmetlerinden de şikayet kaydı bıraktım üstelik en kısa sürede döneriz demişlerdi

bölge müdürlüğü, teslimatını sağlayacağım dedi ama hala gelen giden yok

Ben de cogunlukla yurticini tercih ederim. Simdiye kadar hicbir sorun yasamadim. Ya da o tarz calisanlar denk gelmedi demek ki her sube ve calusan bir olmuyor. Calisanlardan mi kaynaklaniyor acaba. Tabi firma olarak sikayetleri dikkate almalilar..

ilk olarak müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulunun şubeyi
sonra şikayetimvar.com a yazın hemen ilgileniyorlar.

aynen benimki de yurtiçi kargo zaten bu yurtiçi kargo evde bulamıyor kimseyi .... Evde olmasam zaten sorun yapmam ama evdeyim yani
Sanırım bu yurtiçi kargoda hep aynı sorun yaşanıyor. Bizde aynılarını kaç kez yaşadık. Eşim artık çıldırma noktasına gelmişti bişey alacakken önce kargo seçeneklerine bakıyoruz yurtiçiyle çalışıyorsa almıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…