Saygı duyuyorum size. Fakat bunu detaylıca araştırmanızı ve gerçekten var olduğunu bilmenizi isterim.Ben büyüye inanmıyorum. Eğer büyü diye bir sey olsaydi dünya da ki dengeler degisirdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saygı duyuyorum size. Fakat bunu detaylıca araştırmanızı ve gerçekten var olduğunu bilmenizi isterim.Ben büyüye inanmıyorum. Eğer büyü diye bir sey olsaydi dünya da ki dengeler degisirdi.
Tüh. Ben sadece konu kapanır zannediyorsum. Neyse ya bildiklerimi paylaştım. Alırım cezamı otururum bir köşede.Sizede verirler bence konu sahibi zaten gidicide
Aslında iyice dikkatli baktım da tam arapça gibi de durmuyor. Haklı olabilirsiniz.Arapça değil. Ben İbraniceye benzettim niyeyse.
Belki eski zamanlar da varmistir. Muska da bir büyü çesidi öyle olunca ama muska takanların her türlü kazadan beladan korunuyor mu ?Saygı duyuyorum size. Fakat bunu detaylıca araştırmanızı ve gerçekten var olduğunu bilmenizi isterim.
Yassak kardeşim neden okumadan etmeden açıyorsunuz şu konuları.
Görmek zorunda da değiliz ayrıca böyle pislik insanların yaptığı pislikleri.
Mune ablam son zamanlarda çok etiketliyom seni hakkını helal et ama bunun resmini uçursan hiç fena olmaz sanki
![]()
Geri vites diyorsun yaniAslında iyice dikkatli baktım da tam arapça gibi de durmuyor. Haklı olabilirsiniz.
Aslında iyice dikkatli baktım da tam arapça gibi de durmuyor. Haklı olabilirsiniz.
Ne yapayım belki banlanmamSen görmek istemiyosun diye bizdeki görmeyelim.bak ben şuan merak ediyorum o kağıdı ama konu sahibi kaldırmış.birakta yöneticiler halletsin.snde görmek istemiyorsan gozardi edersin.
Yani bilemiyorumNe yapayım belki banlanmam
Biranda böyle birşey çıksa evinizden sizde ne yapacağınızı şaşırırdınız emin olun![]()
Hayır muska dediğimiz şey aslında içinde yazılar dualar olan şeydir. Ne amaçla ne niyetle yazıldığı önemli. Siz muska diye ayetel kürsi, felak nas surelerini boynunuzda taşırsanız ya da sürekli okursanız korunursunuz. Fakat siz arapça harfler,çeşitli kıllar, böcekler ve adını bilmediğim ama üç harfliler ile bağlantısı olan o arapça duaları boynunuzda taşırsanız başınıza belalar gelebilir. Hani siz dünyada dengeler değişirdi desiniz ya. Düngada olmasa bile bir çok insan hayatında dengeleri çok değiştiriyor. İnancınızı bilemem fakat islam dininde büyü yasak.Hangi din adamı, alim, din profesörlerine sorarsanız sorun hiç biri büyüyü ve varlığını inkar edemez. Açıkçası bende sizin gibi düşünüyordum. Taki yaşayana kadar.Belki eski zamanlar da varmistir. Muska da bir büyü çesidi öyle olunca ama muska takanların her türlü kazadan beladan korunuyor mu ?
Ay dur yahu korktum zaten gmrünce. Bilemiyorum ya ama büyü olduğu kesin.Geri vites diyorsun yani![]()
Ya belki Arapça bilen olursa![]()
İnanmayın böyle şeylere. Tamam Kur-an da büyü var deniyor ama kapsami verilmiyor. Kim yapar nasil yapar hangi büyüler var anlatilmiyor. Varsa bile cok cok nadirdir. O da anadan/babadan cocuga geçer. Korkmayın. Buna inanmak üfürükcüye inanmak gibidir. Yok bebek kemigiymis yok saciymis bilmem nesiymiş geçin bunlari. Benim cocukken bir kitabim vardi nasil cadı olunur diye o aklima geldi :) muhtemelen bu kisi de internetten buldu ve ilk önüne cikani yaptı.Ne yapayım belki banlanmam
Biranda böyle birşey çıksa evinizden sizde ne yapacağınızı şaşırırdınız emin olun![]()
Müslümanim.Varlgini inkar etmiyorum. Ama günümüzde yoktur diyorum. Varsa da nadirdir. Olan kisi de öyle üc bes kurusluk hesaplarla o riske girmez. Hukuken de cezasi cok büyük. O kisiler saman altından su yürütü ya kendi zengindir ya da cevresi zengindir zengin kisilere hizmet verir. Aile icinde kalır kimseye söylenmez. Ben fala da inanmiyorum. Ama işaretleri yildizlari okumaya rüya tabirlerine inanıyorum ve bunun bir yetenek olduğunu düşünüyorum.Hayır muska dediğimiz şey aslında içinde yazılar dualar olan şeydir. Ne amaçla ne niyetle yazıldığı önemli. Siz muska diye ayetel kürsi, felak nas surelerini boynunuzda taşırsanız ya da sürekli okursanız korunursunuz. Fakat siz arapça harfler,çeşitli kıllar, böcekler ve adını bilmediğim ama üç harfliler ile bağlantısı olan o arapça duaları boynunuzda taşırsanız başınıza belalar gelebilir. Hani siz dünyada dengeler değişirdi desiniz ya. Düngada olmasa bile bir çok insan hayatında dengeleri çok değiştiriyor. İnancınızı bilemem fakat islam dininde büyü yasak.Hangi din adamı, alim, din profesörlerine sorarsanız sorun hiç biri büyüyü ve varlığını inkar edemez. Açıkçası bende sizin gibi düşünüyordum. Taki yaşayana kadar.
Banlanirsak elele tutusup gidelin yalniz gitmeyelimPekala banlanma riskine rağmen yazıyorum, görümcem hoca. Böyle şeylere karşı Nas ,Felak, Ayetel Kürsi okuyun en az 1 hafta ,yeter der. Hocaya falan gitmeyin,gerçekten büyüyse daha kötü olur, duanızı edin rabbim sizi korur diyor . Mune lütfen uçurma beni![]()