Ofisteyim yaşım çokta genç değil açıkcası birkaç sene hem prim gunum dolar hemde eşime destek olayım diye başladımNe iş yapıyorsunuz
Zaman kariyer açısından olumsuz etkiler mi sizi
para pul herşey yerine geliyorda, o güzel yılların telafisi olmuyor malesef...Merhaba bayanlar;
sürekli aynı şeyi düşünüyorum keşke çocuklarımı ben büyütsem 20 aylık ikizlerim var 15 ay tek başıma baktım 5 aydır çalışıyorum gözüm arkada değil kv ve bir yardımcı ile bakıyor çokta sevgi ile bakıyorlar,
insan oğlu işte her şey bir arada olmuyor ama olsun istiyor.
çevremdeki herkez sen çok yıprandın bırak baksınlar çalış ne güzel işte diyor e geçimde zor.
sizce çalışmak çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya destek olmak mı yoksa yanlarında olmak mı?
bu vicdan muhasebesi birgun bitermi ne dersiniz.
Merhaba bayanlar;
sürekli aynı şeyi düşünüyorum keşke çocuklarımı ben büyütsem 20 aylık ikizlerim var 15 ay tek başıma baktım 5 aydır çalışıyorum gözüm arkada değil kv ve bir yardımcı ile bakıyor çokta sevgi ile bakıyorlar,
çevremdeki herkez sen çok yıprandın bırak baksınlar çalış ne güzel işte diyor e geçimde zor.
sizce çalışmak çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya destek olmak mı yoksa yanlarında olmak mı?
ben de 21 aylık kızımı bırakıp çalışıyorum. ve ben de sürekli vicdan sızısı ile yaşıyorum. ama hayat çok zor. çalışmasak napıcaz. onlara faydamız dokunabilecek mi? bilmiyorum... çalışsan ayrı dert, çalışmasan ayrı dert....Merhaba bayanlar;
Cocugun en önemli zamanlarinda yanindaydiniz zaten. Zaten cocuklar bu yasta iyicene bagimsizlasiyorlar. Kizim kres'e gidiyor ve cok faydasini görüyorum. Kendince oyun arkadaslari olmasi harika birsey. Cocuklariniz icinde babaanne ile zaman gecirmekte keyiflidir. Sizde iste sadece cocuk odakli degil is odakli olmaniz, diger yetiskinler ile farkli konular konusarak stress atabilirsiniz. Daha iyi bir enerji ile cocuklariniza bakarsiniz.
Yoksa bu devirde apartmanda, 4 duvar arasinda cocuk bakmak gercekten akil isi degil. Inglizcede "it takes a village to raise children" deniliyor. Cidden öyle. Cocuga tek bakilmamali zaten. Eskiden köyde kadinlar tarlalara giderdi, en fazla diger köylüler cocuga göz kulak oluyorda.
Ha o cok süper harikmaydi? Degil tabi fakat bu anne üzerine yogun baski, sanki anne degil, yapisik ikiz gibi gezme kurali, sehirlestikten sonra cikti.
Vicdan sizlatacak birsey yok. Cocuk ac degil acikta degil. Günümüzce ebeveynler böyle oldugu icin, cocuklar cok daha zor bir uyum süreci yasiyorlar okula, kres'e gittiklerinde. Bu arada seneye kesinlikle yollayin kres'e. Cocuklara cok iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?