Bi zaman sonra alışırsınız ama evde olmak insani hantal bi hale getiriyor doğum yapinca zaten bebekle sıkılmaya vaktiniz kalmaz. Keşke işinizi birakmasaydinizMerhabalar biraz dertleşmek fikir almak istedim sizden.
Evliyim, hamileyim 2 ay önce işi bıraktım.
Ve yıllardır çalışmaya alışmış biri olarak depresyona girmenin eşiğindeyim...
Evde temizlik, yemek vs işleri yapıyorum ama oflaya puflaya. İlk zamanlarda hevesle yaptığım işler artık benim için zorunlu bir görev olmaya başladı.
Ailem ve arkadaşlarım başka şehirde dışarıda zaman geçirebileceğim kimse yok.
Yani kısaca evde film, dizi, kitap okuma, müzik dinleme her türlü etkinliği yapmama eağmen çok boğuluyorum duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı. Kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyorum.
Benim gibi evde olanlar var mı? Siz de böyle hissediyor musunuz? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Çok ağır bir işti, 11 saat ayakta durmaya dayanamadımBi zaman sonra alışırsınız ama evde olmak insani hantal bi hale getiriyor doğum yapinca zaten bebekle sıkılmaya vaktiniz kalmaz. Keşke işinizi birakmasaydiniz
ben kendimi dışarı atıyorum yürüyüş yapablirsiniz. bazı kurslar etkinlikler olursa katılıyorum bu şekilde geçebilir zamanınızMerhabalar biraz dertleşmek fikir almak istedim sizden.
Evde temizlik, yemek vs işleri yapıyorum ama oflaya puflaya. İlk zamanlarda hevesle yaptığım işler artık benim için zorunlu bir görev olmaya başladı.
Yani kısaca evde film, dizi, kitap okuma, müzik dinleme her türlü etkinliği yapmama eağmen çok boğuluyorum duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı. Kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyorum.
Benim gibi evde olanlar var mı? Siz de böyle hissediyor musunuz? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Zaten böyle enerjisiz, bıkkın, yorgun bir insan olduğum için ofluyorum çünkü kendimden sıkılıyorum normalde böyle değilim ve bu halimden hiç memnun değilimİlk olarak oflamayı bırakın oflamak tek başına insanın içini karartan bir şey
Açıkçası bulunduğum yer kalabalık, binalarla, insanlarla tıklım tıklım klasik istanbul ilçesi olduğu için yürüyüş yapmak bana hiç cazip gelmiyor. Çünkü etrafta ne bir sahil ne bir yürüyüş parkuru olan park var. Sadece sokaklar caddeler arabalar insanlar.. Hobi olarak da dışarıda kursları araştıracağım teşekkür ederim :)Her gün sabah ve ikindi vakitleri yürüyüş yapabilirsiniz. Spora yazılabilirsiniz. Kurslar falanda düşünülebilir. Yeni hobiler edinebilirsiniz hem ev içi hem ev dışı olacak şekilde.
Bazen sadece caddeler sokaklar arasında yürüyorum. Marketleri geziyorum. Amaç hareket etmek olsun diye.Açıkçası bulunduğum yer kalabalık, binalarla, insanlarla tıklım tıklım klasik istanbul ilçesi olduğu için yürüyüş yapmak bana hiç cazip gelmiyor. Çünkü etrafta ne bir sahil ne bir yürüyüş parkuru olan park var. Sadece sokaklar caddeler arabalar insanlar.. Hobi olarak da dışarıda kursları araştıracağım teşekkür ederim :)
Çalışmak zorunda olmamak ne güzel bi şey hamile halinle gidip gelsen daha çok zoruna giderdiMerhabalar biraz dertleşmek fikir almak istedim sizden.
Ben de bunu yazmaya gelmiştim. Hazır hamileyken çıkın gezin aktivite yapın hobi edinin vs vs. Çocuktan sonra daha da sıkılacaksınız hiç bir şey yapamadığınız için…Bu zamanların kıymetini bilin bence bebek olunca insanın kendine ayıracak zamanı pek olmuyor.Bakimlarinizi yapın, yürüyün,bebek bakımı ile ilgili kitaplar okuyun boş zamanın ve kendinizin tadını çıkarın bebek olduktan sonra insan Kendi kendine kalmayı bile özlüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?