- 6 Ekim 2016
- 474
- 487
- 33
- 31
- Konu Sahibi serpil1818
-
Iki haftadır duruyor dahada gitmeyeceğim eve nasıl olcak cnmKac gun kalicak cop?
Kurtlanir buyuk ihtimal cop. Evin de kurtlanmasi artik senin donusune bagli benceVede şehir dışına çıkalı 2 hafta oldu daha da gidecek gibi gorunmuyorum eve çöp kaldı evde benim için büyük bi sorun oldu
cnm ya gerçekten böcek olur muKokar, bayağı kokar...
Belki böcek de olur.
Ama yapacak bir şey görünmüyor.
Eve bi zararı olur mu ki acaba bişey olur muKurtlanir buyuk ihtimal cop. Evin de kurtlanmasi artik senin donusune bagli bence
Eğer merkezi sistem değilse çok sorun olmayabilir. Bende bunu yaptım hemde ağustos ayında. Bide tavuk kemiği falan. 2 hafta evin kapısını açınca neyle karşılaşırım korkusu yasadım. Ama çop ben yokken kokmaktan bile üşenmis olduğu yerde kupkuru olmuştu. :)Arkadaşlar ben evde çöpü atmayi unuttum ve şehir dışına çıktım evdede kimse yok çöpün içinde yemek artiklarida var ağzını bağladım akşam sabah atarım dedim ama unuttum çöp kovasinda kaldı birsey olurmu şimdide endiselendim
Cnn
cnm ya gerçekten böcek olur mu
Zaten geldim geleli havalar soğuk gidiyor cnm2 hafta diyorsun.
Havalar sıcaktı.
Muhtemelen olmuştur bile.
Olmaz demi korkuyorum eve böcek felan olursa fiyeBişeycik olmaz ,ağzı da bağlı sonuçta..
Aynen cnm inşallah birsey olmazKokar o kesinde
Ince sinek bocek kurt vs olur mu bilmem.
Hic basima gelmedi cunku..
Gecmis olsun diyim simdiden.
Eve donuste siki bir temizlik seni bekliyor gibi
Ya cnm yemek artiklatini felan koymuştum içine sabah atarım demiştim ama unutmuşum mutfakta duruyor senin o çöpe birsey olmadimi evine felan korkuyorum bişey olursa diye benEğer merkezi sistem değilse çok sorun olmayabilir. Bende bunu yaptım hemde ağustos ayında. Bide tavuk kemiği falan. 2 hafta evin kapısını açınca neyle karşılaşırım korkusu yasadım. Ama çop ben yokken kokmaktan bile üşenmis olduğu yerde kupkuru olmuştu. :)
Rahat ol canım,derdin bu olsun.Aynen cnm inşallah birsey olmaz
Rahatimda yinede bu huzursuz oluyorum yaRahat ol canım,derdin bu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?