Evde davetsiz misafir var, acil yardım! :(

Doğal ya kafa yapmıyormuş :KK53: :bicak:

Bir de ne öğrendim bak. Doğalgaz aslında kokusuzmuş. Kaçak anlaşılsın diye bir madde ekleniyormuş.. :deli:
Ahahaha
Doğrudur duymuştum öyle birşey
Gerçi fare bu b.k kokusunun merkezlerinde yaşıyor
Doğalgaz vız gelir ona:KK53:

Kemirmesine bile gerek yok. Pis hayvan kuyruğunun girdiği her yere girebiliyor gözümle gördüm :kusmuk:
Ayy evet bir de o var. Bizim eve de girmişti. Annem yazık mutfak kapısının altına kilim koymuştu çıkmasın oradan diye onu kemirip çıkmış. Biz hala mutfakta sanıyoruz tabi. Lambayı falan kapattık. Yeşilyol filmini izliyoruz tam şu meşhur fare sahnesinde TV nin altından gölgesini gördük. Tam bir kabustu:kusmuk:

Ayy evet bir de o var. Bizim eve de girmişti. Annem yazık mutfak kapısının altına kilim koymuştu çıkmasın oradan diye onu kemirip çıkmış. Biz hala mutfakta sanıyoruz tabi. Lambayı falan kapattık. Yeşilyol filmini izliyoruz tam şu meşhur fare sahnesinde TV nin altından gölgesini gördük. Tam bir kabustu:kusmuk:

Ayy. O filmde de bir fare vardı ya onun sesine çıktı herhalde..
Tam kabus! :bicak:

Hayvanın canlı canlı kuyruğunu koparmssnz yazık günah ya. geri tirmanmaya calisms zaten rahat brksanz giderdi. Merak etmeyin ölmüştür garibim.

Kuyrugu kopmussa yasayamaz ki
Kertenkeleler öyledir kopsada yasar
Kacmıstır yüksek ihtimal
Yenisi gelmesin diye önlem alın
Buarada fareler inanılmaz zekidir eğer tuzak kuracaksanız kesinlikle parmak izi kokunuzun vs kalmayacak sekilde eldivenle yapın herşeyi

Ayy benımde dükkanda baktığım kedı bana fındık faresı getırdı ağzında :kusmuk:
Görür görmez bütün işyerını başıma topladım fare fareee dıye :eek:
Tabı ben bağrınca fare de ölü dğeilmiş girdi benım ofise :kusmuk:
O gün hiç içeri girmedim . Akşam giderken kapan kurdular. Sabah geldiğimzde kapan yakalamıştı :eek: Kapan öldürmüyor yalnız. Sabah alıp uzağa attılar fareyi . Sizde öldürmeyen kapanlardan alın lütfen . Fare de olsa ölmesını ıstemem :/

Sizde öyle birşey yapsanız ?
Birde fare olan yerde küçük siyah siyah dışkılar olur denk geldiniz mi ?

Hiç bi fareyle uğraşmadınız sanırım ?
Fareler inanılmaz akıllı hayvanlar o kapanlarla bizim cevrede simdiye kadar hiç yakalayabilen olmadı
Valla ben küçükken hep öyle yakalarlardi. Gecekonduda otururdk komsunun evine giren fareler öyle yakalnrdı. Fareyle de ugrastm ofisin mutfağına girdi mutfağı yıktık yine çıkmams çok uğraştık yani sonrası benm istemedgm şekilde oldu ama benim bilgim dışında olan bişeydi. Yani canlıda yakalanablyr. Zaten kuyrugu kopmuş hayvanın çoktan ölmstr yazık.

Tasma takıp evde beslesin oldu olacak :)

Ne alaka hanımefendi.
Yapışkanla öldürmek resmen vahşet. Kaldı ki tasma takmadan da evde beslenir fare. Benim farem vardı akşam salonun ortasına gelir tv seyrederdi bizimle. Yani tasmaya gerek yok.

Arkadaşım farelerin gelmemesini ve varsa evden gitmesini sağlayan bir alet aldı. Prize sokuyor ve alet her daim prizde kalıyor. Bahçeli evi olduğu halde fare falan yok.
Araştırın ve onlardan alın.
Sakın yapışkan falan yapmayın.

Back
X