Evde Deprem Oluyo Ve Ilk Siz Kimin Yanina Koşarsiniz

amin inşallah yaşatmaz.. hep anneler daha fedakâr değilmi mi babalar bir yere kadar ...şakkıdı

öncelikle eşimin yanına giderim! gerçi ben gitmeden zaten o gelir benim yanıma. bebeğimiz olursa ilerde ikimiz beraber onun yanına giderdik sanırım annelik nedir bilmiyorum şuan. ilerde tadıcaz ama bunu, heralde öncelik sırasına koymam gerekirse, eşim yanımda olacağından gece olursa şayet beraber çocuğumuzun yanına gideriz

Valla ne olursa olsun önce kizimin yanina giderim ben o benim canimdan bir parça haytta hiç bir şey kizimdan değerli deil benim için eşim bile olsa....

*Kızımın yanına koşardım.99 depreminde yatağında bulamamıştım sallantıdan adım atmak bile mümkün değildi duvarlara çarpa çarpa bebeğimi aramıştım.salonda uyurken buldum.:)

canım oğluma ggiderimm o küçücük bir insan daha korunup kollanmaya muhtac..
oğlumu hiç birseye degişmem onun hayatı bizden çok daha önemli....

bende iki yavrumun yanina kosardim esim birini bende birini alirdik zaten daban katta oturuyoruz camdan da atlariz bi sey olmaz Allah' in izniyle ben bi defa yasadim burda deprem ama dugundeydik o zaman kimse bi sey anlamamisti herse oynuyordu sanki bi tek ben hissettim oturdugum yer sallaniyordu anneme dedim ki, Anne sallaniyoruz baksana o da dugun organizasyon yapan kadinla konusuyordu, dugun arkadaslarindi, babamla kiz kardesim erken gitmislerdi eve, babamla kiz kardesim asansorde sallanmislar takili kalmislar eve gitmisler ondan sonra asagiya inmisler sonra biz dugunden cikarken, babam telefon edio deprem oldu diye hissetmediniz mi diye e ben demistim demi size diye
Allah korusun herkesi depremden insallah, ilk cocuklarim zaten benim herseyim

17 ağustos depreminde bekardım korkumdan yerimden kıpırdıyamadım.o vitrindeki eşyaların sesi hala kulaklarımda...öyle etkilenmişimki diğer depremlerde sesin en çok çıkan yere gidip sesi durdurmaya çalışıyorum...kasım ayı akşam üstüydü hani şu 7 şiddetinde olan herkes kapıya çıktı ben gitmiş saati tutuyorum şıngırdıyo diye güler misin ağlar mısın...şimdi Allah korusun eğer olursa eşimden başka kimse yokki evde mecburi istikamet onun yanına koşarım tabi koşabilirsem.

valla ilk kızımın odasına koşarız.heralde.eşimde aynısını yapar.ve bunuda asla sorgulamam.olması gerekende bu bence

oğlumun odasına koşardım ama eşimde koşardı sonuçta birlikte oğlumun odasında buluşurduk...........

99 depreminde annemlere misafirliğe gitmiştim ablamlar yeğenlerim kalabalıktık.oğlum 2 aylıktı.çocukları uyutup bahçeye çıktık sohpet ederken babam ve annem deprem oluyor dedi.ablamlar ben kız kardeşim içeri koşup çocukları çıkardık.merdivenleri inerken merdivenlerin sallanması dün gibi aklımda.
sabaha kadar bahçede oturduk elektirikler,telefonlar kesildi.4 gece sokakta araba içinde yattık.sonra mecbur eve girdik.RABBİM bir daha yaşatmaz inşallah.
senağlama senağlama senağlama

cocugum olmadigi icin ona kosamam sanirim olsa ona kosardim :sm_confused:

ailemin yaninda olsam kizkardesime kosardim senağlama

o daha 99 depreminde minnacikti abim ona kosmustu :asigim:

evimde oluncada kendim kactigima baakardim :roflol:

cunku kosucak kimse yok evde :tomato:

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle hepimiz icin diliyorumki RAB'bim böyle anlar yasatmasin... ( amin )

egerki öyle bir seyle karsilasirsam, kendimden yüzde yüz eminimki yavrularimin yanina kosardim... onlar benim meleklerim...

öncelikle allah böyle bişeyi yaşatmasın amin
eğer deprem anında eşim uyuyosa önce ona koşardım onu uyandırıp çocukların yanına koşardık sonuçta ben tek başıma 3 çocuğa birden yetişemem ama eğer eşim uyanıksa ikimiz birden çocuklara koşardık hiç düşünmeden hemde onları alıp evden çıkardık

elbetteki öncelikle canlarımı düşünüp çocuklarıma koşardım ve eşimede hemen çocuklara koşmasını söylerdim.

eşimi çok severim,ama oğlumun yanına koşarım,eşim başının çaresine bakabilir ama oğlum bakamaz.çok küçük daha!eşimde herhalde böyle bir durumda aynısını yapardı,yapmasınıda isterim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…