eşimle aynı odadaysak zaten beraber çıkarız ama değilsek eşim benim yanıma koşar bende ona doğru koşarım çocuğumuz olunca annelik duygusunu tadacağm heralde ilk onun yanına koşarım eşim benden önce davranmazsayerimseniben
tabiki önce çocuklarıma koşarım.oanı zaten düşünmek bile istemiyorum. allahım hepimizi önceliklede evlatlarımızı böyle afetlerden.kazalardan belalardan esirgesin.
annecimin yanına koşarım... 6-7 sene once samsunda uak çaplı bi deprme oldu meger babamda duymus kalkmıs bende kalktım onlara kosuyorum babamla çarpıştık kapıda sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
1998 Adana depremini yaşadık.Kızım 3,5 aylıktı.
Sallantı oldu , kızım odada yatıyor ben salondaydım .Anında kızımın yanında ve üzerine siper olmuş vaziyetteydim.
Eşimde diğer kızımı kucaklamıştı.
Allah felaketten korusun.
biz izmir depremini yaşadık çok kez o depremlerden sonra kızımı yanımdan ayıramaz oldum.kendimi bile düşünemeden kızıma koşarım.allah yaşatmasın kimseye.
daha cok sevmek daha az sevmek meselesı degıl kı bu..
esım kendını kurtarmak ıcın bır caba gosterebılır sonucta,ne yapacagını bılır ama cocuklarımız oyle mı???
onlar savunmasız ve yardıma ıhtıyacları var o anda.oyuzden tabıkı ıkımız de once cocuklarımıza kosarız..
tabiki ilk önce yavrularımın yanına koşarım depremi önceden çok kötü bir şekilde yaşamış biri olarak hemen onlarla birlikte masanın altına saklanırım allah korusun allahım uzak etsin o illeti adı bile yetiyorlmaz: