- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi 6 ustu 1 anne
-
O kozmetik katoglari yalan para falan kazandirmiyor en fazla sanada bir parfum iki far hediye geliyor. Yada tas catlasin 100 lia 150 lira kazanirsin ki onuda sanmiuorum. Onun disinda el becerin varsa amigigurimi bebekler satiliyor cocuklar icin saglikli. Renkli sabunlar. Mumlar. Veyada bazi tekstiller evlere el nakis isi veriyor. Bilen arkaaslar varsa soylerler simdiArkadaşlar
Evde küçük ve de okula da giden(pandemi dolayısı ile evden eğitimdeler) çocuğum olduğu için çalışamıyorum.
Evde ek iş ne yapabilirim hiç bulamadım. Kozmetik katoloğu bulunduğum yerde çok yapıyorlar.
Kargolu paketleme bulamadım.
İğne oyası falanda bilmiyorum.
Acaba yok mudur bizimde yapabileceğimiz bir iş.?
Pandeminin bana kattıklarındandır elişiBen instagram sayfamdan satış yapıyorum. Kanaviçe isi yapıyorum.
Havlular, yatak odası ve salon takımları, banyo paspasları , tablolar vb yapıyorum. Hatta burdan bile müşterilerim var❤
Kanaviçeye el beceriniz varsa siz de yapabilirsiniz.
İş yapabiliyor musunuz?Ben instagram sayfamdan satış yapıyorum. Kanaviçe isi yapıyorum.
Havlular, yatak odası ve salon takımları, banyo paspasları , tablolar vb yapıyorum. Hatta burdan bile müşterilerim var❤
Kanaviçeye el beceriniz varsa siz de yapabilirsiniz.
Evet. Çok şükür. Işlerim oldukça yoğun. Kazancım da fena değil. Fakat yoğunluktan dolayı Ocak ayına kadar yeni sipariş alamıyorum. Allah herkese versin.İş yapabiliyor musunuz?
Daha da çok olsun inşallahEvet. Çok şükür. Işlerim oldukça yoğun. Kazancım da fena değil. Fakat yoğunluktan dolayı Ocak ayına kadar yeni sipariş alamıyorum. Allah herkese versin.
Katılıyorum3 çocugunuz var galiba
3 çocukla bakicilik yapamazsiniz
Arkadaşlar yemek el işi vs.. gibi fikirler vermis ama nasil yapacaksiniz ki onlari ? 3 çocugun yemegi dersi camasiri ev işi zaten yeterince vaktinizi aliyordur
Çok karamsar konuştum biraz ama ne olur kusuruma bakmayın :/
Sütyen temizliyorum derkeneEvde sütyen temizliyoum 1000 tanesi 100 tl bu ay 2200 tl lik iş yaptım
Bildiğiniz sütyenSütyen temizliyorum derkene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?