Evde ek gelir

6 ustu 1 anne

Yorgun savaşçı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
2.485
7.646
158
34
Arkadaşlar
Evde küçük ve de okula da giden(pandemi dolayısı ile evden eğitimdeler) çocuğum olduğu için çalışamıyorum.
Evde ek iş ne yapabilirim hiç bulamadım. Kozmetik katoloğu bulunduğum yerde çok yapıyorlar.
Kargolu paketleme bulamadım.
İğne oyası falanda bilmiyorum.
Acaba yok mudur bizimde yapabileceğimiz bir iş.?

O kozmetik katoglari yalan para falan kazandirmiyor en fazla sanada bir parfum iki far hediye geliyor. Yada tas catlasin 100 lia 150 lira kazanirsin ki onuda sanmiuorum. Onun disinda el becerin varsa amigigurimi bebekler satiliyor cocuklar icin saglikli. Renkli sabunlar. Mumlar. Veyada bazi tekstiller evlere el nakis isi veriyor. Bilen arkaaslar varsa soylerler simdi

evde cocuk baka bilir,yemek ,tatli yapabilirsiniz,lif ,patik orebilirsinjz tabi bunlar dan pek bisey beklemeyin ama en azindan hem evinizde olur hemde pazar harcliginjz cikar

Pandeminin bana kattıklarındandır elişi kanaviçe de çok keyifli.(tabi ben hobi olarak yapıyorum.)

Nisan düğün doğum günü için hediyelik yapabilirsiniz toptancidan uygun fiyatlara alıp süsleyip sosyal medyadan satabilirsiniz. Gerçekten güzel para var. Şuan yana yakıla hediyelik bakıyorum ordan aklıma geldi belki fikir olur. 2.40 kuruşluk kolonya şişesi toptancida süslenmiş bitmiş hali 12 lira tane fiyatı dünya kâr var işte. Kendim yapayım diyorum mesela zor geldiği için mecbur yapilmisini alicam.

3 çocugunuz var galiba
3 çocukla bakicilik yapamazsiniz
Arkadaşlar yemek el işi vs.. gibi fikirler vermis ama nasil yapacaksiniz ki onlari ? 3 çocugun yemegi dersi camasiri ev işi zaten yeterince vaktinizi aliyordur
Çok karamsar konuştum biraz ama ne olur kusuruma bakmayın :/

Katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…