• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Giyimlik Ugg ve kiyuzlu anta YAPIMI

çok güzel olmuşlar yaa... büyük oğlum terlik giymeyi sevmiyor ... bu ev ugglarından ona yapıcam... bir an evvel bir kazak ayarlamam lazım :jeyyar: ... ellerine sağlık sersoycum... seni blogundan da takip ediyorum... süpersin... :nazar:

ellerine sağlık ugg da çanta çok güzel ama ugga bayıldım bende yapıcam kendime paylaşım için çok teşekkürler

kızlar buna benzer mağazadan alınma birşey var ben de fakat benim giydiğim polardan.o kadar rahat ve sıcak tutuyor ki anlatamam.ayağımdakini eskittim bile terziye gösterip aynısından diktirmeyi düşünüyordum ama sanırım kendim yapıcam :hulya: arkadaşlarımda bayıldılar onlarda aldılar kendilerine 1er çift ama hiç gereği yok o kadar para vermeye.ev de kullanmadığım bir polar sweatim vardı ondan yapmayı düşünüyorum eğer yapabilirsem koyarım kızlar buraya fotosunu.hem mağazadan aldığımın hem benim yaptığımın...

ya muhtesemsınız derya baykalıda solladınız bence coktan televızyon kadın proglarının sızler gıbı bayanlara ıhtıyacı var bos bos dızı seyretmektense bazı ınsanların bu tıp uretımlerle hem kendı hemde ulke kazanır basvurun bence herkes faydalansın yeteneklerınızden superr

sersoy hanım çok becerikli maşallah. :nazar: dün sonuna kadar inceledim bu topiği sersoy hanımın marifetleri say say bitmez...puanlama olsaydı benden 100 puan sersoy hanıma alkisalkisalkis

çok güzel olmuş elinize sağlık a.s.

sdc13743.jpg

yorum yok yuh artık bunuda mı yaptın bilmiyorumkismile
sen var ya bizim eve gelsen tonla iş çıkar sana ev bit pazarı gibi
ne aldıysam komuşum bi kenara öylece duruyo
sende değerlendirmekten eski kalmamıştır canın sıkılırsa gel bende hazine var yafruuuaklinialirimsmile

yorum yok yuh artık bunuda mı yaptın bilmiyorumkismile
sen var ya bizim eve gelsen tonla iş çıkar sana ev bit pazarı gibi
ne aldıysam komuşum bi kenara öylece duruyo
sende değerlendirmekten eski kalmamıştır canın sıkılırsa gel bende hazine var yafruuuaklinialirimsmile

Aaaaa ilk uçağa atlayıp gelmem lazım kaydirigubbakcemile4
benim evdede bişe kalmadı sağa sola saldırıyorum kaydirigubbakcemile3

Back
X