Hayır rutubet sorunum yok. Evimiz yeni zaten. Camlarım da normal boyutta hepsi ön tarafa bakıyor. Bodrum kat= rutubet demek değil ki.O evi kiraya verip kendin kiraya çık rutubet olmuyo mu
Genelde rutubet olurHayır rutubet sorunum yok. Evimiz yeni zaten. Camlarım da normal boyutta hepsi ön tarafa bakıyor. Bodrum kat= rutubet demek değil ki.
Şu an hamileyim ama çalışmayan bir kadınım. Tüm günüm evde geçiyor. İlk çocuğuma hamileyim.
Şu aralar aşırı sıkıldığımı farkettim.
2 yıllık evliyim. Evlenmeden önce çocuk bakıcılığı yapıyordum evlenince bıraktım. Eşim de tekrar bu işi yapmamı istemedi.
Neyse evim de biraz sıkıcı belki bilmiyorum.
Evim bodrum kat bir daire. Kendi evimiz. Aile apartmanı gibi bir şey oturduğumuz bina.
Bodrum kat diyince çok kötü bir evde oturuyoruz gibi düşünmeyin tabii.
Evimizin için güzel yeni.. ama bodrum kat nihayetinde , insanın bir yerden sonra ruhu sıkılıyor.
Genelde çok erken kalkmıyorum hamilelik öncesinde de böyleydi şimdi de böyle.
En geç 12 gibi uyanıyorum ama şu an hamilelikten ötürü daha sık uyanıp uyuyorum orası ayrı.
Neyse kalkıp ne yesem diye düşünüyorum. İştahım hiç yok. Midem hiçbir şeyi almıyor.
Mutfağın o tarafa geçesim bile gelmiyor bazen.
Ha bir de mutfağım amerikan mutfak.
Sevene saygım var ama ben 2 senede nefret ettim.
Ne yemek kokusu evimden çıkıyor ne dağınıklığı bitiyor.
Hele bir de evime biri geldiyse onun gözünün önünde mutfak tarafında olmaktan çok nefret ediyorum.
Oturma alanım küçük bu yüzden. Tüm gün bu odanın içinde tıkılıp kalmış gibi oluyorum.
Hadi markete gittim geldim. İki ev süpürdüm ama yok akşama kadar o gün geçmiyor.
Benim gibi çalışmayan şu an çocuğu da olmayan hanımlar size soruyorum aslında gününüz evde nasıl geçiyor?
Öyle burada arkadaşım da yok evlenenler başka memlekete gitti, burada olanlar da evli değiller çalışıyorlar hayatlarımız farklı.
Yakınımda birkaç sokak ötede annem oturuyor, dibimde ablam oturuyor, aynı binanın 4. Katında eltim oturuyor ama sonuç olarak yalnızım.
Hamilelikten ötürü anneme gitmiyorum çünkü annemin evinde kedi var ve kedinin aşılarını tam yaptırmadılar. Doktorum da bu dönemde riskli olduğunu söylemişti.
Bir de kediden dolayı mı mıdır nedir evlerinden üstlerine sinen bir koku durumu var. Evime bile çağıramıyorum.
Bu arada bunu sadece ben de demiyorum.
Herkes diyor.
Neyse ablam zaten çalışıyor.
Eltim deseniz 2 oğlu var, kocasının dükkanı var ve adam akşama doğru evden çıkıyor.
Öyle hadi gidiyim oturayım evinde olmuyor.
Ya da evime çağırayım desem kafadan iki çocuk , ev küçük, onlar bağırışıyor.. ne eltim mutlu oluyor ne ben mutlu oluyoruz bu sefer..
Bazen çocukları uyuttuğunda akşam saatlerinde ya da okul açıkken onlar evde değilse ben çağırıyorum ya da o çağırıyor.
Tüm gün yalnızım açıkcası. Yolda bir iki komşuyla sohbet edersem ediyorum. Markete gidersem bir dolanıyorum.
Ondan sonrası full ev.
Açıkcası ruhumu ev mi çok daraltıyor yoksa yalnızlık mı bilmiyorum.
Bazen ev işi yapasım da gelmiyor.
Camlarımdan çok toz giriyor. Üstüne kedilerin işeme sorunu da bu eve girdiğimden beri bitmedi.
Zaten toplamda evimde 3 pencerem var onları da açamayınca iyice hapiste gibi hissediyorum.
Mutfak kısmında ekstra bir pencere de yok. Haliyle yemek yaparken oturma odasını açmam gerekiyor.
O da ne kadar fayda ederse. Camlarım büyük ama hava almıyor yani evim..
Yatak odam her gün kaldırımdan toz taşıyor evimin içine…
Belkide psikolojim bozuldu bu evde bilmiyorum.
Bazen cidden temizliğe vurmaya çalışıyorum ama şu an o kadar indir kaldır bir temizlik de yapamıyorum.
Telefona sarıyorum bu sefer de boyun kaslarım tutuluyor baş ağrılarım artıyor..
Hiç yaşamadım , annem de bodrum kat bir dairede oturdu onda da hiç olmadı. Bilmiyorum açıkcası. Belki sizin dediğiniz eski binalarda olanlardır.Genelde rutubet olur
Dizi izliyorum aslında hatta eskiden izlediğim bir diziye başlamıştım 11. Sezona geldim yani ama sürekli izle izle onda da boynum falan tutuluyor gibi oluyor.Ben ev içerisinde oyun oynuyorum egzersiz yapıyorum film dizi izliyorum zamanımı o şekilde geçiriyorum. Arada yürüyüşe de çıkın iyi gelir
Bu neden mümkün değil?Yürüyüş derken böyle yaşadığım yerde çok mümkün değil
Evi sevmeme sebebi tam olarak ne o zaman bodrum katı neden kabul ettin aile apartmanıysaHiç yaşamadım , annem de bodrum kat bir dairede oturdu onda da hiç olmadı. Bilmiyorum açıkcası. Belki sizin dediğiniz eski binalarda olanlardır.
Yani kitap okumayı seviyorsanız kitap da okuyabilirsiniz. Bende bilgisayar var. Red Dead Redemption ve Gta oynuyordum ama onları bıraktım. Tekken 8 satın aldım ama bilgisayara bağlayacağım oyun kolu satın almam gerekiyor onu oynama işini şimdilik askıya aldım. Aktif olarak Robloxta bir giysi giydirme oyunu var onu oynuyorumDizi izliyorum aslında hatta eskiden izlediğim bir diziye başlamıştım 11. Sezona geldim yani ama sürekli izle izle onda da boynum falan tutuluyor gibi oluyor.
Oyun derken ne oynuyorsunuz?
Ps var bizde ama benim mide bulantımı çok tetikliyor açamıyorum. Yürüyüş derken böyle yaşadığım yerde çok mümkün değil ama markete falan giderken yürümüş oluyorum zaten.
Eşim asla kiraya çıkmaz. Niyeti evi satıp üst katlardan ev almak ama benim muhitimdeki iyi evler 6.5 -7 milyon arası.Bodrum kat benim ruhumu daraltır. O binada herkes normal evlerde otururken siz niye bunu kabul ettiniz ki? Havalandırma bile sorun olur, pencereleri rahat rahat açamazsınız, mahremiyeti ayrı dert. Toza kire böceğe fareye vs. daha açıktır. Amerikan mutfak, oturma alanının küçüklüğü de bana göre değil hiç. Evin içi yeni diye kendinizi motive etmeye çalışıyorsunuz ama iş tadilatla, yeni mobilyayla bitmiyor ki. Şimdiden böyle bunalıyorsanız bebekten sonra kafayı yersiniz. Onun kalabalığı bitmiyor çünkü. Orayı kiraya verip çıkma durumunuz yok mu?
Ya anlattım orada sebepleri , siz kendiniz rutubet diye sordunuz bende bizim evimizde öyle bir problem yok dedim.Evi sevmeme sebebi tam olarak ne o zaman bodrum katı neden kabul ettin aile apartmanıysa
Cadde her yer yürüyüş derken nereye gideyim?Bu neden mümkün değil?
Akşamları arabayla eşimle çıkıyoruz genelde o zaman bir ormana , yürüyüş alanlarına falan gidiyoruz.Bu neden mümkün değil?
Bende ps de mortal kombat oynuyordum ama tek olunca sisteme karşı oynamak sıkıyor.Yani kitap okumayı seviyorsanız kitap da okuyabilirsiniz. Bende bilgisayar var. Red Dead Redemption ve Gta oynuyordum ama onları bıraktım. Tekken 8 satın aldım ama bilgisayara bağlayacağım oyun kolu satın almam gerekiyor onu oynama işini şimdilik askıya aldım. Aktif olarak Robloxta bir giysi giydirme oyunu var onu oynuyorumgiysi giydirme, makyaj her şey var; ya kafana göre makyajdır saçtır kıyafet giymedir takılıyorsun ya da yarışma olan sunucuya giriyorsun belirli bir dakika içerisinde temaya uygun giyinip oylama ekranı çıkıyor herkesin kombinini oyluyorsun ona göre birinci seçiliyor. Çoğunlukla erkek oyunculardan uzak bir ortam olduğu için orada çok güzel kafa dağıtıyorum. Türk oyuncuya rastlamadım o yüzden sohbet dili İngilizce.
Ben o tarz oyunları pek beceremiyorum ya. Bizde çocuklar falan oynarken görüyordum ya yok ben sağıma soluma zor dönen biriyim oyunlardaAyrıca pubg oyununu bilirseniz onda da çok fena vakit geçiriliyor ben o oyunu oynadığım dönemler günde en az üç saat başından kalkamıyordum. Bu sefer kaybettim şimdi kazanacağım diyerek insan hırslanıyor sürekli oynayası geliyor. Ama kız arkadaş grubum olmadığı ve erkek takım arkadaşların da tanışma sosyal medya istemesinden ötürü orayı sildim artık oynamıyorum.
Bu evde çocuk nasıl büyüyecek ki?Şu an hamileyim ama çalışmayan bir kadınım. Tüm günüm evde geçiyor. İlk çocuğuma hamileyim.
Şu aralar aşırı sıkıldığımı farkettim.
2 yıllık evliyim. Evlenmeden önce çocuk bakıcılığı yapıyordum evlenince bıraktım. Eşim de tekrar bu işi yapmamı istemedi.
Neyse evim de biraz sıkıcı belki bilmiyorum.
Evim bodrum kat bir daire. Kendi evimiz. Aile apartmanı gibi bir şey oturduğumuz bina.
Bodrum kat diyince çok kötü bir evde oturuyoruz gibi düşünmeyin tabii.
Evimizin için güzel yeni.. ama bodrum kat nihayetinde , insanın bir yerden sonra ruhu sıkılıyor.
Genelde çok erken kalkmıyorum hamilelik öncesinde de böyleydi şimdi de böyle.
En geç 12 gibi uyanıyorum ama şu an hamilelikten ötürü daha sık uyanıp uyuyorum orası ayrı.
Neyse kalkıp ne yesem diye düşünüyorum. İştahım hiç yok. Midem hiçbir şeyi almıyor.
Mutfağın o tarafa geçesim bile gelmiyor bazen.
Ha bir de mutfağım amerikan mutfak.
Sevene saygım var ama ben 2 senede nefret ettim.
Ne yemek kokusu evimden çıkıyor ne dağınıklığı bitiyor.
Hele bir de evime biri geldiyse onun gözünün önünde mutfak tarafında olmaktan çok nefret ediyorum.
Oturma alanım küçük bu yüzden. Tüm gün bu odanın içinde tıkılıp kalmış gibi oluyorum.
Hadi markete gittim geldim. İki ev süpürdüm ama yok akşama kadar o gün geçmiyor.
Benim gibi çalışmayan şu an çocuğu da olmayan hanımlar size soruyorum aslında gününüz evde nasıl geçiyor?
Öyle burada arkadaşım da yok evlenenler başka memlekete gitti, burada olanlar da evli değiller çalışıyorlar hayatlarımız farklı.
Yakınımda birkaç sokak ötede annem oturuyor, dibimde ablam oturuyor, aynı binanın 4. Katında eltim oturuyor ama sonuç olarak yalnızım.
Hamilelikten ötürü anneme gitmiyorum çünkü annemin evinde kedi var ve kedinin aşılarını tam yaptırmadılar. Doktorum da bu dönemde riskli olduğunu söylemişti.
Bir de kediden dolayı mı mıdır nedir evlerinden üstlerine sinen bir koku durumu var. Evime bile çağıramıyorum.
Bu arada bunu sadece ben de demiyorum.
Herkes diyor.
Neyse ablam zaten çalışıyor.
Eltim deseniz 2 oğlu var, kocasının dükkanı var ve adam akşama doğru evden çıkıyor.
Öyle hadi gidiyim oturayım evinde olmuyor.
Ya da evime çağırayım desem kafadan iki çocuk , ev küçük, onlar bağırışıyor.. ne eltim mutlu oluyor ne ben mutlu oluyoruz bu sefer..
Bazen çocukları uyuttuğunda akşam saatlerinde ya da okul açıkken onlar evde değilse ben çağırıyorum ya da o çağırıyor.
Tüm gün yalnızım açıkcası. Yolda bir iki komşuyla sohbet edersem ediyorum. Markete gidersem bir dolanıyorum.
Ondan sonrası full ev.
Açıkcası ruhumu ev mi çok daraltıyor yoksa yalnızlık mı bilmiyorum.
Bazen ev işi yapasım da gelmiyor.
Camlarımdan çok toz giriyor. Üstüne kedilerin işeme sorunu da bu eve girdiğimden beri bitmedi.
Zaten toplamda evimde 3 pencerem var onları da açamayınca iyice hapiste gibi hissediyorum.
Mutfak kısmında ekstra bir pencere de yok. Haliyle yemek yaparken oturma odasını açmam gerekiyor.
O da ne kadar fayda ederse. Camlarım büyük ama hava almıyor yani evim..
Yatak odam her gün kaldırımdan toz taşıyor evimin içine…
Belkide psikolojim bozuldu bu evde bilmiyorum.
Bazen cidden temizliğe vurmaya çalışıyorum ama şu an o kadar indir kaldır bir temizlik de yapamıyorum.
Telefona sarıyorum bu sefer de boyun kaslarım tutuluyor baş ağrılarım artıyor..