Evde hangi sporlar yapılabilir tavsiyeleriniz nelerdir?

hazır yaz gelmişkenn dışarı çıkıp yürümek ya da tempolu koşmak en iyisi. hem böylelikle terleme yöntemiyle de hem sağlıklı bişi yapabilirz hem de kilo verebilirz

Evet bunu duymuştum hatta atlama ipi bile almıştım kendime öyle duruyordu dolapta iyi hatırlattın teşekkür ederim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) Rica ederim . Faydasını görürsün inşallah .
Bende dün başladım .

Debbie siebers gerçekten beğendim yarın yapmayı düşünüyorum tekrar teşekkürler :)

hazır yaz gelmişkenn dışarı çıkıp yürümek ya da tempolu koşmak en iyisi. hem böylelikle terleme yöntemiyle de hem sağlıklı bişi yapabilirz hem de kilo verebilirz

Evet bu dediğinize katılıyorum . Ben biraz çabuk sıkılıyorum bu tarz spordan ama kulaklıkları takıp müziğide açtım mı o zaman daha kolay oluyo daha çok yürüyorum :)

size bir şey söyleyim mi en güzel spor xboxla yapılıyor :)
xboxda kineckt özelliği ile dans edebilirsiniz,istediğiniz sporu yapabilirsiniz.
Ben xboxla baya ter döküyorum hem de sağlık açısından iyi oluyor
tavsiye ederim :)

Xbox? Bugun yeni şeyler öğreniyorum teşekkür ederim araştırıyorum hemen :)

Xbox? Bugun yeni şeyler öğreniyorum teşekkür ederim araştırıyorum hemen :)

xbox, playstation tarzı bir oyun cihazı ancak şöyle bir özelliği var cihazın yanında aldığınız kineckt sizin hareketlerinizi algılayarak programa aktarıyor, mesela tenis oynamak istediniz gerçtek oynar gibi kinectin karşısına geçip tenis oynuyorsunuz ve makine sizin hareketlerinizi algılıyor hem eğleniyor hem de zayıflıyorsunuz. Biz kuzenimle dans ediyoruz, mesela gösterilen hareketleri doğru bir şekilde yaptığında yüksek puan veriyor filan ama amaç yüksek puan değil eğlenerek zayıflama

Ha adı bumuymuş avmlerde görmüştüm :) olabilir aslında eğlenceli hemde fiyatı uçuk değilse deniyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…