Evde huzursuzluk

Greensseyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
12
10
86
24
Öncelikle merhaba fikir almak için üye oldum ve bu ilk konum.
Arkadaşlar ablam eşinden ayrıldı, 2 yıldır baba evinde yani beraber yaşıyoruz ve 1 tane bebeği var. Tabiki ona sonuna kadar destek olduk ailecek maddi manevi annem babam çalışmasına bile izin vermedi. Ama sorun şu ki 2 yıldır bize kan kusturdu. Hiçbir şeyden memnun olmuyor, surekli bir bağrış çağrış içinde, ben normal karşıladım psikolojik açıdan iyi değil diye hep yanında olmaya çalıştim ama artık dayanamıyorum. Eşi çocuğu görmeye geldikten sonra ona sinirlenip bana bağırıyor, çocuğa bağırıyor, hatta anneme bile sesini yukselttigi oldu gereksiz yere. Biz de ufacık bir tepki göstersek bile hemen "siz beni istemiyorsunuz, ben çekip gidicem bu evden, siz benim çocuğumun ağlamasını istiyorsunuz sevmiyorsunuz" vs vs havalarına giriyor. İzinsiz eşyalarımı karıştırıp çöpe atıyor ve daha neler neler. Onun bu davranışları normal mi boşandığı için bilemiyorum ama bu sene üniversite sınavına çalışıyorum, bir tarafım şehir dışına git kurtul diyor. Sizce ne yapmalıyım😏 ve ablama karşı davranışım nasıl olmalı?

Babaniz calismasina izin vermeyerek iyilik degil kotuluk yapmiş. Keske ablaniz bir işe girip calissaydi ve anneniz de bebege baksaydi. Ablaniz kucuk ayri bir eve gecseydi.

Bir yastan sonra aile evi zor olur hele kendi duzenini dagitip cocukla aile evinde yaşamak kimbilir nasil zoruna gidiyordur.
Calistirmamak kiymet vermek degil, yaptiginiz yanlis. Kac yasinda kadin kendi hayatini kurmaliydi simdiye kadar.

Babaniz calismasina izin vermeyerek iyilik degil kotuluk yapmiş. Keske ablaniz bir işe girip calissaydi ve anneniz de bebege baksaydi. Ablaniz kucuk ayri bir eve gecseydi.

Bir yastan sonra aile evi zor olur hele kendi duzenini dagitip cocukla aile evinde yaşamak kimbilir nasil zoruna gidiyordur.
Calistirmamak kiymet vermek degil, yaptiginiz yanlis. Kac yasinda kadin kendi hayatini kurmaliydi simdiye kadar.

2 yıldır birazda olsa toparlanması gerekirdi. Demek ki çözümü evde oturmak değilmiş. Hem çalışırsa kafası da dağılmış olur. Siz de biraz sabredebilirseniz herşey yoluna girer inşallah.

Ablanızın yanında olun. Sosyal hayattan bağı koptuğu için psikolojisi bozulmuş.
tekrar sosyal hayata dönmesi için motive edin. Çalışmaya bile başlasa, emin olun olumlu anlamda çok değişir.

Kesinlikle çalismasi gerekiyor. Evde oturmak insani bunaltir. Ablam evde bunalmisti simdi calisiyor eski halinden eser yok. Ha eger anne babaniz bu konuda kesnlikle izin vermiyorsa ona evde ugrasicak birseyler bulun. Kesinlikle faydasi olacaktir. Alttan almaya calisin baska sehirde okumak gecici cozum olacaktir. Sonucta geri doneceginiz yer orasi. Ve geri dondugunuzde daha da cekilmez gelecek bu durum. Ablanizla guzelce konusmayi deneyin. O bagirinca sizde ona bagirmayin hassas bi donemde

Back
X