- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 33
- 25
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Gebelik testin varsa yap canım gebelik olunca ovalüsyon koyulaşırMerhaba bu ay yumurtlama günlerimden 3 gününü değerlendirdim belirti olarak sadece göğüs ağrısı ve şişliği var yumurtlamadan sonra 10. Günüm adetime 4 gün var köyde oturuyorum evde ovulasyon testi vardı onu yaptım bu şekil çıktı yorumlar mısınız hamilemiyim
Ayy inşAllah aldırmaya çalışıcam bugünGebelik testin varsa yap canım gebelik olunca ovalüsyon koyulaşır
Tekrar yumurtlama olabilir mi sizce adetime 4 gün varGebelik testin varsa yap canım gebelik olunca ovalüsyon koyulaşır
Sanmam ama gebelik testi varsa elinizde hemen yapın derimTekrar yumurtlama olabilir mi sizce adetime 4 gün var
Aldırıcam akşama yarın sabah yapabilirimSanmam ama gebelik testi varsa elinizde hemen yapın derim
Galiba hamileyimSanmam ama gebelik testi varsa elinizde hemen yapın derim
Canım testin benim telefonumdan dolayı net gözükmüyor.ikisi de koyu mu yoksa bi tık silik mi.ben de aynı soru için konu açtım da benim iki gün var bata.ikinci çizgi az açıkMerhaba bu ay yumurtlama günlerimden 3 gününü değerlendirdim belirti olarak sadece göğüs ağrısı ve şişliği var yumurtlamadan sonra 10. Günüm adetime 4 gün var köyde oturuyorum evde ovulasyon testi vardı onu yaptım bu şekil çıktı yorumlar mısınız hamilemiyim
Maşallah ya sağlıcakla ilerler inşallah, ay bi ben kaldım ya. Nisanda çektirdiğim hsg net olmadığı için geçen ay tekrar hsg çekildim. Keşke bu ay tutsa ama umudum yokGaliba hamileyim
Bi tık silik gibi canım yarın tekrarla istersenCanım testin benim telefonumdan dolayı net gözükmüyor.ikisi de koyu mu yoksa bi tık silik mi.ben de aynı soru için konu açtım da benim iki gün var bata.ikinci çizgi az açık
Allah razı olsun canımMaşallah ya sağlıcakla ilerler inşallah, ay bi ben kaldım ya. Nisanda çektirdiğim hsg net olmadığı için geçen ay tekrar hsg çekildim. Keşke bu ay tutsa ama umudum yok
İnşallah tatlım,hayırlı olsun gebeliğin,sağ salim kucagına al inşallah bebişi iBi tık silik gibi canım yarın tekrarla istersen
İnşAllah tutar bu ay
Canim hamilemisin test yaptinmi başka merak ettim ovulasyon.testi bu kadar net belli ediyormuMerhaba bu ay yumurtlama günlerimden 3 gününü değerlendirdim belirti olarak sadece göğüs ağrısı ve şişliği var yumurtlamadan sonra 10. Günüm adetime 4 gün var köyde oturuyorum evde ovulasyon testi vardı onu yaptım bu şekil çıktı yorumlar mısınız hamilemiyim
Allah razı olsun inşallahİnşallah tatlım,hayırlı olsun gebeliğin,sağ salim kucagına al inşallah bebişi i
Başka test yapmadım canım yarın da kan vericem belli olucak inşallahCanim hamilemisin test yaptinmi başka merak ettim ovulasyon.testi bu kadar net belli ediyormu
İnşallah pozitif sonuç alırsın canımBaşka test yapmadım canım yarın da kan vericem belli olucak inşallah
İnşAllah canım benim yazarımİnşallah pozitif sonuç alırsın canımbizede yaz buraya
Canım ne yaptın kan verdinmiBaşka test yapmadım canım yarın da kan vericem belli olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?