• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde idrar testi yok ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_7770.webp
    IMG_7770.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 226
Merhaba bu ay yumurtlama günlerimden 3 gününü değerlendirdim belirti olarak sadece göğüs ağrısı ve şişliği var yumurtlamadan sonra 10. Günüm adetime 4 gün var köyde oturuyorum evde ovulasyon testi vardı onu yaptım bu şekil çıktı yorumlar mısınız hamilemiyim 🥲🙏🏻
Canım ,benim ovülasyon testide böyle cikti . Yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçti. En alttakini dün yaptım diğerlerini fark ortaya çıksın diye koydum . Sence nedir ? Senin belirti var mıydı

Eklentiler

• 20231022_230653.webp
    20231022_230653.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 175
Canım ,benim ovülasyon testide böyle cikti . Yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçti. En alttakini dün yaptım diğerlerini fark ortaya çıksın diye koydum . Sence nedir ? Senin belirti var mıydı
İnşAllah hamilesindir en baskın belirtim göğüs ağrısıydı

Merhaba bu ay yumurtlama günlerimden 3 gününü değerlendirdim belirti olarak sadece göğüs ağrısı ve şişliği var yumurtlamadan sonra 10. Günüm adetime 4 gün var köyde oturuyorum evde ovulasyon testi vardı onu yaptım bu şekil çıktı yorumlar mısınız hamilemiyim 🥲🙏🏻
Sabah ilk idrar ile mi yaptınız Ovülasyon testini

Ya aynı benmde 9 gün geçti aynı test bende de var benmde öyle cıkıyor merakla bekliyorum

Kızlar selamlar
Adetim ayın 7 sinde bugün öylesine yaptığım test bu şekilde, pcos yok, hormonlarımda da bir sıkıntı yok. Hamile olabilir miyim? O değilse değerlendireyim mi ne dersiniz?

Eklentiler

• 20231105_114641.webp
    20231105_114641.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 70
Back
X