- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 33
- 25
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Verdim canım yarın sonucu çıkacakCanım ne yaptın kan verdinmi
İnşallah pozitif sonuç çıkar canımVerdim canım yarın sonucu çıkacak
Çok şükür inşAllah sağlıkla ilerler Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah pozitif sonuç çıkar canım
Ayyy canım hamilesin çok sevindim yaa bize dua etÇok şükür inşAllah sağlıkla ilerler Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayyy canım hamilesin çok sevindim yaa bize dua ettabi ede
tabiAyyy canım hamilesin çok sevindim yaa bize dua et
Tabi ederim rabbim nasip etsin inşallahAyyy canım hamilesin çok sevindim yaa bize dua et
Hayırlı olsun canım,rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin.yakınmışız,kırklareli merkezdeyim bendeÇok şükür inşAllah sağlıkla ilerler Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah razı olsun canım isteyen herkese rabbim nasip etsinHayırlı olsun canım,rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin.yakınmışız,kırklareli merkezdeyim bende
Hadi ya,arkadaslarım vardı lisedeyken.91 dogumluyum benAllah razı olsun canım isteyen herkese rabbim nasip etsindemirköyden ben
2000 liyim bende gelin geldim burayaHadi ya,arkadaslarım vardı lisedeyken.91 dogumluyum ben
Canım ,benim ovülasyon testide böyle cikti . Yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçti. En alttakini dün yaptım diğerlerini fark ortaya çıksın diye koydum . Sence nedir ? Senin belirti var mıydıMerhaba bu ay yumurtlama günlerimden 3 gününü değerlendirdim belirti olarak sadece göğüs ağrısı ve şişliği var yumurtlamadan sonra 10. Günüm adetime 4 gün var köyde oturuyorum evde ovulasyon testi vardı onu yaptım bu şekil çıktı yorumlar mısınız hamilemiyim
İnşAllah hamilesindir en baskın belirtim göğüs ağrısıydıCanım ,benim ovülasyon testide böyle cikti . Yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçti. En alttakini dün yaptım diğerlerini fark ortaya çıksın diye koydum . Sence nedir ? Senin belirti var mıydı
Benim beyaz akıntı var ve kasık ağrısı varİnşAllah hamilesindir en baskın belirtim göğüs ağrısıydı
Hayırlısı olsun inşallahBenim beyaz akıntı var ve kasık ağrısı var
Sabah ilk idrar ile mi yaptınız Ovülasyon testiniMerhaba bu ay yumurtlama günlerimden 3 gününü değerlendirdim belirti olarak sadece göğüs ağrısı ve şişliği var yumurtlamadan sonra 10. Günüm adetime 4 gün var köyde oturuyorum evde ovulasyon testi vardı onu yaptım bu şekil çıktı yorumlar mısınız hamilemiyim
Galiba hamileyim
Hayır test yapacağım zaman 2 saat sıvı alımı yapmıyorumSabah ilk idrar ile mi yaptınız Ovülasyon testini
Canım ,benim ovülasyon testide böyle cikti . Yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçti. En alttakini dün yaptım diğerlerini fark ortaya çıksın diye koydum . Sence nedir ? Senin belirti var mıydı
Ya aynı benmde 9 gün geçti aynı test bende de var benmde öyle cıkıyor merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?