Evde idrar testi yok ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız

Adete 2 gün kala yumurtlama olmaz bebeğim bence. Ve baya koyu çıkmış gebelik testi yap hamile olabilirsin

Kızlar lütfen cevap verin ya benim bu ay yumurtlamam geç oldu adetime 6 gün kala ve değerlendirdik pcosm sizce tutar mı eğer yumurta döllenmişse adet olur muyum ?
Adete 2 gün kala yumurtlama olmaz bebeğim bence. Ve baya koyu çıkmış gebelik testi yap hamile olabilirsin

Kızlar lütfen cevap verin ya benim bu ay yumurtlamam geç oldu adetime 6 gün kala ve değerlendirdik pcosm sizce tutar mı eğer yumurta döllenmişse adet olur muyum ?
Yumurtlama gec olduysa zaten adetin gec gelecek demektir pcosluyum diyosun zaten adet adet düzensizliği vardır. Yumurta dollenmisse ve 6 gün sonra adet olursan onu etkilemez çünkü daha rahime yerlesmemis olur ve üstüne gorme olarak bilinir dollenme olur adet olursun sonraki ay anca öğrenirsin

Doktorum gebe kalabilmem için adet düzenleyici hap verdi onun sayesinde düzenli adet oluyorum ve hamile kalabilirim öyle söyledi doktor yani 2 gün sonra hapı bıraktığımda adetim başlayacak ondan dolayı kafam karıştı

6 gün oncesinden dollenme olursa eger adet gorursun muhtemelen çünkü tuplerden rahime gelmesi en fazla 12 gün falan sürüyor hamile kalmissanda üstüne görme olur yani adet öncesi hamile kalanlara oyle diyolar önümüzdeki adet tarihinde belli olur yani

Ay o adet kanamasıyla döllenmiş yumurta da gider mi acaba kusura bakmayın böyle biraz saçma bir soru da oldu ama

Ay o adet kanamasıyla döllenmiş yumurta da gider mi acaba kusura bakmayın böyle biraz saçma bir soru da oldu ama
Yavrum normal adet kanamasi gibi biliniyor aslında pihtili olmuyor yerlesme kanamasi gibi olur o sekilde anlarsin nasıl anlatsam bilemedim ama 6 gün öncesinden dollenme olur mu onu bilemedim açıkçası doktoruna sormalisin bence yada ilacı bırakıp adet olana kadar bekle olmazsan test yap

Anladım canım benim çok teşekkür ederim sağolasın hapı bıraktıktan sonra anlarım o zaman neyin ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…