Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ya bayıldım.çok güzelmiş.deniycem,umarım benimki de böyle güzel olur.ama saçlarım dalgalı.fön çektiğim bir gün denemek lazım saç düzken.teşekkürler..

slm kızlar bende bu yöntemle kahkül kesmek istiyorum ama saçlarım dalgalı ...kessem olurmu acaba??

off bnm saclarım düz ve ince telli hatayı hemen belli edio kessem mi acaba diorum ama olmaz die korkuorum napablrm benm sacm gibi düz ve ince telli olan ve kesen biri vrsa lütfen sölesn nasıl olduunu simdiden tsk..yerimseniben

ben biraz önce kestim ama korktuğum için ucundan kestim. hiç fena olmuyo denerim derim.
bu arada saçım kalın telli düz

ben de jiletle kesiyordum saçımı hafif uzun kısalı çok dağol duruyor ama böyle hiç denemedim bir de böyle denerim bakalım ne olacak uzayıverir kötü olursa

off bnm saclarım düz ve ince telli hatayı hemen belli edio kessem mi acaba diorum ama olmaz die korkuorum napablrm benm sacm gibi düz ve ince telli olan ve kesen biri vrsa lütfen sölesn nasıl olduunu simdiden tsk..yerimseniben

canım benm saçım da ince telli üstelik dalgalı önce düzleştiriyorum öyle kesiyorum saçımı ki senin ki zaten düzmüş bence korkma hiç biraz uzun kes hoşuna gitmezse kuaförde düzelttirirsinyerimseniben

kızlar bakım resim ekleyebildim sanırım, benim böyle oldu. çokta belli değil ama işinize yarar yinede yerimseniben

Eklentiler

• $CIMG0709.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 119
kızlar bende kesmek ıstıyorum ya bozarsam dıye korkuyorum 3 gundür kuaföre gitmeye fırsat bulamadım.acaba şimdi kessem mi?

off aklıma takıldı yaptım!! pek de güzel olmadı
benimki yana perçem ama ben hiç beğenmedim
keşke yapmasaydım mafoldumben

Kzlar bende resimdeki gibi bir şey istiyordum. Denedimm, süper de oldu. zemuszemus
Uzadıkça da yine aynı şekilde kısaltıyorum. Basit ve güzl bir yöntem bence. (;

ben perçemim kısa ve 1 cm uzadığında kestiriyorum aynı boyda kalsın diye.kısa olduğu için böyle kıvrılmaz sanırım..

bana hiç yakışmıyor. saçımda dönek var ön kısımda o yüzden kalkıyor :)

bidaha asla kakül kestirmicem.

ben cesaret edip deneyemem ki cesaret gelirse denemek isterim ama paylaşım için tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…