ben bu yöntemi senelerdir biliyiodum bi kere kestim işte ,ama insan orası yoksa yamuk mu oldu burası böyle mi oldu diye her aynaya bakışında dikkatini çekiyo..bence kuaföre gitmek en güzeli.. :)
ben kestm cokda güzel oldu bazı kuforlerden daha iyi yaptım dedığı gıbı cewırdım az az kısaltarak yaptım ceıvrıp kestım baktım ıstedımden uzun bıda cewırdım bidaha kestım bırden kısaltmadım sizde öyle yapabılırsınız...
kızlar bende kestim ama yamuk yumuk oldu
döndürüp kestik diye mi oldu anlamadım
bi tarafı uzun bi tarafı kısa
zar zor düzelttim valla ben anlamadım bu işi
sizinki nasıl dümdüz oldu
ALINTIDIR Ilk once alninizin ust kismindaki saclarinizi ters V $eklinde ayirarak bir tutam saci elinize alin. Bu a$amada saclarinizi islatmayin. Saclariniz kuru olursa kahkullerinizin uzunlugunu belirlemeniz daha kolay olur.
Ayirdiginiz sac tutamini fotograftaki gibi dondurun ve makasla uclarindan birazcik kesin. Saclarinizi serbest birakip kahkullerin uzunlugunu kontrol edin ve istediginiz uzunlugu elde edene kadar ayni i$lemi tekrar edin.
kızlar ben yaptım cokda güzel oldu tabi yandan kahkül için döndürmüş oldugumuz tutamı isreteginize göre saga ya da soldan kesin(sag tarafınızın uzun olmasını istiyorsanız sol tarafa dogru tutamı toplayarak gelin) umarım işinize yarar ALINTIDIR...
ben yandan yaptım kasımın altında yanlız kısa kullanmadım için yapmadım düzlestirici ile dışa doğru cewirip kullanıorum