• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalan kuzenim ...

Kuzeninin derdi sana mı kaldı ki hiç yapıcı tutum sergilemiyorsun her nekadar böyle gözükmeye çalışsan da.Başlık zaten felaket eve kalan kuzenim bu nedemek.Evde kalmışlık kararını kim veriyor.
Guler yüz görmüyorsan bunu kendinde aramalsın. Dilin başka kalbin başka söylerse bunu çocuk bile algılar. Evli misin bilmem ama evlilik kader işidir. Allah ol derse olur.Olur ama nasıl olur iyi kötü orası da gene allaha kalmış.
Bu kuzen evlense şöyle zengin biriyle gene konu açarsın zenginler evlenen yaşlı kuzenim diye

39-40 Yaşlarında evlenmemiş bir kuzenim var. Evlenmemesi sanki bizim ve özellikle yakın akrabalarının suçuymuş gibi davranıyor . Çok güzel bir kızdı ama armudun sapı üzümün çöpü vb gibi bahanelerle tüm kısmetlerini geri çevirdi. 5 yıllık sevdiği vardı ondan da ayrılınca bugünlere kadar geldi.

Şimdi konum kimseye tahammülü yok. Evde misafir istemez.(tek başına yaşamıyor annesi ve kız kardeşi var) . Abisi nin küçük cocuğu var .Bazen Cocuğu annesine bıraktığın da bile kızıyor. Yok ben cocuk mu bakacağım ! kendi annesine bile neler söylüyor. Yazık yengeme üzülüyorum . Amcam lara gitmek bile istemiyorum. Gittiğimde 5 karış suratla ofluyor , pufluyor, yemek hazırlıyor . Biz yemek hazırlamasını falan istemiyoruz ama yengem ısrar ediyor . Onu da anlamaya çalışıyorum . Çok sıkıcı bir hayatı var . Ev , temzilik çalışmıyor da .

Nasıl davranmamız lazım , bu yaşta evlenmeli mi? İş mi bulup çalışsa . (çalışmayı seven bir insan da değil i sabah erken kalkmak vs.)
Başlık ne kadar sevimsiz ya..

kendi hayatı kendi seçimi evlenip evlenmemek. Siz rahatsızsanız gitmez görmezsiniz.size ne bu yaşta evlenip evlenmeme kararını size soracak değil. İş bulmasına cvp bile vermiyorum. Çok densiz ve dedikoducu buldum sizi
Kesinlikle katılıyorum. Başlık bile o kadar aşağılayıcı ki. Demek ki bu tavırlarınızdan rahatsız oluyor. Gitmemeniz daha yerinde olur.

Kuzeninize evde kalmış demeniz üzücü

Konuda 40 yaşında bekar bu yaşına kadar kısmet olmadı evlenmesi ama mutlu olsun isterim iş evlilik ne onersem yardımın desteğim olur mu bu konuda. Demenizi beklerken tamamen olumsuz bı yazı gördüm.

Bence siz karışmayın...

Kuzeninizin "evde kalması" sizi zerre ilgilendirmez. Ki evde kalmakta ne demekse..kendi hayatı kendi tavırları,kendi yaşam biçimi.. İsterse 60ına kadar da evlenmez, hayatına müdahil olup karışmayın. Kendi hayatınızla ilgilenin.

O belki 40 yaşında evlenir sende 40 yaşında bosanirsin. Bunu hayatın akışına birakmalisiniz. Kimin ne olacağı belli degil. Böyle ay evde kaldı yok şöyle böyle demeye kimsenin hakkı yok bence. Koskoca kadın çalışmak istemiyormuş çalışmıyormuş evlenmek istememiş evlenmemis. Kime ne
Olabilir hayatta herşey insanlar içindir .

Back
X