Evde kaldım! evde kalanlar buyrun:(

penelope35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
28
20
86
İzmir
29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:((

Çevrenizde evde kaldığınızı ima eden ya da direkt söyleyen biri var mı? Eğer varsa ilk iş onlardan uzak durmaya çalışın. Çünkü bir süre sonra sağlıksız düşünmeye sebep olurlar. Bu işler nasip, kısmet. Çatır çatır doğuranların da hepsi mutlu mu? Sırf evlenmek için yapılan bir evlilik var birde hem kalbe hem akla uygun mutlu bir evlilik var. Önemli olan ikincisi değil mi?

Son düzenleme:
29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
İyi bir işiniz ve ev araba var diyorsun sosyal hayatınız nasıl

Ufff valla biktim ya egitimli isi gucu olan insanlarin kocaa kocaa diye delirmesine. Evde kalmadin arkadasim sakin ol. Evliler de evde kaliyo sokakta yasamiyo. Cok mu lazim koca cidden. Insanlar birbini sevdigi icin ayni evi hayati paylasmak icin evlenir. Bu sitedeki kadinlar evlenmek icin yasiyolar ama. Gercekten umarim tez vakitte kelli felli bi kocaniz olur kolunuza dizersiniz sira sira bilezikleri bi de sirret kaynananiz olur siz de evde kalmayan tayfaya katilirsiniz.

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Aceleniz ne ki
Olmasa noluyor olmadan ve olunca/olduktan sonrasının farkı sadece aşk .

Birini çok seviyorum çok aşığım diye illa evlenmekte gerekmiyor dışarıda bulusun

Aslında ben sizi anlıyorum. Okulunuzu bitirmiş bir şekilde hayat standardı olan birisiniz. Elbette evlenmek için evlenilmez buna karşıyım ama diyorsunuz ki hayat geçiyor biyolojik saat diye bir şey var hayatın sonuna kadar yalnız olmak istemiyor, mutlu bir yuva kurmak istiyorsunuz. Evlilik evlenmek istemek ayıp ya da kötü değil Nihayetinde nasip bu işler ama o tip sitelerin güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Avukat bi akrabam var 32 yaşında hiç evlenmedi🤔🤔
😁😁

ben anlamıyorum fıstık gibi meslekleri olan kızlar evlenemedim evde kaldım diyorlar!! bir silkinin bir kendinize gelin, evlenince başınız göğe ermiyor. gezin, görün, okuyun, eğitimlere katılın, kendinizi geliştirin.. ne bu koca sevdası?? ben artık merak ediyorum üniversiteler de mi vizyon katmıyor kadınlara.. hangi üniversitelerden mezun oldunuz da , düşünceleriniz bu kadar kısır kaldı..

Sen oku diş hekimi ol, kendine evde kaldım lafını yakıştır 😑

Ben evlenme isteğini normal görüyorum aslında ama kullandığınız ifadeler, evlenmemiş olmanızı dünyanın sonu gibi görmeniz anlamsız fazlasıyla.

Son düzenleme:
29 yaşında evde kalmış mı oluyoruz ya ayrıca evde kalmak ne kötü bi tabir..
Geçen hafta isteme arefesinde ayrıldım. Başka bir şehre taşındım. Hiç arkadaşım yok. İş arıyorum ama pandemi yüzünden henüz bulamadım. Evim arabam da yok.
Gidip öleyim o zaman ben.

Senin yerinde olmak isterdim

Back
X