Evde kaldım! evde kalanlar buyrun:(

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Allah baska dert vermesin😉Merak etmeyin onlar sizi bulur, Aceleye gerek yok gezin, eglenin, hayatınıza keyfinize bakın

Ben konu başlığının esprili olsun, dikkat çeksin diye bilinçli olarak böyle yazıldığını düşünüyorum.
‘Diş hekimi olmuşsun ama vizyonun yok’ demeyeceğim o nedenle.
29 yaş evlenmek için çok geç olmamakla birlikte erken de değil.
Ayrıca insanlar evlenmek isteyebilir.
Üstelik konu sahibi sosyo-ekonomik olarak da buna hazır.
Bazılarımız için cinsellik yaşamak ve bunun meşru yollarla olması önemli olabilir.
Tüm bu sebeplerden dolayı ben konu sahibini anlayabiliyorum.
Pandemi bitsin isteyenler sosyalleşip koca bulabilir.
Spor salonu üyeliği, dans veya yemek kursu, doğa yürüyüşü vb organizasyonlar, bu işler için uygun ortamlar hazırlayabilir.

Şu evlenmek isteyenleri kınayanları anlayamıyorum. Kadın gelmiş 29 yaşına, tamam her şey evlilik değildir hayatta ama kendi özel sebepleri olmayan veya aşka/cinselliğe soğuk olmayan herkes genç bir yaşta aşkı bulmak ister. Yani kaç yaşında evlenmek istemeliydi 40 mı? Gençlik göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaten bırakın da insanlar evlensin, en azından evlenmek isteyenler.

Konu sahibi, bu işler için pek fazla yapılacak bir şey yok sosyal olup çok fazla insanla tanışmaya çalışmaktan başka. Dating applerden uzak durun derim. Umarım çok aşık ve çok mutlu olursunuz.
Herkes sevmek sevilmek ister.
Konu sahibi birlikte gülüp eğleneceğim hayatımı paylaşacağım kimseye rastlamadım bu yaşa kadar diye üzülse tamam.
Ama EVDE KALDIM diyor ve bunu kendine yakıştırıyor. Bir kadın kendine bu cümleyi yakıştırmamalı kullanmamalı.
Kullandığı kelimeler sıkıntılı ve eğitimli bir kadın olduğunu söylerken cahil cahil konuşması herkesi şaşırttı galiba.
inşallah karşısına onu hakeden biri çıkar sever sevilir.

Ufff valla biktim ya egitimli isi gucu olan insanlarin kocaa kocaa diye delirmesine. Evde kalmadin arkadasim sakin ol. Evliler de evde kaliyo sokakta yasamiyo. Cok mu lazim koca cidden. Insanlar birbini sevdigi icin ayni evi hayati paylasmak icin evlenir. Bu sitedeki kadinlar evlenmek icin yasiyolar ama. Gercekten umarim tez vakitte kelli felli bi kocaniz olur kolunuza dizersiniz sira sira bilezikleri bi de sirret kaynananiz olur siz de evde kalmayan tayfaya katilirsiniz.
Neden bukadar eleştiriyorsun.. herkesin isteği başka unutma bunu! Kimisi zengindir sağlığı yoktur. Diğeri mesleği yoktur ama evlidir. Konu sahibi ise herşeyi olup eşi olmaması. Bunu istemesi gayet normal birşey. Sürekli saçma sapan, koca delileri gibi davranmayın insanlara. Sen nesin peki ?

mühendisim 32 yaşımdayım. Daha yeni doğruacağım.
lisedeki kadın sınıf arkadaşlarım arasından tek evli benim. Çocuğu olan yok.
Ayrıca üniversite arkadaşlarımdan da tek tük evlenen var. Çocuğu olan yok. 27 de evlenirken herkes çok erken değil mi dedi bana.
Bu devirde iyi üniversitelerde okuyam iyi eğitimli insanlar idealist olduğundan evliliği ertelemeyi seçiyor. Diş hekimi olup 29 yaşında bu psikolojiye girmeniz biraz komik geldi.
İlaveten; 38 yaşındayım, mühendisim ben de. 36.5 yaşında evlendim, hiçte evde kalmıştım düşüncesinde olmadım; içime sinmese-aşkı hissetmesem yine evlenmezdim. Ve 30 lu yaşlarında olan arkadaşlarımın %70’i bekar şuan. Ve evliliğin güzel yanları olduğunu kabul ederek; bekar hayatımın özgürlüğünü çok özlüyorum. Evlenince izin almıyorsun elbette karşılıklı ama belirtiyorsun şunu alacağım buraya gideceğim bunu yapacağım diye. 36 yaşına kadar başına buyruk yaşayan bana çok zor geldi mesela yeni yeni alışıyorum; ara ara adama hala sen bana karışamazsın diye horozlandığım bile oluyor :rolleyes:
Bu arada daha çocuk olayını düşünmedim bile, kısmetse olur diyorum ve zaten bu salgında işlerimi yoluna koymadan düşünmüyorum da.

Aceleniz ne ki
Olmasa noluyor olmadan ve olunca/olduktan sonrasının farkı sadece aşk .

Birini çok seviyorum çok aşığım diye illa evlenmekte gerekmiyor dışarıda bulusun
İlla kayınvalide terörü yaşamak istiyorum diyor :işsiz:
Bizimle misin iskoçyalı :KK59:

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Keske bende evde kalsaydım
Davul+ses+uzak üçlemesi açıklayici olur umarım

Herkes sevmek sevilmek ister.
Konu sahibi birlikte gülüp eğleneceğim hayatımı paylaşacağım kimseye rastlamadım bu yaşa kadar diye üzülse tamam.
Ama EVDE KALDIM diyor ve bunu kendine yakıştırıyor. Bir kadın kendine bu cümleyi yakıştırmamalı kullanmamalı.
Kullandığı kelimeler sıkıntılı ve eğitimli bir kadın olduğunu söylerken cahil cahil konuşması herkesi şaşırttı galiba.
inşallah karşısına onu hakeden biri çıkar sever sevilir.
Ben evde kalmak ifadesini ciddi olarak kullandığını düşünmedim. Evlenmek isteyip evlenemeyen kadınlar bunu şaka amaçlı kullanabiliyor. Ki konu sahibi kendi evini alıp aile evinden ayrılmış zaten evde kaldım lafını ciddi olarak etmiş olması mümkün değil.

Yapma kendine ordakileerden hiç bir iyi çıkmaz başına dert açma aman diyeyim

İlaveten; 38 yaşındayım, mühendisim ben de. 36.5 yaşında evlendim, hiçte evde kalmıştım düşüncesinde olmadım; içime sinmese-aşkı hissetmesem yine evlenmezdim. Ve 30 lu yaşlarında olan arkadaşlarımın %70’i bekar şuan. Ve evliliğin güzel yanları olduğunu kabul ederek; bekar hayatımın özgürlüğünü çok özlüyorum. Evlenince izin almıyorsun elbette karşılıklı ama belirtiyorsun şunu alacağım buraya gideceğim bunu yapacağım diye. 36 yaşına kadar başına buyruk yaşayan bana çok zor geldi mesela yeni yeni alışıyorum; ara ara adama hala sen bana karışamazsın diye horozlandığım bile oluyor :rolleyes:
Bu arada daha çocuk olayını düşünmedim bile, kısmetse olur diyorum ve zaten bu salgında işlerimi yoluna koymadan düşünmüyorum da.

Demek ki mühendis kafası bu geç evlenmek 😂
Benim de üniversitede uzun ilişki yapma gafletinde bulunmamla beraber okul bitince de iş güç aynı şehirde yakın yakına devam ederken dip dibe 2 ayrı eve kira ödemek yerine tek eve çıksak ya derken, türk aile yapısına örnek olmayan davranışlarda bulunmamak adına evlendik. Daha doğrusu ailelerimiz birlikte eve çıkmamıza izin vermeyeceği için 😂😂
Ben de pandemi var diye işler yavaşladı çocuk fikri ondan sıcak geldi bu ara. Normalde yoğun çalışırken hiç aklımda yoktu açıkçası.
Ama benim de arkadaşlar hep bekar ve benim gebe olduğumu duyan yuh artık bekleseydin biz bi evleneydik demeye başladı.
Anca 22-23 okul bitiyor zaten. yüksek lisansla takılayım biraz daha hemen işe mi giricem. E o arada iş arama.
İlk maaşlar gez toz dibine kadar harca.
Sonra para kazanıyorum ben ya bir araba mı alsam derken zaten yaş 30 oluyor. O arada evlilik aklıma gelmiyor insanın.

Korkutmak istemem ama aklıma bir tanıdığım geldi.
Kız diş hekimi, uzmanliğini falan da yapmis yas 28 olunca ailelerin taniştirmasi ile biri ile evlendi.
2 sene evli kaldı. Adam sadece bir kez cinsel iliskide bulunmus kızın isteklerine karsilik vermiyormus bosandilar. Ne hayatlar var. Umarım gerçekten aşık olup sevip evlenirsiniz.

Ben evde kalmak ifadesini ciddi olarak kullandığını düşünmedim. Evlenmek isteyip evlenemeyen kadınlar bunu şaka amaçlı kullanabiliyor. Ki konu sahibi kendi evini alıp aile evinden ayrılmış zaten evde kaldım lafını ciddi olarak etmiş olması mümkün değil.

kendi evini almış ayrı evde mi yaşıyor bilmiyoruz ki. Evim var demiş babası mı vermiş almış mı ayrılmış mı ailesinden dememiş sanki.
Sanırım şakasına bile tahammülüm yok ondan ciddiye aldım. Eğer şakaysa bilemedim.

Bu yaşta
29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:((
Bu yaşta ev araba nasıl aldınız? Meslek hayatınız 5 6 seneden fazla olmamıştır. Evde kaldım deyince en az 35 yaşında zannettim sizi. Abartıyorsunuz.

Son düzenleme:
Demek ki mühendis kafası bu geç evlenmek 😂
Benim de üniversitede uzun ilişki yapma gafletinde bulunmamla beraber okul bitince de iş güç aynı şehirde yakın yakına devam ederken dip dibe 2 ayrı eve kira ödemek yerine tek eve çıksak ya derken, türk aile yapısına örnek olmayan davranışlarda bulunmamak adına evlendik. Daha doğrusu ailelerimiz birlikte eve çıkmamıza izin vermeyeceği için 😂😂
Ben de pandemi var diye işler yavaşladı çocuk fikri ondan sıcak geldi bu ara. Normalde yoğun çalışırken hiç aklımda yoktu açıkçası.
Ama benim de arkadaşlar hep bekar ve benim gebe olduğumu duyan yuh artık bekleseydin biz bi evleneydik demeye başladı.
Anca 22-23 okul bitiyor zaten. yüksek lisansla takılayım biraz daha hemen işe mi giricem. E o arada iş arama.
İlk maaşlar gez toz dibine kadar harca.
Sonra para kazanıyorum ben ya bir araba mı alsam derken zaten yaş 30 oluyor. O arada evlilik aklıma gelmiyor insanın.
Kesinlikle. Bir de bizler meslek icabı kanıt isteriz-adamın aşkından bir emin olalım hele 😁
Yapı olarak evcimen bir tipse konu sahibi evlenmeyi bu yüzden çok istiyor olabilir aslında. Ben sırt çantasıyla dünyayı dolaşmak isteyen bir yapıda olduğumdan evlilik bana prangalar sundu 😁

Tam da ben :( kendi işim var üstüne 2 mesleğim var ve bir de yazarım ama elde var 0 . Çevremdekiler evlenmiyor musun artık diyor. Hah koca var da ben elimin tersi ile itiyorum sanki

29 yasinda, dis hekimi bir de begenilen bir kadin olsam pihuuuuu 😂
Hayatinda biri olmasina yada evlenmeye odaklanan insanlar genellikle birileriyle tanisma konusunda sorun yasiyorlar buna artik cok inaniyorum. Ama nerede rahat, asil odagi bu olmayan bir kadin varsa uzerlerine yagiyor resmen 🤷‍♀️

Back
X