- Konu Sahibi penelope35
Bence olur bu iş ay ne var canım bazen aracı gerekiyor demekki...Avukat bi akrabam var 32 yaşında hiç evlenmedi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence olur bu iş ay ne var canım bazen aracı gerekiyor demekki...Avukat bi akrabam var 32 yaşında hiç evlenmedi
![]()
Yaniii 32 yaş çok da büyük değil yahu napıyorsunuz gençlerAvukat bi akrabam var 32 yaşında hiç evlenmedi
![]()
Aslında umutsuzluk değil . Sizin durumunuzda olan yani hayatını düzene sokmuş herkes evlenip yuva kurmak ister.29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Gerçekten derdinmi bu.29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Yanlış anlama Erkek olsam seni tercih ederdim valla. Benimde hoşuma gitmedi evde kaldım hekimim güzelim evim var arabam var netten koca arayacam Bu mudur yani dert.Aynı yaştayız işim yok evim arabam yok . Ama evde kaldım diye ağlamıyorum .cidden vizyon sıfır .
Sizin şartlarınız bende olsa yemişim evliliği![]()
29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(