Evde kaldım! evde kalanlar buyrun:(

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Aslında umutsuzluk değil . Sizin durumunuzda olan yani hayatını düzene sokmuş herkes evlenip yuva kurmak ister.
Umutsuzluğa kapılmayın ama bu aralar hayat herkes için biraz umutsuz. Ben evliyim bi de oğlum var ama oğlumla başbaşa yine evde kalıyorum. Eşim görevde şartlar zor , özlem ağır ,tek başına çocuk büyütmek Zor, aileleri idare etmek zor.... Zorluklar hiç bitmiyo. İnsan sevdiğine kavuşunca hayat hep güzel olacak saniyo ama maalesef öyle olmuyo.

Evlenme isteği çok normal birşey, şu evlenip napacan diyenleri anlamıyorum, çoğu da evli insanlar, madem memnun değiller neden boşanmıyorlar acaba? Ama sizi de anlamıyorum konu sahibi, evde kaldım ne demek? Okumuş, kariyer yapmış birisiniz, nerde kalacağınız neden bir erkeğe bağlı?

Ne güzel hayat şartların iyi evli olup maddi imkansızlıklardan boşanamayan bir cok kadın var forumda denk gelmişsindir ayni yaştayız 1 sene önce evlendim eşim mükemmel bir insandı şükür hala öyle ama eşimden öncede hiç komplekse girmedim hayatımda kimse yok diye bazen olmaması olmasından iyidir emin ol nasibin seni buluyor Allah karşına çıkarıyor ummadığın anda klişe olacak ama benim hayatımda böyle oldu

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Gerçekten derdinmi bu.

Şu evlenmek isteyenleri kınayanları anlayamıyorum. Kadın gelmiş 29 yaşına, tamam her şey evlilik değildir hayatta ama kendi özel sebepleri olmayan veya aşka/cinselliğe soğuk olmayan herkes genç bir yaşta aşkı bulmak ister. Yani kaç yaşında evlenmek istemeliydi 40 mı? Gençlik göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaten bırakın da insanlar evlensin, en azından evlenmek isteyenler.

Konu sahibi, bu işler için pek fazla yapılacak bir şey yok sosyal olup çok fazla insanla tanışmaya çalışmaktan başka. Dating applerden uzak durun derim. Umarım çok aşık ve çok mutlu olursunuz.

Aynı yaştayız işim yok evim arabam yok . Ama evde kaldım diye ağlamıyorum .cidden vizyon sıfır .
Sizin şartlarınız bende olsa yemişim evliliği😀
Yanlış anlama Erkek olsam seni tercih ederdim valla. Benimde hoşuma gitmedi evde kaldım hekimim güzelim evim var arabam var netten koca arayacam Bu mudur yani dert.

Dişhekimimisiniz gerçekten ?
Yeni evlendim sayılır ve inanın evlendim diye amerika kıtasını yeniden keşfettim diye hallenmiyorum :işsiz:
Evde kalmak ? Birini hayatınızda istersiniz, bu çok insanca ve olması gereken de bu. Yalnız yaşanmıyor çünkü de... İşte deee si var. İllaki evlenmek şart mı ? Evlendikte ne oldu ki :KK51:
Gerçi eğitim meslekler için; vizyon ve hayatı alış bambaşka birşey. Mutlu koca aramalar size :KK37:

mühendisim 32 yaşımdayım. Daha yeni doğruacağım.
lisedeki kadın sınıf arkadaşlarım arasından tek evli benim. Çocuğu olan yok.
Ayrıca üniversite arkadaşlarımdan da tek tük evlenen var. Çocuğu olan yok. 27 de evlenirken herkes çok erken değil mi dedi bana.
Bu devirde iyi üniversitelerde okuyam iyi eğitimli insanlar idealist olduğundan evliliği ertelemeyi seçiyor. Diş hekimi olup 29 yaşında bu psikolojiye girmeniz biraz komik geldi.

Back
X