Evde kaldım! evde kalanlar buyrun:(

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Herkesin bir kısmeti vardır kül ister Allah yazar ama sen seçersen ki buna kriter deniliyo artik yada kariyer uğruna yahut bazılarına da hem güzeldir hem kariyerlidir kesin vardır bunun diye kimse yanasmaz

Valla evlenince boyle konusmak güzel oluyor da isteyip te hayatı biriyle paylasamayınca boyle konusamıosun
Valla evlenince boyle konusmak güzel oluyor da isteyip te hayatı biriyle paylasamayınca boyle konusamıosun
Boşanayım öyle fikrimi beyan edeyim o zaman :işsiz:
Asıl mevzu buralar oralardan göründüğü gibi değil. Boy değil yani... Bir de su soğuk ama girince alışıyorsun 😎 Öyle diyeyim...

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Ya insana yalnızlık evet koyuyorda. Şöyle bir skntı var sevgilinde olsa, şimdi ki sevgiler çok evrim geçirmiş durumda . Ve oluruda yok çunku hepsi bir sure sonra evde bir eşyaymişsin gibi daha çok yalnız hissettiriyor. Sonra çocuk falan oluyor. Tamam annelik çok guzel ama. Şunu diyo insan nere düştüm lan ben 😂. Bir zamanlar hayal kurduğum ana götürdün beni. 😆😁 ahh ahh 😎

şaka mısınız siz ya daha 29 yaşındayken evde kaldım diye mesaj atıyorsam bilinçaltımda erkekler tarafından seçilmek düşünmesi ay neyse tanımadığı halde insanlara sen diye hitap eden birine cevap vermeyeceğim
Bi kendine bakıyo musun millete b..k atıyosunda sen kendine baktın mı (ayrıca ne empati duygun gelişmiş nede zakan o yüzden sana siz deme gereksinimi hissetmedim)

hiç acele etme evlilik büyük sorumluluk 28 yaşımdayım hemşireyim cok acele ettim 25 de evlemdim 1 yaşında kızım var mutlugibiyim ama evlilik öncesini özgürlüğümü özlüyorum tamamen eve kapandım evlenmek için acele ettim ilk cıktıgımla evlendim eşimle cok da iyi analşmıyormuşum sadece mantıgım uysu kriterleri iyiydi eşim, seviyorum ama evlilik cok zor bir kere annemlere gittim boşanmadan döndüm sosyak hayatım sıfır ev koca bebe ugrsaş kendime bile zaaman ayıramaz hale geldim şu covidde işe gitmek için can atıyorum eşim göndermiyor cocuga bakmam gerek falan filan benden sana evliliğe cok odaklanırsan mantıgına uygun biriyke evlenir zamnla sevmeye çalısırsın falan hayatını yaşa evlilik seni çeksin 35 de evlen ne olacak ah keşke biraz daha flört edip erkeklerin çogunu tanıyıp öyle evlenseydim eşim öyle yapmış ve mükemmel benle tanıştı onun için cok uygun biriryim herkes başarısını tebrik etti.aman salla evlenirsin

Bu evliler de çok özlüyorsa bekarligi bosansinlar arkadasim yine bekar olsunlar
Bekar olanin evlilik ozlemi anne ozlemi olmasi normal sonuçta yaşamadığı duygu
Ama evli insan hem bekarligi hem evliliği gördü evlilik bukadar iticiyse birakacak o eski gunlerine dönecek.
Benim arkadaşım boyle yapti mesela
Bekarlik bana göre dedi evliliği yurutemiyorum dedi
Kimse kimsenin boğazına ip bağlamıyor
Mesela bende geç evlendim bekarligi özlüyorum misal ama suan evli kalmak agir basıyor
Evli kalmak aşırı kötü gelirse de yol belli

Yok erkekler güçlü kendini yöneten kadinlardan korkar kintrol edemez cunki. Birde seviyece kendine laik ariyorsun yani yuksek standart. Evli egitimli meslekli fln biri olunca o biri eksik diğe ayikliyorsun cok

haa git üye ol. orada milletin tek derdi evlenmek zaten.

Hayat bu 40 yaşından sonra evlenip herşeyi dolu dolu sevgiyle aşkla yaşayanlar var bazıları da 18 de evlenip kahır edenler var sizi anlıyorum ama hayırlısını isteyin bol bol dua edin kendinizi başka şeylere yöneltin tatillere gidin paranın ve özgürlüğün tadını çıkarın

Tamam bazi konular sinir bozucu olabiliyor ama Allahhhhh aşkinaaa gayet normal olan bişey evlenmek isteyen, ustelik 29 yaşinda işi gucu olan bir insanin evlenmek istemesi bazilarini niye cildirtiyor bu derece????
Her konuda ayni saldirganlik, ayni agresiflik.

Evlenmek gezmeyi, okumayi, kesfetmeyi, yaşamayi engelleyen bisey değil.
Siz evliliginizde gezemiyorsaniz, kendinizi geliştirmek isteyip engelleniyorsaniz kendi derdinize çare bulun ya da boşanin baskalarina saldirmayin evlenme evlenme diye. Evlilik oyle bsiry degil zaten.

Tamam bazi konular sinir bozucu olabiliyor ama Allahhhhh aşkinaaa gayet normal olan bişey evlenmek isteyen, ustelik 29 yaşinda işi gucu olan bir insanin evlenmek istemesi bazilarini niye cildirtiyor bu derece????
Her konuda ayni saldirganlik, ayni agresiflik.

Evlenmek gezmeyi, okumayi, kesfetmeyi, yaşamayi engelleyen bisey değil.
Siz evliliginizde gezemiyorsaniz, kendinizi geliştirmek isteyip engelleniyorsaniz kendi derdinize çare bulun ya da boşanin baskalarina saldirmayin evlenme evlenme diye. Evlilik oyle bsiry degil zaten.
Aynen katılıyorum ve eklemekte istiyorum. Yorumlara yazmışlar üniv. Mezunu işi gücü olan birisiniz falan filan diye üniv. Okumak meslek sahibi olmak evlenme üreme isteğinden insanı muaf mı tutuyo? Nedir yani bu evlenme isteğine karşı ön yargı çok doğal bir istek bu. Gayet insancıl bazı evli hamile kişiler iğreti iğreti yorum yapmışlar mutsuzsalar neden çocuk yapıyorlar hayır değillerse bu yaklaşım neden???

Aynen katılıyorum ve eklemekte istiyorum. Yorumlara yazmışlar üniv. Mezunu işi gücü olan birisiniz falan filan diye üniv. Okumak meslek sahibi olmak evlenme üreme isteğinden insanı muaf mı tutuyo? Nedir yani bu evlenme isteğine karşı ön yargı çok doğal bir istek bu. Gayet insancıl bazı evli hamile kişiler iğreti iğreti yorum yapmışlar mutsuzsalar neden çocuk yapıyorlar hayır değillerse bu yaklaşım neden???

Nasil bir hayatlari var bilmiyorum ama okumak, meslek sahibi olmakta hayatin bir aşamasi alti ustu. Meslek sahibi olundu diye kimseye ve hicbiseye ihtiyac duymamak, istememek gerektigini dusunmek neyin nesidir bilemiyorum...

Nasil bir hayatlari var bilmiyorum ama okumak, meslek sahibi olmakta hayatin bir aşamasi alti ustu. Meslek sahibi olundu diye kimseye ve hicbiseye ihtiyac duymamak, istememek gerektigini dusunmek neyin nesidir bilemiyorum...
Sanırım maddi güç arttıkça bireyselleşiyorlar bu yüzden ne çocuk ne aile kavramı onlar için yeterince değerli olmuyor.ve bunuda güç olarak algılıyorlar. Mutlu olmak için ne okumak nede evlenmek şart değil ki sadece ne istediğini bilmeli insan hepsi bu

Sanırım maddi güç arttıkça bireyselleşiyorlar bu yüzden ne çocuk ne aile kavramı onlar için yeterince değerli olmuyor.ve bunuda güç olarak algılıyorlar. Mutlu olmak için ne okumak nede evlenmek şart değil ki sadece ne istediğini bilmeli insan hepsi bu

Dogrudan maddi güç artmasiyla alakali oldugunu dusunmuyorum. Maddi olarak guclu insanlarin cogu evlenmeyi tercih ediyor gordugum kadariyla.
Evlenmeyin diye lincleyenlerin cogu da evli zaten 😁
Bu başka bisey 🙄

Back
X