- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi penelope35
Olanlar da benden kademe olarak düşük insanlar maalesefÇevrenizden tanışmak evlenmek isteyen çıkmıyor mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olanlar da benden kademe olarak düşük insanlar maalesefÇevrenizden tanışmak evlenmek isteyen çıkmıyor mu?
Evlenmekte zor bekar olmakta bilemiyorumOlanlar da benden kademe olarak düşük insanlar maalesef![]()
Amin inşallah teşekkür ederimEvlenmekte zor bekar olmakta bilemiyorum
Allah gönlünüze göre verir umarım.
Allah Allah çok enteresan mis anneler genelde annenizin verdiği tepkinin tam tersini verir ama okulda koca bulmaya mi gittin okumayami diye...:)Annem yillarca okulda bulamadın diye hayiflandi okul iyi bir yer eş bulmak için ama nasip yinede
Zaten bekarlarin en büyük sıkıntısı da bu ya çevresinde kendine denk birinin olmaması Allah gönlünüze göre versin isteyen herkese de insaAllahOlanlar da benden kademe olarak düşük insanlar maalesef![]()
Bu söylediklerine katılıyorum. Yani evlenince ya da o beyaz atlı prens gelince her şey yolunda gidecek ya da çok mutlu olacağım diye bir şey yok. Benim de size söylemek istediğim evlenmek isteyenlere yönelik niye bu kadar saldırgansınız ? Evlilik fobiniz mi var ? Siz ölene kadar tek tabanca olarak ömrünüzü geçirin çok istiyosanızBen sizin bana neden sardiginizi anlamak icin eski konulariniza baktim. Siz de tam konu sahibi hanimefendi gibi evlenmek istiyormussuz da ondan alinmissiniz bu kadar. Dalga gecmeden ciddi ciddi yazacagim umarim anlarsiniz. Kendini sevmeyeni bir baskasi asla sevmez, kendine deger vermeyene bir baskasi da vermez, kendi icinde mutlu huzurlu olmayanla bir baskasi da mutlu olmaz. Anladigim uzere sizin yalnizlikla probleminiz var. Etrafinizda illa hep birileri olsun istiyorsunuz. Bu normal bir ruh hali degil bu konuda dr destegi almanizi oneririm. En kisa zamanda kendinizi sevmeyi ogrenirsiniz umarim.ünlu bi soz var " kendinizi kendinizle vakit gecirmenin yalnizlik olmadigini anlayacak sekilde egitin" diye. Kendinizle vakit gecirmeyi seversiniz umarim. Yoksa sizin gibi konu sahibi gibi beyaz atli prensim gelsin evlenelim mutlu olalim diye dusunen insanlar evlenince de pek mutlu olamiyorlar. Bu sekilde evlenseniz de kocaniza yapisik yasamak isteyeceksiniz muhtemelen icinizdeki eksikleri doldursun isteyeceksiniz. Ama kimse kimseyi mutlu etmek zorunda degil zaten edemez de mutluluk icten gelen bir seydir ancak paylasilabilir. Kendinizi sevmeyi basarabildiginiz bir hayat dilerim.
Amin inşallahZaten bekarlarin en büyük sıkıntısı da bu ya çevresinde kendine denk birinin olmaması Allah gönlünüze göre versin isteyen herkese de insaAllah
Ben erken evlendim. Gördüğüm kadarıyla ben ve çevremde dahil üniversitede evleneceği kişiyi bulan buluyor yoksa evlenmek daha da zorlaşıyor sanırım.
Hiç ciddi ilişkiniz oldu mu?
Birde bu evlilik olayını kesinlikle erkekler belirliyor kadınlar zaten evliliğe bebek sahibi olmaya hazır.
Evlenmekten köşe bucak kaçan adam bir bakıyosun başkasını bulup pat diye evleniyor.
Bu söylediklerine katılıyorum. Yani evlenince ya da o beyaz atlı prens gelince her şey yolunda gidecek ya da çok mutlu olacağım diye bir şey yok. Benim de size söylemek istediğim evlenmek isteyenlere yönelik niye bu kadar saldırgansınız ? Evlilik fobiniz mi var ? Siz ölene kadar tek tabanca olarak ömrünüzü geçirin çok istiyosanızSize kalmış. Tutupta biz size demiyoruz ki diyemeyiz de ... Sen hayırdır niye evlenmiyosun gibisinden . Sizin de kalkıp evlenmek isteyenlere "sen koca mı arıyorsun" diye çirkif bir ithamda bulunması hoş degil. Bilmem anlatabildim. Son olarak da umarım anlarsın denilmez. Anlatabildim mi denilir. Nezaket kuralıdır
![]()
vallah bende yapcam bole bisiOkumuş diş hekimi olmuşsunuz toplumda bir sayginliginiz var bu dar dusunce yapisini yakistiramadim size aksine sizin daha yol gosteren taraf olmaniz gerekir bazi insanlara. Enistemin yegeni dr kiz biriyle nisanlandi isteme anlasma vs derken sorun cikti sonra nişani bozdular kiz 3 ay sonra baska biriyle evlendi onceden taniyormus guyaa:) neysre cocuk yapti 1 sene sonra bosandi. Yani evlenmek icinn evlenincede boyle olabiliyor. Tek guzel taafi cocugu var ama o cocuk aile sevgisinden uzak buyuyor.
Hep öyle olur zaten evlenene kadar evde kaldım derdi evlendikten sonra kocamla anlaşamıyorum kayinvalidem bana laf soktu eltim kocamla çok yakın rahat batiyobizeUfff valla biktim ya egitimli isi gucu olan insanlarin kocaa kocaa diye delirmesine. Evde kalmadin arkadasim sakin ol. Evliler de evde kaliyo sokakta yasamiyo. Cok mu lazim koca cidden. Insanlar birbini sevdigi icin ayni evi hayati paylasmak icin evlenir. Bu sitedeki kadinlar evlenmek icin yasiyolar ama. Gercekten umarim tez vakitte kelli felli bi kocaniz olur kolunuza dizersiniz sira sira bilezikleri bi de sirret kaynananiz olur siz de evde kalmayan tayfaya katilirsiniz.
Kıza laf söylüyorsun da daha ayın dolmadan hamileyim diye imzanı koymuşsun.Neymiş evlenmek anne olmak önemli bişeymiş dimiben anlamıyorum fıstık gibi meslekleri olan kızlar evlenemedim evde kaldım diyorlar!! bir silkinin bir kendinize gelin, evlenince başınız göğe ermiyor. gezin, görün, okuyun, eğitimlere katılın, kendinizi geliştirin.. ne bu koca sevdası?? ben artık merak ediyorum üniversiteler de mi vizyon katmıyor kadınlara.. hangi üniversitelerden mezun oldunuz da , düşünceleriniz bu kadar kısır kaldı..
şaka mısınız siz ya daha 29 yaşındayken evde kaldım diye mesaj atıyorsam bilinçaltımda erkekler tarafından seçilmek düşünmesi ay neyse tanımadığı halde insanlara sen diye hitap eden birine cevap vermeyeceğimKıza laf söylüyorsun da daha ayın dolmadan hamileyim diye imzanı koymuşsun.Neymiş evlenmek anne olmak önemli bişeymiş dimi
İlaveten; 38 yaşındayım, mühendisim ben de. 36.5 yaşında evlendim, hiçte evde kalmıştım düşüncesinde olmadım; içime sinmese-aşkı hissetmesem yine evlenmezdim. Ve 30 lu yaşlarında olan arkadaşlarımın %70’i bekar şuan. Ve evliliğin güzel yanları olduğunu kabul ederek; bekar hayatımın özgürlüğünü çok özlüyorum. Evlenince izin almıyorsun elbette karşılıklı ama belirtiyorsun şunu alacağım buraya gideceğim bunu yapacağım diye. 36 yaşına kadar başına buyruk yaşayan bana çok zor geldi mesela yeni yeni alışıyorum; ara ara adama hala sen bana karışamazsın diye horozlandığım bile oluyor![]()
Bu arada daha çocuk olayını düşünmedim bile, kısmetse olur diyorum ve zaten bu salgında işlerimi yoluna koymadan düşünmüyorum da.