Evde kaldım! evde kalanlar buyrun:(

Aynı yaştayız. Benim ne evim var ne arabam var. Ne birikimim var. Çok şükür bir işim var. Aşk mı hiç olmadı umudum mu hiç yok. Doğru kişiyle evlilik güzel olur tabi ,ama olmazsa yapacak bir şey yok. Yaşınız genç böyle düşünmeyin lütfen, zamanı gelince olur. Zor bir bölümü bitirmişsiniz, kendinize güvenin.

Sen de oyle. Tum kalbimle gercekten seni seven, senin de onu sevdigin birinin karsina cikmasini dilerim. Vazgecme. Aramaya devam et. Gencsin daha. Insan gencken daha atilimci daha gozu kara oluyor. Yaş ilerledikce mevcut duzeni koruyum maceraya gerek yok diyor. Eskisi kadar gozu kara olmuyor insan yaşlaninca. O yuzden hayata kendini kapatma ama iyi anlastigina emin olmadan da sirf seviyorum diye benim gibi gozunu karartip evlilige hemen dalma 😍😍
İnşallahh teşekkür ederimm😍😍

Allahin sevdigi kuluymusun evlenenler cok mutluda evde kalmaktan bikmisin keske vakti xamaninda biride bana evlenme yarin seni uzecek kiracak deseydi...

Keske biraz anlayışlı olsanız sanki insan kariyerine sarılıp uyuyabiliyor kariyeriyle dertlesebiliyir sanki işi gücüparası akşam evde onu güler yüzle karşılıyor insaniz biz ya duygularımız var sevmek sevilmek istiyoruz en azindan bu kadarını anlaşmış yeter
Şöyle bir şey okumuştum. Kariyer insanı terk etmez ve aldatmaz, ama eş bunları yapabilir. Tabi doğru insanla yapılan evlilik kadar güzel bir şey yok. Doğru evlilik bu dünyanın cennetidir derler.

Konuya yorum yapmadan geçecektim de daha ilk sayfadan bu yorumları görünce irrite oldum yazmadan duramadım. Sizin insanın en temel ihtiyaçlarından biri olan sevme sevilme ihtiyacından haberiniz yok galiba. Bir insan ne kadar okusa da ne kadar kendini geliştirse de bir hayat arkadaşı bir sevgili bir eş ister bu iki konu birbirinden tamamen farklı. Bunun eksikliğinde de üzülmek kadar normal bir şey yok...
Benim cevabımdan bunu anladıysan Türkçende bir sorun var demektir.

Şöyle bir şey okumuştum. Kariyer insanı terk etmez ve aldatmaz, ama eş bunları yapabilir. Tabi doğru insanla yapılan evlilik kadar güzel bir şey yok. Doğru evlilik bu dünyanın cennetidir derler.
Is kariyer insanin ayağının sağlam olarak yere basmasi önemli ve güzel seyler fakat

Hayatta en güçlü mutlu görünen kadınlar bile yalnızlık yüzünden cok üzülüyorlar.
Bir arkadaşım var gerçekten çok güzel bi işi var çok iyi kazanıyor gayet iyi yaşıyor geziyor ediyor ama yalnız ve bunun için çok üzülüyor gecen gun konuşurken benden kac yas kütüklerin yuvalarını kurmuş olmalarını gördükçe artik benim ne kusurum var neyim ekdikçe olmuyor diye üzülüyorum dediğine şahit oldum.

Özelliklede anne olmayı çok istediği için üzülüyor.
Bende 32 yaşındayım bende üzülüyorum olmuyor diye umursamayacağım kafamı farkli şeylerle oyalayacağım diyorum ama yapamıyorum.

En fenasida annelik cocuk sevgisi doruklarda olan cokta anne olmak isteyen bi yapın yoktu bunu guzsl bisey olarak görüyordum ama artık bakıyorumda yeni yeni sanki içimde bir anne olma hissiyatı basladi

Konuya yorum yapmadan geçecektim de daha ilk sayfadan bu yorumları görünce irrite oldum yazmadan duramadım. Sizin insanın en temel ihtiyaçlarından biri olan sevme sevilme ihtiyacından haberiniz yok galiba. Bir insan ne kadar okusa da ne kadar kendini geliştirse de bir hayat arkadaşı bir sevgili bir eş ister bu iki konu birbirinden tamamen farklı. Bunun eksikliğinde de üzülmek kadar normal bir şey yok...
Ne güzel yazmışsınız...

Duyguları dikate alıp bunu belirttiğiniz için teşekkür etmek istedim

Ufff valla biktim ya egitimli isi gucu olan insanlarin kocaa kocaa diye delirmesine. Evde kalmadin arkadasim sakin ol. Evliler de evde kaliyo sokakta yasamiyo. Cok mu lazim koca cidden. Insanlar birbini sevdigi icin ayni evi hayati paylasmak icin evlenir. Bu sitedeki kadinlar evlenmek icin yasiyolar ama. Gercekten umarim tez vakitte kelli felli bi kocaniz olur kolunuza dizersiniz sira sira bilezikleri bi de sirret kaynananiz olur siz de evde kalmayan tayfaya katilirsiniz.
Ne kadar boş konuşuyorsunuz ya ! Büyük ihtimal mutsuz bir evliliğiniz var . Çok mu lazım kocaymış lafa bak ! Evlilik zaten sevdiğin kişiyle olur eminim bunu konu sahibide biliyordur. Yani sizin demenize gerek yok. Eğer öyle olmasa para yiyen birini bulur evlenr ya da ilk isteyeni. İnsanın mutlu bir yuvası olmasını istemesi niye bu kadar garip geliyor size ya da niye bu kadar saldırganlaşıyorsunuz ? Evlilik diyince benim aklıma sevmek sevilmek ve mutlu bir yuva geliyor. Konu sahibinin istedgi de bu. Senin gibi çok mu lazım koca gibi çirkin düşünceler degil töv.

Şu konuda katiliyorum benimde gözlemlediğim o kadar az ki malesef mutlu evlilik .Ayrıca yeniden aynı şeyleri yaşarım korkusuda çok kötü ben evlenmedim hiç ama çok kötü ilişkilerim oldu ve bitti malesef ama yinede akillanmadim hala birisi olunca görüşüyorum :) bazen kendime kızıyorum o kadar kötü ilişkilerden sonra hala nasıl evlenmek istiyorum yaa :) ama işte şu sevme sevilme konusu insan heves ediyor işte sanırım :) umarım yeniden aşık olur çok sever sevilirsiniz
Doğru yapıyorsunuz, her insan bir değil kötüsü de çıkar iyisi de önemli olan ders almak.

Evde kaldım diye konu açtınız kadınlar birbirine girdi. 29 yaşında evde kalmakta nedir Allah aşkına hiç mi kendinize güveniniz yok sizin yaşınız daha hayatın baharı bu ne siliklik. 36 yaşında evlendim yani sizden 7 yaş büyük olarak merak etmeyin evde kalmadınız. 7 senede neler değişir neler üstelik evlenmek maharet değil yeter ki doğru insan olsun size en başında saygı duysun yoksa evlilik çekilmez keşke bekar kalsaydım dersiniz.

:)) evlenememek anlamına gelen Türkçemizdeki bir DEYİMi kullanan arkadaşı anlamayıp çıkışan sizde bir sorun var bence. İyi günler.
Bu deyim çağ dışı bir deyimdir. Ve ben eğitimli bir kadının kendisine bunu yakıştırmasını doğru bulmuyorum. Yoksa partner arayışına herhangi bir eleştirim olmadı.

Is kariyer insanin ayağının sağlam olarak yere basmasi önemli ve güzel seyler fakat

Hayatta en güçlü mutlu görünen kadınlar bile yalnızlık yüzünden cok üzülüyorlar.
Bir arkadaşım var gerçekten çok güzel bi işi var çok iyi kazanıyor gayet iyi yaşıyor geziyor ediyor ama yalnız ve bunun için çok üzülüyor gecen gun konuşurken benden kac yas kütüklerin yuvalarını kurmuş olmalarını gördükçe artik benim ne kusurum var neyim ekdikçe olmuyor diye üzülüyorum dediğine şahit oldum.

Özelliklede anne olmayı çok istediği için üzülüyor.
Bende 32 yaşındayım bende üzülüyorum olmuyor diye umursamayacağım kafamı farkli şeylerle oyalayacağım diyorum ama yapamıyorum.

En fenasida annelik cocuk sevgisi doruklarda olan cokta anne olmak isteyen bi yapın yoktu bunu guzsl bisey olarak görüyordum ama artık bakıyorumda yeni yeni sanki içimde bir anne olma hissiyatı basladi
Anlıyorum özellikle anne olmak istemenizi ama kader diyoruz ya tamda burda devreye giriyor. Nikâh saati değişmez derler ama bilemiyorum Ne kadar doğru . Inşallah herkes istediğini yaşar. Inşallah sizde bir gün bu mesajınıza bakıp gülersiniz. Bir zamanlar dert etmiştim,şükür geçti dersiniz.

Siz ne derseniz deyin bence penelope35 penelope35 çok zeki bir kız..şu anda da özel mesaj kutusuna "kardeşim/kaynım var bekar ..şu konumda -şu eğitimde ...tanışmak ister misin?" içerikli mesajların onlarcasının geldiğine eminim :KK51:
Malesef gelmedi :)))) Evet konu başlığı biraz sert olmuş. aslında benim istediğim tabi ki sevmek sevilmek ve sonucunda hayatımı birleştirmek. Ben biraz da yalnızlıktan yakınıyorum. Yoksa bağnaz bir düşünce ürünü olarak evlenmek değiş yalnızca.

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Sizin bir konunuzu hatırlıyor gibiydim. Acaba mı diye eski konularınıza baktım.
Gayet de ilişkileriniz olmuş. Hatta ciddi ilişkiniz varken hamile miyim diye fikir almışsınız. Demek ki ilişki evliliğe gidiyordu.
Demek ki kısmetsiz değilsiniz.
Ciddi ilişkileriniz de olmuş.
Eee bu evde kaldım konusu ne peki???
Evde kaldım tabiri çok üzücü.
Bir kadının bunu kendine yakıştırması, kendini böyle etiketlemesi çok ama üzücü.:KK43:
Siz böyle kendinizi etiketlerseniz erkekler daha beterini bile der.
Bir silkelenin bu çöküntüden çıkın.

Ayrıca evlilik nasip kismettir.
Sadece maddiyata bakmaz.
Zaten maddiyatı iyi erkekler sırf, ev, araba statü için evlenmez. Evlenmiyor. Başka duygusal durumlar lazım. O yüzden maddiyat= evlilik değil.

Ayrıca konudan dolayı banlanma ihtimali olan kişilere de tavsiyem, konu sahibi hiç de kısmetsiz değil.. Sadece bu konuyu çok abartmış.

Soyle dusunun Melania kocasi Trump okuzu ile 35 yasinda evlenmis...... Dusun kadin model .... Mesela dunyaca meshur pianist Gulsin Onay sanirim kirklarinda evlenmis kocasi Cambridge univ'de matematik profesoru, ABD baskan yardimcisi Kamala 51 yasinda evlenmis ve cok mutlu, benim bir arkadasim 51 yasinda ilk evliligini bir doktorla yapti, bir baska arkadasim yillardir evden calisiyordu ve 34 yasinda idi, arkadas tanistirmasiyla evde oturdugu halde kendinden iki yas kucuk ve cok basarili, iyi bir insanla evlilk yapti. Yani demek istiyorum ki enseyi karartmayin , acele etmeyin....

Back
X