- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi penelope35
36 yasindayim,bir.kurumda yoneticiyim evim arabam var.bosandim cocugum yok.evde kaldim
benim evimde benimle kalmak isteyecek birini bulamadik.tesekkurler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasibin biryerde seni bekliyordur dert etme nasipten öte köy Yok zamanı gelince evlenirsin29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Merhaba sevgili konu sahibi29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Beni de çevredekiler çok beğendiğini söylüyor ama olmuyor ,bu iş biraz kısmetBeğenilen biriysen bence olur neden olmasınki![]()
Niye insanın hayatında birisini istemesi suç muEvde kalmak ne demek ? Kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz böyle tabirleri ? Diş hekimi olduğunuza emin misiniz? Diploma,ev,araba malesef bazı şeyler için yeterli olmuyor.. bu bakış açısı,bu zihniyet çekici gelmemiş demekki çevrenizdeki erkeklere..
Hayır,aksine çok normal. Hayatımda biri olsun istiyorum demekle evde kaldım demek arasındaki farktan bahsediyorum sadece.Niye insanın hayatında birisini istemesi suç mu
En şok olduğum evde kalma konusu. 29 yaşında bir diş hekimi evde kaldığını düşünüyor.29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Ay bende implant istiyorum ya![]()
En şok olduğum evde kalma konusu. 29 yaşında bir diş hekimi evde kaldığını düşünüyor.
Diyelim ki kullanılan kelime yanlış oldu ama insanız elbette bazen olumsuz düşüncelere kapılabilirizEn şok olduğum evde kalma konusu. 29 yaşında bir diş hekimi evde kaldığını düşünüyor.
Burada eleştirmek yerine daha yapıcı olabiliriz sevgilerimleDiyelim ki kullanılan kelime yanlış oldu ama insanız elbette bazen olumsuz düşüncelere kapılabiliriz
Okumuş insansınız üstelik hekimsiniz fakat düşünce tarzınızı hiç beğenmedim. Evde kalmak nedir yahu? Satılık mal mısınz afedersiniz. Neden biri sizi alsın ki ? Eşya mısınız siz? Ayrıca bu işler nasip kısmet işidir. Zamanı vardır. Evlenmek için ne bu acele. Ben de 29 yaşında evlendim. Okuldu işti düzenini kurmaktı derken zaten yaşımız 30 oluyor. Acele etmeyin bu kadar.29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Kuzenim de 30 yaşında evlilik düşünüyorum kız Yok diye dert yanıyor29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(