evde kaldım kimene

Hey Allahim ne bos insanlar var hersey bitti senin evlenmemen dertmi olmus onlara bosvereceksin canim senin rahatsiz oldugunu hissettikce karsindaki daha cok ustune gelir

susturamazsın...bızım mılletımız kocayı bulursun evı sorar evı alırsın dugunu..dugun olur cocugu...sureklı bı acık arar eksık arar...sana sunu dıyeyımkııı...
piyale madra'nın bunla ilgili çok güzel bi çizimi vardır.
kızın biri camın önünde düşünür.
"ben gerçekçiyim bu dünyada beyaz atlı prens olmadığını biliyorum."
"onun için de prens filan beklemiyorum."
"benim beklediğim dürüst, onurlu, akıllı, duyarlı, vicdanlı, adil, güçlü, ..."
böyle sıralarken kalakalır kız, camdan aşağıya bakmaya devam eder ve şöyle der;
"beyaz atlı prens beklemek daha mantıklı..

bu devırde dogru adamı bulmakta hersey gıbı cok zor...

Ya arkadaşlar anlatmazsam çatlayacağım, patlayacağım. Bir vatandaş vardı, daha önceden söylenmişti tanışır mısın görüşür müsün demişlerdi ben de gerçekten evlenemeyeceğimi bildiğim bir insan olduğu için hayır demiştim. annesi bize geleceğini söylemiş beyefendinin . gelmesinler ben cevabımı verdim dedim. bugün, kadın geldi bir ısrar ediyor bir ısrar... bundan sonra isteyenim de pek olmazmış, ima ediyor yani.kadını azarladım, yok anlamadı. gitmiş ablama kardeşini razı etsene demiş. ablam evlenmedin de beni burada rahatsız ediyorlar demez mi tepemin tası attı. tasımı tarağımı toplayıp da büyük şehre bir apartman dairesine yerleşeyim bari. herkese batmaya başladım bu nedir? orada, kimse bu evli mi, kim, neyin nesi bile demez yaşarım yalnız. güzellikle hayır diyorsun olmuyor, gereken cevabı veriyorsun olmuyor, azarlıyorsun olmuyor, evlenmiyor bi sorunu mu var bir beklediğim mi var acaba diye dedikodunu yapıyorlar, yakınlarını rahatsız ediyorlar...hey Allahım ya!

bu her şeye karışan insanlardan nefret ediyorum. nolacak evlenince başın göge mi erecekmiş.... bnde 4sene evvel 26yaşındayken aynı mevzuyla köyde bir teyze patavatsızca "evlenmiyonn mu sen hala bak benim torun 2.yi doğurdu sende oldun 30 yaşında tohuma kaçtın"demişti...... sanırım dışardan domates,maydonoz vb gibi gördü beni. evlendim 1 sene sonra boşandım,keşke evlenmeseydim diyorum yanii....aman takma milletii,hayırlısı olsun.

keşke bana da sormasalar ve ben de bir gün onları evlenip şaşırtıversem. onların değil senin umutlu olman önemli tabi evlenmek istiyorsan. Rabbim tez zamanda hepimize hayırlısıyla doğru insanı nasip etsin.

Umudum yok o yüzden çabam da yok hickimseyle görüşmeyi kabul etmiyorum. Beni begenmezler daha çok uzulurum diye.kimseye guvenemiyorum da zaten.Yalnız olmaktan da korkuyorum.

Ben de biktim artik arkadasin annesinin surekli kizimi su istedi bu istedi ay gelen gelene evlensede artik biz de rahatlasak bunu ozellikle soyluyor .Annemin ve benim yanim da cunku ben 29yasındayım kızı 23 benı hıc ısteyen yok evet yok uzuluyorum buna ama elımden bır sey gelmıyor annem bu kadın her boyle soyledıgın de mahvoluyor .ben cırkın degılım sadece cevre yok ,meslegım var herseyım var ama benı kesfedemedıkten sonra bırılerı nasıl evleneyım .dıger arkadasın annesı abartıyor mu bılmıyorum ama cevrelerı cok .Bıktım artık ya mıllet gorucuden bahseder ben onu bıle goremedım ne bu kısmetsızlkk anlamam.Konu sahıbı den de bınada sukret bence en azın dan ısteyenın var da olmuyo ben ne yapayım .

Allah onlari bildigi gibi yapsin once ne zaman evleniyorsun derler sonra evlenirsin evlendiginin ertesi gunu ne zaman cocuk yapcan derler cocuk olur ne zaman okula gitcek ne olcak ikinciyi yapmiycan mi derler cocuklari ne zaman evlendiuorsun derler hatta yaslandin ne zaman olcen derler cokta sey etme bosver kisacasi elalem hep der baska isleri yok cunku en guzel zamanlatkn gez toz eglen bidaha bu yas gelmez evlenince ne oluyor basimiz gogemi eriyor kaynana elti gorumce koca aman sayarke usandim bekarlik SULTANLIKTIR

Beni istedilerde ne oldu sanki ... Ya ben istemedim ya ailem zaten ailem istemediği kişiyi bende istemiyorum .Hal böyle olunca çevredekiler de konuşamıyorlar . Doğru insan olsun mutlu olabileceğimiz varsın geç olsun .

o beyaz gelinlik giyme hayalini ilk kim kurduysa Allah onu bildiği gibi yapsın ya dünyanın en rahatsız en berbat şeyi gelinlik
evet dışarıdan çok şık çok güzel ama içerden bakınca hiç hoş bir şey değil.
İçinde nefes alamıyorsun,oturduğun zaman kaburgalarını delecek gibi batıyor ve her
yerini mosmor ediyor.
çok doluydum bu konuda rahatladım valla :)
her şey kısmet
her şey zamanında güzel
kuzenim 36 yaşında evlendi
ama nişanlısının ailesi kızı el üstünde tutuyor
dünürlerini el üstünde tutuyor
acele edipte yanlış bir evlilik yapmadı
ama sonu mutlu sonla bitti
kimseye takılma
sen ne istiyorsun bunu düşün sadece
umarım hakkında hayırlısı olur :)

Bu hayatı yaşayan sensin bence kimseyi önemseme. Bende 20 yasindayim sevgilim yok diye kardeşim bile beni dalgaya alıyor. Artık ciddi düşün falan diyor. Bak ben kardeşimi bile susturamiyorum he de geç.. gerçekten kime ne??

Umudum yok o yüzden çabam da yok hickimseyle görüşmeyi kabul etmiyorum. Beni begenmezler daha çok uzulurum diye.kimseye guvenemiyorum da zaten.Yalnız olmaktan da korkuyorum.
Beni beğenmezler diye bir şey yok. işte bu düşünce olursa sende olumsuz bir enerji olur ve o, olumsuz enerjiyi de karşıya verirsin dolayısıyla olmazsa bundan dolayı olmaz. sen de beni beğenmedi diye hayıflanırsın. önce beni beğenmezler düşüncesinden kurtulman lazım sadece evlilik için değil, kendin için sen kendini beğenirsen kendine bakarsan daha iyi hisseder olumlu enerji saçarsın. yalnızlıktan korkuyorsun ve anladığım kadarıyla evlenmek de istiyorsun ama kendini her şeye kapatmışsın olmaz böyle. ne yaşadın, kimler seni üzdü de kimseye güvenemeyecek ve bu olumsuz düşünceleri hissedecek hale geldin bilmiyorum ama yanlış düşünüyorsun. çalışıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…