- 20 Ağustos 2015
- 460
- 388
- 33
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Teşekkür ederim; )çok tatlısın beaaa tüm evlenmeyen kızçelere moral olsun bu yazı)))))))))
benim anneannem izlerdi Esra Erol'u ben de mecburen izlerdim onunla birlikte :) oraya cikan insanlari gozlemlemek guzel oluyor :))) karakter analizi acisindanO değilde Esra Erol başlasaydı iyiydi...Orada ne insanlara ne talipler geliyor?İnsanların izledikçe keyfi yerine geliyor.
Onları izledikten sonra bunlara böyle talipler geldiğine göre ben hayli hayli evlenirim diyor insan.
Sıkmayın canınızı evlenmek istedikten sonra insan bulur evlenecek kişiyi.Önemli olan karşınıza doğru ve sizin için hayırlı biri olması.Umursamayın kimin ne dediğini
milleti susturmak mümkün diil onu bi unutunKizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan yatamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti
Bana da diyen çıkıo bazen. 'beğenmiyorum napim, standartlarım çok yüksek' diyorum Error veriyolar.
Millet aklınca acıyo bulamıyoruz diye. Memleket anasının eteğinden çıkmamış, karakter yoksunu, sapık, pis, küfürbaz, dayakçı, karı kız düşkünü erkekten geçilmiyo.
Bu durumda bulduklarımızı almıyoruz tabi..
Yaş;29 :))
Teşekkür ederim; )
benim anneannem izlerdi Esra Erol'u ben de mecburen izlerdim onunla birlikte :) oraya cikan insanlari gozlemlemek guzel oluyor :))) karakter analizi acisindan
Teşekkür ederim; )
benim anneannem izlerdi Esra Erol'u ben de mecburen izlerdim onunla birlikte :) oraya cikan insanlari gozlemlemek guzel oluyor :))) karakter analizi acisindan
Ben de sevmem ama bir ara anne annemde kaliyordum okurken ee mecburen izliyorduk ben de işi artık gırgıra vurup anneanneme seni de gönderelim derdim :)Benimde kayınbabam izler ,kışın hiç kaçırmaz , bende sorarım baba bugün birini evlendirdin mi diye , komiklik olsun diye lzliyor işte bazende laf atar kadınlara , emekli zamanı bol ya , ben pek izlemem ,sinir olurum genelde ,
Ben de sevmem ama bir ara anne annemde kaliyordum okurken ee mecburen izliyorduk ben de işi artık gırgıra vurup anneanneme seni de gönderelim derdim :)
aynen bunu yazacaktımSusmaz onlar katiyyen susmazlar.evlesende susmicaklar.çocuk nezaman..sonra ikinci nezaman..bitmez canim..He de geç..
Kizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan yatamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?