evde kaldim

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Son bekar olan arkadasimda nisanlandi.hic bekar arkadasim kuzenim komsu kizi kalmadi herkes evlendi.bir is pesinde kosuyorum cabaliyorum yoruluyorum olmuyor.kismetsizim nasipsizim.misafirlige yemege giderim az olan bana denk gelir,bir kafeye kahve icmeye giderim kopuksuz olan bana denk gelir.hasteneye giderim tambana sira gelir doktor oglen tatiline girer.sanssizim insanlara hor gorunuyorum.aranizda boyle olan varmi ne yapmaliyim

senle ilgilenen erkekler varmı yoksa herkese bir kulp bulup göndermiyormusun öyle kısmetse olur dönemi geçti artık evlenecek iyi erkekler karaborsa o yüzden varsa birileri kötü it kopuk değilse tanımaya anlaşmaya çalış.

Canım bence bu konuda kendini üzme mesela ben de (daha yaşım erken ama) evlenmeyi bile düşünmüyorum evlenmek ciddi ve önemli bir şeydir. Sen kendini evlenmeye hazır hissediyor musun? Konuştuğun biri falan olsa direk evlenmeyi düşünür müsün?

canım inşallah hayırlı bir kısmetini bulur evlenirsin ama hani nikahta keramet vardır derler ya
bence aslında kıyamet demek istemişler
çünkü en rahat dönemin şimdi
Evlenince herşey güzel olmuyor
tabi mutlu olan da vardır
onların adına konuşmuş olmayım..

bir gün şansın döner eminim :) iyi düşün iyi olsun.acaba şu olur mu dersen başına gelirmiş evde kaldın dıye de düşünme.aklın bir yerdeyken kendini başka yöne veremiyorsundur belki.seninle ilgilenen beğenen illa ki vardır.hedefine odaklan işini dert ediyorsan onu hallet belki de diğer kısmetin de ordadır.vesile olabilir bir şeylere ben buna çok inanırım

Şu evde kalma lafını kullanmasak daha iyi olur.

Evde kalmak diye bir şey yok. İstersen ömrün boyunca evlenmezsin, kişisel tercihindir, kimseyi de ilgilendirmez.

Ayrıca her şeyin bir zamanı var inan, o zaman gelmeden gerçekleşmiyor.

Negatif düşündükçe hayat gıcıklığına daha negatifi gönderiyor :)

Test edip onayladım

İnadına pozitif düşün, mutluyum ben de

Evde kalmak demeyelim de daha zamanı vardır muhakkak

Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Arkadaşında, dostunda, eşin de kısacası her şeyin...

Son düzenleme:
Taylim sen hicçc evde kaldim DİE üzülme bak biz evlendikten noldu:))))ole toz pembe kurulan hayallerin altından beyaz atli prensin beyaz ati karanliga donusuverir haahaahaa die bi gulus prensin kabasakala donusur a anlayamazsin bile herşey kizken güzel haaaa erkeklerin tumude ole DİE bisey yok ama çoğu evlenince değişiyor zaten sen gel BEKARLİGİN tadini cikar elbet bi kismetin vardır kiyida köşede...

Hepimiz istediğimiz herşeyin mutlaka gerçekleşmesini isteriz.Ama

'Olduğu kadar olmadığı hayırdır'
Hz. Ali

Her ne hikmetse sadece evli nisanli adamlar bekar olsaydim hic kacirmazdim seni diyor:) talibim cikti ama hepside dengesiz sizofren gibiydiler.sadece biri adam akilli ve cok seviyordu.istetti hatta ama parfumunun kokusundan bile tiksindim.sevemedim olmadi annem de sevmiyorsan olmaz dedi.yani kaderimin kapali oldugunu dusunuyorum

28 le evde mi kaldım diyosun yapma Allah askına :))

Ama arkadaslarim hep evlendi sonuncu bekar olanda.kendimden 10 yas kucuk arkadasim bile var birlikte takildigim.artik siz dusunun psikolojiyi.

Ama arkadaslarim hep evlendi sonuncu bekar olanda.kendimden 10 yas kucuk arkadasim bile var birlikte takildigim.artik siz dusunun psikolojiyi.

hatayı kendini baskalarıyla kıyaslayarak yapıyosun boyle yaparsan her zaman mutsuz olursun

ona bakarsan benim 3 arkadasım 2. cocugunu yaptı (29 yasndayız)

ama gel görki ücününde meslegi yok lise bitti bikac sene durdular ve evlendiler neden cunku yapacak baska seyleri yoktu

duzene ayak uydurmak zorunda kaldılar okumadılar kariyer gbi bi dertleri yoktu

onlara sorsan keske herseyi yasayıp(üniversite,calısma hayatı,kızkıza tatillere gitme vs) en son evliligi secseydik diyolar

28 erken bile bana göre türkiye sartlarında okudun is buldun düzenin oturdu para biriktirdin derken 30 oluyosun zaten ve karsına daha guzel adaylar cıkıyo hic canını sıkma vardır bi zamanı

Bence bu söz doğru ama günümüz insanı sabırsız, saygısız, doyumsuz, hoşgörüsüz ve dik başlı olduğundan evlilik cehenneme dönüyor...

28 yasindayim suanda

evlenmek için o kadarda geç kalmış sayılmazsınız 28 normal ve ideal bu zamanda ben 18imde evlendim şimdi imkanım olsa en azından

şuanki yaşımı beklerdim(23)yaşındayım ve krakterim yeni yeni oturmaya başladı daha doğru kararlar almaya başladım.

ay acaba bir an kendim mi yazdım diye şüphelendim. Yanlız değilsin .
Benimde bekar kuzen kalmadı , arkadaşlar da boşta olan yok gibi ..
kısmet var gibi ama olamayacak kişiler .. olmasa daha iyi .. sinirden çatlıyoum
iş hayatına desen ..kendimi yırtıyorum .. elimden gelenin fazlasını yapmama rağmen.. benden tecrübesizler işe girer , ya da vs

artık bayramda kimseye gitmek istemiyorum bile .. en son bayramda biri en son sen kaldın demez mi ... aslında benim kendimle sorunum yok .. bir şekilde vakit geçiriyorum ama çevre faktörü ... aslına bakarsan evlenenlere bakıyorum ...bir karambole evlilik , koştur koştur bir evlilik , sadece evli olmak için gibi bir çoğu .. neyse Allah mutlu etsin onları da .. bana laf etmeseler daha iyi olacak

bu msaja bayildim:) kesinlikle dogru tespit. Canim benim kesinlikle bos yere üzülüyorsun ben arkadaslar arasinda ilk evlendim ama simdi ilk boşanan olucam..bi çok kısmetim oldu da noldu iki tanesi saplantı haline getirdiler beni ve basima bela oldular. En hayrlisi neyse o olsun senin iyi dediğin sonra pisman edebilir bekarlik sultanliktir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…