Son bekar olan arkadasimda nisanlandi.hic bekar arkadasim kuzenim komsu kizi kalmadi herkes evlendi.bir is pesinde kosuyorum cabaliyorum yoruluyorum olmuyor.kismetsizim nasipsizim.misafirlige yemege giderim az olan bana denk gelir,bir kafeye kahve icmeye giderim kopuksuz olan bana denk gelir.hasteneye giderim tambana sira gelir doktor oglen tatiline girer.sanssizim insanlara hor gorunuyorum.aranizda boyle olan varmi ne yapmaliyim
kac yasındasınız
senle ilgilenen erkekler varmı yoksa herkese bir kulp bulup göndermiyormusun öyle kısmetse olur dönemi geçti artık evlenecek iyi erkekler karaborsa o yüzden varsa birileri kötü it kopuk değilse tanımaya anlaşmaya çalış.
28 le evde mi kaldım diyosun yapma Allah askına :))
Ama arkadaslarim hep evlendi sonuncu bekar olanda.kendimden 10 yas kucuk arkadasim bile var birlikte takildigim.artik siz dusunun psikolojiyi.
canım inşallah hayırlı bir kısmetini bulur evlenirsin ama hani nikahta keramet vardır derler ya
bence aslında kıyamet demek istemişler
çünkü en rahat dönemin şimdi
Evlenince herşey güzel olmuyor
tabi mutlu olan da vardır
onların adına konuşmuş olmayım..
28 yasindayim suanda
bu msaja bayildim:) kesinlikle dogru tespit. Canim benim kesinlikle bos yere üzülüyorsun ben arkadaslar arasinda ilk evlendim ama simdi ilk boşanan olucam..bi çok kısmetim oldu da noldu iki tanesi saplantı haline getirdiler beni ve basima bela oldular. En hayrlisi neyse o olsun senin iyi dediğin sonra pisman edebilir bekarlik sultanliktir :)canım inşallah hayırlı bir kısmetini bulur evlenirsin ama hani nikahta keramet vardır derler yay
bence aslında kıyamet demek istemişler
çünkü en rahat dönemin şimdi
Evlenince herşey güzel olmuyor
tabi mutlu olan da vardır
onların adına konuşmuş olmayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?