Son bekar olan arkadasimda nisanlandi.hic bekar arkadasim kuzenim komsu kizi kalmadi herkes evlendi.bir is pesinde kosuyorum cabaliyorum yoruluyorum olmuyor.kismetsizim nasipsizim.misafirlige yemege giderim az olan bana denk gelir,bir kafeye kahve icmeye giderim kopuksuz olan bana denk gelir.hasteneye giderim tambana sira gelir doktor oglen tatiline girer.sanssizim insanlara hor gorunuyorum.aranizda boyle olan varmi ne yapmaliyim
Şu evde kalma lafını kullanmasak daha iyi olur.
Evde kalmak diye bir şey yok. İstersen ömrün boyunca evlenmezsin, kişisel tercihindir, kimseyi de ilgilendirmez.
Ayrıca her şeyin bir zamanı var inan, o zaman gelmeden gerçekleşmiyor.
altına imzamı atıyorum .. çok güzel yazmışsın arkadaşım... "evde kalmak" nasıl çirkin bir tabirdir yaa ... ben böyle bir kelimeyi kullanan kadınları hiiiç anlamıyorum ... eskiler kullansa neyse de ya yenilere ne oluyor ....
Son bekar olan arkadasimda nisanlandi.hic bekar arkadasim kuzenim komsu kizi kalmadi herkes evlendi.bir is pesinde kosuyorum cabaliyorum yoruluyorum olmuyor.kismetsizim nasipsizim.misafirlige yemege giderim az olan bana denk gelir,bir kafeye kahve icmeye giderim kopuksuz olan bana denk gelir.hasteneye giderim tambana sira gelir doktor oglen tatiline girer.sanssizim insanlara hor gorunuyorum.aranizda boyle olan varmi ne yapmaliyim
evlenmek için o kadarda geç kalmış sayılmazsınız 28 normal ve ideal bu zamanda ben 18imde evlendim şimdi imkanım olsa en azından
şuanki yaşımı beklerdim(23)yaşındayım ve krakterim yeni yeni oturmaya başladı daha doğru kararlar almaya başladım.
Ben çok merak ettim 18imde evlendim demişsiniz ya hep böyle bi ön yargılı oluyo insanlar 18inde evlenenler heemen boşanıyolar mutsuz oluyolar anlaşamıyolar falan gibisinden . Yani tamam erken olmasına cidden erken bi yaş evlilik için ama bence bu ön yargılar çok saçma yok mutsuz olunur yok boşanılır bilmem ne . Ben de 18 yaşındayım 2 seneyi aşkındır bi ilişkim var ve seneye ya da öteki sene evlenmeyi düşünüyoruz çünkü ben okulu açıktan okuyorum lise bitti zaten . üniyi açıktan okuyorum . Sevgilim de çalışıyo para da biriktirdik bi miktar askerliği herşeyi bitti . Yani çok merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın .. Evliliğiniiz nasıl gidiyo ?
iyi gidiyor çok şükürbende çok erken olduğunu düşünüyorum ama, karşındakinin krakteri iyiyse bu hayatta senin için doğru kişiyse bir sorun olacağını sanmıyorum.
evlilikte bir şans 30unda evlenirsin gene boşanırsın bu kadere bağlı.
sadece erken evlenenler boşanıyor diye birşey yok yani:)
bütün şartlar uygunsa aileler uyuşuyorsa şimdi nişan falan olabilir en azından bir sene aileler birbirini tanımalı ona göre evlliğe karar verilmeli biz 1 seneyi aşkın nişanlıda kalmıştık öyle evlenmiştik.
Malesef benim ailem onu istemiyo o da artık annem ona kötü şeyler söylediği için istemiyor . O konu da baya sıkıntılı annem asla istemeyecek hep önyargılıydı . Kabul edeceğini de hiç sanmıyorum . şimdide 2 sene sonrada kabul etmez artık biliyorum bunu .
O yüzden pek aileler birbirini tanımalı sözü bana göre değil
Peki ne kadar süre çıktınız sadece sevgililik dönemi ne kadardı ? İnşallah sorularımla sıkmıyorumdur sizi de kusura bakmayın .
benim blr evlenmemiş arkadaşım var , ben onu bazen çok kıskanırım, bütün hayatı dakik ve planlı, arkadaşıda çok kendisi için yaşar sanırım en kötü özelliği hiç kimse için fedakarlıkta bulunmaz
yani sıkıntılı yönü var ben asla planla ve dakik olamam eşim çocuğum ve köpeğim var kendimden çok onları düşünürüm , bence bekarlık kötü değil ,herşey kafada bitiyor yani bu evlilik aslında çoğu lnsanlar du3gusal zayıflıktan evlenmektedir ama unutma erkeklerin çoğu hayal kırıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?