evde kaldim

Başlıgı görünce sırf bunu yazmak için girdim. Agzına saglık canım. Sinir oluyorum evde kaldım lafına. Hadi millet der yaşlılar falan. Genç bir kız kendi kendine bu yakıştırmayı nasıl yapar?

Evleniverdim 24ümde ama şartlar mecbur etmese 30uma kadar evlenmezdim. Borcun harcın altına girip kendimi yormazdım, bir sürü sıkıntı çekmezdim. Kazandıgımı yerdim arkadaşlarımla. Kısmet :)

Çok teşekkürler cevapların için ..

bence bu kadar karamsar olduğun için bu tür şeyler başına geliyor...

Yaşın daha genç canım evlenirsin elbette ama çok karamsar davranıyorsun bence bir de sürekli ben kısmetsizim olmuyor felan diye olumsuz düşünürsen olumsuzluk getirirsin hayatına.Biraz olumlu düşünüp akışına bırakırsan eminim tüm güzellikler ve aşk seni bulacaktır.

Nasibiniz vardır bir yerlerde o gelecek emin olun.Ben 20 yaşındayım yaşım çok çok küçük ama nedense çook düşünürdüm böyle şeyleri konu da açmıştım hatta. Geçen gün bir arkadaşım dedi her insanın eşi doğmadan belirlenirmiş ne yaparsak yapalım o bir gün bizi bulurmuş Allahın takdir ettigi bir zamanda.Hep pozitif düşünmeye başladım o günden sonra. Sizin de yaşınız çok geç değil ayrıca artık okul iş kariyer vs derken yaş arttı zaten.

insan çevresindekileri gördükçe kendiniş kötü hissediyor. benim de bütün yakın arkadaşlarım evlendi kimisinin çocukları var. 26 yaşındayım kız kardeşim evleniyor =). iyice düşünmeye başladım. bayram ziyaretlerinde bir akrabamız demez mi erken giden yol alır sen böyle ne yapacaksın diye. moralim ister istemez bozuluyor. Sorun yaş değil insanların evlenme zorunluluğu varmış gibi bu psikolojiye sokması. sinir bozucu. Ama umursamamak gerekiyor. önemli olan mutlu yaşamayı başarabilmek. ve bu illaki eşle olmuyor bana göre. ve herkesin mutlaka bir nasibi bir kısmeti vardır. böyle evde kaldım diye düşünme.

Son cümleniz
aslında insan hayatının sırlarından biri. Bunu anlayabilen çok az insan
var. Cidden tebrik ederim sizi.

tşk canım genelde gençler benim fikirlerlme burun kıvırır beğenmez ama biz yaşlı olabiliriz ama hayat deneyimimiz var , birde ben insanlarla hep dialog içersindeyin bütün vaktimi sanalda geçirmiyorum ,beni anladığına sevindim

amaaannn bende kaldım 28 yaşındayımm noolmuşşş yaniiii :)

kariyer yapmakla meşgulum şuan...

evlilik mevlilik düşünmüyorum hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…