Evde kaldım

Kizlar merhabalar yeni biriyle tanistim ormanda memur muhendislik okuyor cok kafa bir dedigimi iki etmiyor ama kel ya.saclarini dokmus bu yasta.bi turlu bulamiyorum istedigim gibi birini.
Saç ekimi diye bir uygulama var farkında mısınız?
Ayrıca sizin kaşınız gözünüz burnunuz çok mu mükemmel? Hiç kusurunuz yok mu da şu tipsiz bu kel diyorsunuz?
Çok karizmatık olsaydı da karakteri 5 para etmeseydi daha mı iyiydi?
Hayır bunları yazıyorsunuz sonra da vay efendim neden sert tepki veriyorsunuz. Biraz düşüncelerinizi törpüleyin. Yoksa armudun sapı üzümün çöpü derken dağ elmasına razı olacaksınız.

Her insan begenecegi birini arar.saclari olsa tamam da saci yok.

Her insan begenecegi birini arar.saclari olsa tamam da saci yok.

Kusura bakmayın ama çok fazla kriterinizin olduğu belli.
Bugün evlendiğiniz adamın kırktan sonra kel kalmayacağı garanti mı?
Benim kuzenimin kocası gençlikte çok çok yakışıklıydı otuzbesten sonra birden tüm saçlar gitti şimdi kazıyor mecburen. Napsin karısı bosansin mı?
Sizin de kilo sorununuz var belli ki görüştüğünüz adam kilo ver öyle gel yoksa olmaz dese git tup mide ol dese mesela?
Hos degil bu kadar sekilci olmanız.
Ben mesela üç özelliğe bakmistim sevgiliyken, hoşlanıyor muyum, sevgi dolu merhametli mı ve dünya görüşümüz uygun mu?
Bu kadar.
Kim ne düşünüyor hiç bilmem çok yakışıklı değil muhtemelen ortamalama bir kocam var ama şimdi kel kalsa umurumda olmaz çünkü kalbini fikrini kendini seviyorum ben. Önemli olan bu evlilikte.
Ben evlendikten kısa sürede sonra ameliyat oldum mesela boynunda omur boyu iz kalacak yada belki Allah korusun mememi kaybedeceğim ama biliyorum ki görsel değişimlere rağmen kocam yanımda olacak benim de oldacagim gibi.
Bu kadar şekilci olursanız daha çok beklersiniz haberiniz olsun

Herşey nasip kısmet ama nasibini kendin aramalısin eğer böyle bir niyetin varsa

Geçenlerde ablamın arkadaşı gelmişti. Sizinle aynı yaştalar. Aynı dertten müzdarip iki kırık kafayla 1 hafta geçirince bu konu ile ilgili çok hadis okudum. Ay hadis yazarken bile korkuyorum banlanacam diye neyse "Doğum ve nikah değişmezmiş alnımıza yazılıymış" Ablamın arkadaşına söylediğimde aldığım tepki aynen şu oldu başlarım senin doğumuna da nikahına da ya hele bi git :)) İyilikte yaramıyo anacım diyeceğim şu ki kafaya taktıysanız bu durumu Allah yardımcınız olsun. Miss gibi mesleğiniz var. Yaşınız geç değil. Ben 27 yaşındayım 4 ay önce evliliğim bitti. İnanın mutsuz bir evlilik ve boşanma sırasında yaşanan psikolojik sıkıntı yerine yemin ediyorum ömür billah evlenmemeyi tercih ederdim.. Bekar insana ne toplum baskısı var gelin bir de boşanmış kadının üstünde oluşturdukları toplum baskısını görün. Sizin için ve isteyen tüm bekarlar için hayırlı, anlayışlı, huzurlu size ve yuvanıza sahip çıkabilen eş diliyorum...

Karşına en iyi özelliklerde birinin gelmesini beklemek, kumarda en iyi elin gelmesini beklemek gibidir diyor bir psikolog söz eksik olabilir. Bazen bekleyen kazanır gibi laflar edenlerde var doğru olmadığını gördüm.

Ben de 32 yaşında evlendim 2015'te. Sizin gibi zilyon tane kriterim vardı. Kel olmasın, boyun en az 1,80 olsun vs. En sonunda tam istediğim gibi birisi çıktı. Herşey kader kısmet. Benim karşı tarafta istediğim özellikler başkalarına saçma geliyordu mesela. Ama benim için önemli olan özelliklerdi. Size süper iyi özellikli görünen adam başkasına berbat görünebilir. Herkesin bakış açısı farklıdır sonuçta. O yüzden içinize sinen biri olmadıkça evlenmeyin yaş artık çok ta önemli değil.

ne evde kalması ya millet 40 yasında evleniyor kusura bakmayın kötü olmanızı istemem ama bence sizin baska derdiniz yok allah hayırlısını versin moralinizi böyle seylere bozmayın

Etmeyin yahu saç/kellik çok bir kriter değil. Azıcık da eline yüzüne bakılır bir tip olsun ruhlar dünyasında yaşamıyoruz sonuçta.

Etmeyin yahu saç/kellik çok bir kriter değil. Azıcık da eline yüzüne bakılır bir tip olsun ruhlar dünyasında yaşamıyoruz sonuçta.

Zaten kendi kriterlerimin en başında hoşlanmak vardı cherry.
Çünkü yakışıklılık inanılmaz göreceli bir şey. Mesela ben sarışın erkekleri beğenirim Su uzun boylu kalıplı kıllı kara yagizlardan hiç bir zaman hoşlanmadım. Başka bir arkadaşım desen sarışın sevmez hatta kıvanç gelsin kabul etmem der sürekli ve nerede Recep İvedik tipli kıllı adam varsa aşık olurdu ciddi yakışıklı buluyor
Ama şu mu kısa ay bu kel ay aman onun orası böyle demek de hoş değil.
Ruhlar aleminde elbette yaşamıyoruz da evlilik uzun vadeli bir şey.
Saçlar dökülecek kirisilacak ve porsuyecegiz de.
Yani ben umuyorum ki kocamın kel porsuk ve gobeklenmis halini göreceğim uzun yaşar inşallah o kadar da görürüm

Adami begenmedim.icime sinen biri olsun istiyorum.

Adami begenmedim.icime sinen biri olsun istiyorum.

Bu güzel bir şey. Buna saygı duyarım elbette
Ama sizce de o kel bu da üç cm kısa demek biraz abartılı değil mi?
Kellik kimi bulur belli değil çünkü.
Benim eşimin saçı var ama şimdilik var mesela
Belki üç sene sonra kel kalacak bilemeyiz ki
Bu nedenle bana kriterleriniz biraz çocuksu geldi.
Yani kel ve uzun gelse bu kez ama göbekli yada gözü kahverengi falan diye kulp takacak gibi geldiniz.
Hepimizin kayıtları var.
Sizinde eminim fiziksel kusurlarınız var. Görüştüğünüz adam bana burun kivirsa alınırdınız. Hoşlanmamak begenmemek başka kulp takmak başka.

ilk sayfa için toplu beğeni tuşu yok mu

bak bu büyük eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…