- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi enchanting
-
Saç ekimi diye bir uygulama var farkında mısınız?Kizlar merhabalar yeni biriyle tanistim ormanda memur muhendislik okuyor cok kafa bir dedigimi iki etmiyor ama kel ya.saclarini dokmus bu yasta.bi turlu bulamiyorum istedigim gibi birini.
Saç ekimi diye bir uygulama var farkında mısınız?
Ayrıca sizin kaşınız gözünüz burnunuz çok mu mükemmel? Hiç kusurunuz yok mu da şu tipsiz bu kel diyorsunuz?
Çok karizmatık olsaydı da karakteri 5 para etmeseydi daha mı iyiydi?
Hayır bunları yazıyorsunuz sonra da vay efendim neden sert tepki veriyorsunuz. Biraz düşüncelerinizi törpüleyin. Yoksa armudun sapı üzümün çöpü derken dağ elmasına razı olacaksınız.
Her insan begenecegi birini arar.saclari olsa tamam da saci yok.Saç ekimi diye bir uygulama var farkında mısınız?
Ayrıca sizin kaşınız gözünüz burnunuz çok mu mükemmel? Hiç kusurunuz yok mu da şu tipsiz bu kel diyorsunuz?
Çok karizmatık olsaydı da karakteri 5 para etmeseydi daha mı iyiydi?
Hayır bunları yazıyorsunuz sonra da vay efendim neden sert tepki veriyorsunuz. Biraz düşüncelerinizi törpüleyin. Yoksa armudun sapı üzümün çöpü derken dağ elmasına razı olacaksınız.
Her insan begenecegi birini arar.saclari olsa tamam da saci yok.
Herşey nasip kısmet ama nasibini kendin aramalısin eğer böyle bir niyetin varsa31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
Kusura bakmayın ama çok fazla kriterinizin olduğu belli.
Bugün evlendiğiniz adamın kırktan sonra kel kalmayacağı garanti mı?
Benim kuzenimin kocası gençlikte çok çok yakışıklıydı otuzbesten sonra birden tüm saçlar gitti şimdi kazıyor mecburen. Napsin karısı bosansin mı?
Sizin de kilo sorununuz var belli ki görüştüğünüz adam kilo ver öyle gel yoksa olmaz dese git tup mide ol dese mesela?
Hos degil bu kadar sekilci olmanız.
Ben mesela üç özelliğe bakmistim sevgiliyken, hoşlanıyor muyum, sevgi dolu merhametli mı ve dünya görüşümüz uygun mu?
Bu kadar.
Kim ne düşünüyor hiç bilmem çok yakışıklı değil muhtemelen ortamalama bir kocam var ama şimdi kel kalsa umurumda olmaz çünkü kalbini fikrini kendini seviyorum ben. Önemli olan bu evlilikte.
Ben evlendikten kısa sürede sonra ameliyat oldum mesela boynunda omur boyu iz kalacak yada belki Allah korusun mememi kaybedeceğim ama biliyorum ki görsel değişimlere rağmen kocam yanımda olacak benim de oldacagim gibi.
Bu kadar şekilci olursanız daha çok beklersiniz haberiniz olsun
:):):) öyle güldüm ki :):):)evde kalınca space tuşu ile kanka mı olmaya karar verdiniz
Etmeyin yahu saç/kellik çok bir kriter değil. Azıcık da eline yüzüne bakılır bir tip olsun ruhlar dünyasında yaşamıyoruz sonuçta.
Adami begenmedim.icime sinen biri olsun istiyorum.Kusura bakmayın ama çok fazla kriterinizin olduğu belli.
Bugün evlendiğiniz adamın kırktan sonra kel kalmayacağı garanti mı?
Benim kuzenimin kocası gençlikte çok çok yakışıklıydı otuzbesten sonra birden tüm saçlar gitti şimdi kazıyor mecburen. Napsin karısı bosansin mı?
Sizin de kilo sorununuz var belli ki görüştüğünüz adam kilo ver öyle gel yoksa olmaz dese git tup mide ol dese mesela?
Hos degil bu kadar sekilci olmanız.
Ben mesela üç özelliğe bakmistim sevgiliyken, hoşlanıyor muyum, sevgi dolu merhametli mı ve dünya görüşümüz uygun mu?
Bu kadar.
Kim ne düşünüyor hiç bilmem çok yakışıklı değil muhtemelen ortamalama bir kocam var ama şimdi kel kalsa umurumda olmaz çünkü kalbini fikrini kendini seviyorum ben. Önemli olan bu evlilikte.
Ben evlendikten kısa sürede sonra ameliyat oldum mesela boynunda omur boyu iz kalacak yada belki Allah korusun mememi kaybedeceğim ama biliyorum ki görsel değişimlere rağmen kocam yanımda olacak benim de oldacagim gibi.
Bu kadar şekilci olursanız daha çok beklersiniz haberiniz olsun
Aslında ciddi bir konu ama çok güldüm ya napayımevde kalınca space tuşu ile kanka mı olmaya karar verdiniz
Adami begenmedim.icime sinen biri olsun istiyorum.
Kaldım demek için daha erkenKizlar. Kaldim ya ..duzgun biri cikmiyor iyiler hep secilmis.bana iskartalar kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?