- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi enchanting
-
Ya bu yaşa kadar zaten seçilmeyenler sana kalmış oluyor bu bir. İkincisi boyu kısa şişman saçı yok gözü böyle kaşı şöyle dersen sen daha çok evde kalırsın. Seçiçi olmak gerek ama sen gereksiz seçicisin bence yani ben senin de harikulade biri olduğunu düşünmüyorum erkekler de illa ki sende bir eksiklik buluyordur. Hani elinde bir de meslek var öğretmenlik gibi hayret ediyorum bu kafalara sanki karşımda okulu zor bitirmiş ömrü evde geçmiş annesiyle günlere katılan 30 yaşında bir kadın var....Kizlar. Kaldim ya ..duzgun biri cikmiyor iyiler hep secilmis.bana iskartalar kalmis.
Ya bu yaşa kadar zaten seçilmeyenler sana kalmış oluyor bu bir. İkincisi boyu kısa şişman saçı yok gözü böyle kaşı şöyle dersen sen daha çok evde kalırsın. Seçiçi olmak gerek ama sen gereksiz seçicisin bence yani ben senin de harikulade biri olduğunu düşünmüyorum erkekler de illa ki sende bir eksiklik buluyordur. Hani elinde bir de meslek var öğretmenlik gibi hayret ediyorum bu kafalara sanki karşımda okulu zor bitirmiş ömrü evde geçmiş annesiyle günlere katılan 30 yaşında bir kadın var....
Ama boyu kisa ve kel.ben de evlenemedim benim de derdim bu ne alakasi var gune giden kadinlarla.Ya bu yaşa kadar zaten seçilmeyenler sana kalmış oluyor bu bir. İkincisi boyu kısa şişman saçı yok gözü böyle kaşı şöyle dersen sen daha çok evde kalırsın. Seçiçi olmak gerek ama sen gereksiz seçicisin bence yani ben senin de harikulade biri olduğunu düşünmüyorum erkekler de illa ki sende bir eksiklik buluyordur. Hani elinde bir de meslek var öğretmenlik gibi hayret ediyorum bu kafalara sanki karşımda okulu zor bitirmiş ömrü evde geçmiş annesiyle günlere katılan 30 yaşında bir kadın var....
Ya ben bu yorumlardan evde kaldım diye düşünen kadınlarla dalga geçtiğini düşünmeye başladım. Evlenme toplumun dayatması her evlenen de mutlu değil her anne baba olan anne baba olmanın gerektirdiği vasfa sahip değil neyse anlamayacaklar hiçbir zaman senin gibi düşünenler. Git hemen bugünden itibaren seninle evlenmek isteyenle evlen boy boy çocuk yap.Ama boyu kisa ve kel.ben de evlenemedim benim de derdim bu ne alakasi var gune giden kadinlarla.
Ama boyu kisa ve kel.ben de evlenemedim benim de derdim bu ne alakasi var gune giden kadinlarla.
Bu yasa kadar neden evlenmedim ben ya...
Siz neden bu kadar ustume geliyorsunuz ya...iki guzel soz etmek bu kadar zor mu.kendim 67 kiloyum diye kel biriyle mi evleneyim yani.yorumlarinizi hic sevmedimmSiz mükemmel bir fiziğe mı sahipsiniz?
Ciddi soruyorum kinaye değil. O kel bu kısa peki ya siz?
Bacak boyunuz kac cm yada boyunuz kilonuz kaç mesela?
Yuzunuz bebek gibi kusursuz mu mesela?
Hiç cilt sorununuz olmadı mı? Saçınızın dökülüyor mu meselansu dolgun parlak saçlardan mi?
Bu kadar kusur buluyorsunuz ilk görüşmede ikinci şansı dahi vermeyecek kibirde bir insan dünya güzeli olmalı da.
Ne dalga gecmesi ya.benim kriterim de bu kel olmasin uzun boylu olsun istiyorum.Ya ben bu yorumlardan evde kaldım diye düşünen kadınlarla dalga geçtiğini düşünmeye başladım. Evlenme toplumun dayatması her evlenen de mutlu değil her anne baba olan anne baba olmanın gerektirdiği vasfa sahip değil neyse anlamayacaklar hiçbir zaman senin gibi düşünenler. Git hemen bugünden itibaren seninle evlenmek isteyenle evlen boy boy çocuk yap.
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icinYaa bu kadar kafaınıza takmayın lütfen, evli olmamak dünyanın sonu değil.
Memurların takıldığı bir forum var ya orda da biri evlenmek istiyorum diye konu açmış.Siz olabilirsiniz diye düşünmüştüm ama erkekmiş
Evlilik, eş olmak, anne olmak ciddi sorumluluk, bu nedenle doğru insan ile olursa sürdürülebilir, belki sizin için daha vakit gelmemiştir.
Evlenince de bekarlık günlerinizi arayabilirsiniz
Valla herkesin gönlünden geçen belli kriterler vardır bu konuda isteğinize hak veriyorumNe dalga gecmesi ya.benim kriterim de bu kel olmasin uzun boylu olsun istiyorum.
Ne dalga gecmesi ya.benim kriterim de bu kel olmasin uzun boylu olsun istiyorum.
Ay burayı nerden buldun
Sizin boyunun kaç cm peki?
Özeleştiri yapmadan insanlara insan olarak değil kusur olarak bakmaniz hiç hoşuma gitmedi çünkü.
İnsanlara o kel bu kısa diye bakmak bana inanılmaz itici geldi çünkü.
Oturup biraz da her insan kendine bakmali.
Sahi boyunuz kac gerçekten?[/QUOT benim boyum 1.65 uzun boylu birini istiyorum bu en dogal hakkim.sizin elestirileriniz cok kirici ya.
Itici olan sizin yorumlariniz.boyumun kac cm olduguyla alakasi yok her kizin hayali uzun boylu biriyle evlenmektir.bu benim en dogal hakkim.Sizin boyunun kaç cm peki?
Özeleştiri yapmadan insanlara insan olarak değil kusur olarak bakmaniz hiç hoşuma gitmedi çünkü.
İnsanlara o kel bu kısa diye bakmak bana inanılmaz itici geldi çünkü.
Oturup biraz da her insan kendine bakmali.
Sahi boyunuz kac gerçekten?
Itici olan sizin yorumlariniz.boyumun kac cm olduguyla alakasi yok her kizin hayali uzun boylu biriyle evlenmektir.bu benim en dogal hakkim.
Benim boyum 1.65. Uzun boylu birini istiyorum bu en dogal hakkim.sizin yorumlariniz cok kirici.
Boyum 170 esimin boyu 175 yani cok uzun boylu degil orta boylu. Hic aklima evlenirken esimin boyu gelmemisti. Kriterleriniz biraz sekilci geldi bana.
Size nacizane tavsiyem ben suyum sunu istemek hakkim gibi kriterle es aramayin. En onemli nokta kafa yapisinin hayata bakis acisinin paralelligi. Boyle birini bulursaniz varsin cok uzun boylu olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?