Evde kaldım

Evet katılıyorum ''evde kalmak'' tabiri yanlış bir kelime kalıbı ama ne kadar reddetsek de toplumumuzda bizim bu durumumuz böyle adlandırılıyor MALESEF.. Bunu dillendirmek istemeyip kabul etmesek de onlar bizi böyle görüyor, böyle adlandırıyor. Bu sebeple konu sahibi arkadaş derdini bu kelime ile açıklamış konu başlığında..

Kendini modern, aydın, çağ atlamış olarak nitelendiren insanlar tıpkı bir arkadaşımızın dediği gibi insanı duygulardan bağımsız kılıp tıpkı bir robotmuş gibi hissiz bir varlık olarak görüyor. Ona göre bir yorum yapıyor.

Tabi ki bu düşünceler kabul edilemez (evde kalmış kadın, turşusu kurulmuş kişi, kız kurusu,..) Bu düşünceleri engellemek için elimizden geleni yapıp mücadelemizi vermeliyiz. Burada bu tarz düşünen arkadaşlara katılıyorum.. ama sonuçta duyguları olan, istekleri olan, hayattan beklentileri olan aciz insanlarda yine bizleriz..

Niye bu evlenme isteğini dile getirenlere koca delisiymiş gibi bakıyorlar anlamıyorum. Öyle olsaydık önümüze ilk çıkan kişiyle seçici olmadan evlenenler kervanında olurduk zaten.

Kimse bizi anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Tabi ki her şey evlilik değil. Her evlilik mutluluk getirecek diye bir garanti de yok bunun gayet farkındayız ama bunu istemek suç mu? Bu dileğimiz için elimizde olmadan üzülmek suç mu?

Ben anlamıyorum ya burada iki güzel söz duyup ümitkar olmak isteyenlere neden bu eleştiri, yargılama.. Siz evliler evlendik de başımız göğe mi erdi diyenler kimse başının göğe ermesini istemiyor. Mutlu olmak istiyor. Hayırlısıyla istiyor tabi bu evlilik kurumuna girmeyi..

evlilik senin için ne anlam ifade ediyor canım
ben 31 yaşına girmeye az kaldı
diyeceklerim kesinlikle şikayet değildir
3 senelik evliyim çocuğum yok olmuyor
büyük bir sınavdan geçtik eşimle ve hala devam ediyor
sağlık problemleri tedavi olunması gereken hastalık var
ne hayallerle evlendim nelerle karşılaştım
sabred canım ALLAHIM daha güzel çıkaracaktır belki bilemeyiz
Ara ara moralin bozuluyordur anlıyorum seni bende yaşıyorum.

Evlenemedigim icin uzulmenin gayet normal bir durum oldugunu dusunuyorum.ogretmenler robot degil insan onlar da uzulebilir.bunu ogrencilerime yansittigimi zannetmiyorum.
Su anda yansitmiyorsunuz ne guzel. Ama ilerde kismet olmazsa yansitacaksiniz iste kafaya taktikca onu demeye calisiyordum. Evlenmediginize evde kaldim diye uzuluyorsunuz burda bircok insan bunu yakistiramiyor bi ogretmene. Evde kalmak cok amiyane ve mahalle agzi bi tabir ve de eskide kalmasi gereken bir dusunce sekli cunku. Umarim asik olursunuz ve hayat arkadasiniz sizi bekliyordur umulmadik bir anda karsiniza cikmak icin.

Haklisinizdir belki de, benim aklim eski ogretmenlerde kaldi. Halleriyle, tavirlariyla, durusuyla 100 metre oteden ogretmen oldugu belli olan, sosyal ortaminda bile insanlarin yaninda iki kez dusunup konustugu kisilerde kaldim ben. Haklisiniz.

Geçenlerde bi ayakkabiciya girdim öğretmen misiniz diye sordu direk. Birkaç yerde de böyle bir şey yaşadım. Demek ki içimizden her gecirdigimizi tavirlarimiza yansitmiyormusuz!

Geçenlerde bi ayakkabiciya girdim öğretmen misiniz diye sordu direk. Birkaç yerde de böyle bir şey yaşadım. Demek ki içimizden her gecirdigimizi tavirlarimiza yansitmiyormusuz!

Zamane ogretmenlerine benzemeniz normal. Ben eski ogretmenlerden bahsediyorum.

Ayrica ben size yazmadim konu sahibine yazdim. Neden surekli alintilayarak polemik olusturuyorsunuz? Mune

Arkadaşım ilk önce sen beni alintilamissin. İstersen hafizani bi kontrol et de sonra Mune ablana şikayet edersin

Ayrica ben size yazmadim konu sahibine yazdim. Neden surekli alintilayarak polemik olusturuyorsunuz? Mune

Arkadaşım ilk önce sen beni alintilamissin. İstersen hafizani bi kontrol et de sonra Mune ablana şikayet edersin

Ya Allah iyiliğinizi versin gülme krizine soktunuz beni burayı seviyorum yaaaa ^_^

Tamam ama orada genel konusmussunuz öğretmen şöyle olmalı, böyle olmalı diye. Bence direk konu sahibine yazmamissiniz o mesajı. Evet unutkanim ilk ben alıntı yapmisim ama siz de cevap yazmışsınız sonuçta

artık 30 yaşından sonra evleniliyor, evde kalmış değilsiniz bence, benim ablam 30 , görümcem 35, eşimin kuzeni 42 ... yaşlarındalar ve hala evlilik için erken diyorlar ve etrafımda yaşı 30 un üzerinde evlenmemiş bir yığın insan var devir değişti kendinizi bunun için üzmeyin

Daha önce başka konuyada yazdım bunu, burdan yardımcı olalım şehir yaş yazın, eş dost akraba bir tanıdık bir yakınımız olur tanıştırma imkanı olur.Benimde tanıdığım var 36 yaşında bekar çok sevdiğim biri, nasip işi vesile oluruz belki

Kizlar merhabalar yeni biriyle tanistim ormanda memur muhendislik okuyor cok kafa bir dedigimi iki etmiyor ama kel ya.saclarini dokmus bu yasta.bi turlu bulamiyorum istedigim gibi birini.

Maşallah bayağı da kısmetiniz varmış sizin, geçen gün mühendis biriyle görüşmüştünüz diye hatırlıyorum.
Umarım size denk birini bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…