- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi enchanting
-
Fikirlerini her daim severim caninfistigi.
Ama adamın yüzüne demese bile öyle kötü cümleler kuruyor ki kadın olsun erkek olsun bir insana denmesi çok irrlte etti beni.
Önce tip yok demiş mesela. Tip yok nasıl bir cümledir ya
Yetmemis kısa demiş kel demiş. üç dört ayrı insana ayrı ayrı kusurlar yazılmış.
Bu kadar kusur bulmak çin bakan göz bulur
Ben beğenmesem bile bu kadar çirkin cümleler kimseye kırmadım kuramam
Kimseye tipsiz diyemem. Yarın ne olacağımız belli değil
Çok ayıp çok çirkin
Sana. Ne ya.sana ne....kel kisa ve tipsiz tamam mi..
Tipsiz kisa ve kel.sana ne...Ne tesadüf bana da sizin sözlerinize liseli bir ergenin cümleleri gibi geliyor.
Ergenlikte çıkma teklifi olurdu bazı kızlar iyyyy ne tipsiz derlerdi rahat rahat.
Bir öğretmenin bu kadar fiziksel kusurlara takılıp rahatça yazabilecegini asla ama asla dusunemezdim.
Kafamdaki öğretmen profilini aşağı çektiniz resmen ne yazık ki.
Siz insanları eğiten bir meslektesiniz ve tamamen görselliği öven insanın elinde olmayan kusurlara dalga geçen cümleler kurabiliyorsunuz pervasızca.
Benim bildiğim öğretmenlerin hepsi daha farklı şeylere önem verirlerdi daha manevi şeylere.
Beğenmedikleri şey ne olursa olsun daha nazik cümlelerle ifade edebilirlerdi mesela
31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
Birini begenmedigin zaman nedenini soylersin.bunda bir sey yok ki..Anlıyorum hırs yaptın. Ama dön bir oku cümlelerini. Neden böyle bir şey yazma ihtiyacı hissediyorsun? Hiç bir şeye inanmıyorsan karmaya inan, etrafına yaydığın enerjiye inana. Bu yaptığından en çok sen zararlı çıkarsın.
Peki tesekkur ederim.bekarliginizin tadini cikarin :)
Birini begenmedigin zaman nedenini soylersin.bunda bir sey yok ki..
Orası öyle. Ben düşünürken bile böyle cümleler kurmamaya çalışan biriyim ama inanın herkes öyle değil. Eleştiri konusunda haklısınız ama reddettiği insanlar bu cümleleri duymuyorsa bu cümlelerin en büyük zararı konu sahibine olur.
Yani ben misal esmer erkeklerden hoşlanmam ve esmer diye reddettiğim bir çocuk oldu. Esmersin o yüzden reddettim demedim. Kimseye de esmer o yüzden istemedim demedim. Ama istemedim yani. Hoş daha sonra esmer birilerine aşık da oldum o yüzden sadece esmer olduğu için olamaz ama çocuk içime sinmedi ve düşününce sadece bu geliyor aklıma belki de o meşhur elektriği alamamışımdır.
Aman benim de kafam karıştı ama ben de tipin ne dediklerinde uzun boylu sarışın derdim. Benden kısa bir çocuğun beni 3 kere reddetmesine izin de verdim ama. Her zaman da kafam karışıkmış demek ki :) Ama en büyük kriterim aşktı. Onu da bekle bekle 29umda evlendim.
Tipsiz kisa ve kel.sana ne...
Peki dogru soyluyorsunuz.tesekkur ederim..Ohoo o da bisey mi
Benim butun arkadaslarim evlendi de boşandi bile:)
Hatta boşanma asamasinda olan iki cocuklu arkadasimla bulustum bu hafta 'sana gelip aşik oldum evlenecem dersem s.ç ağzima,sakin izin verme. Hayatimi yaşayacağim artik, birlikte tatile çikarız belki yazin,boşanabilirsem' dedi :)
Bekarlik güzel şey, bekarliktan sikayet edeceğine hayatini yaşamaya bak. Aylar süren tatilin var,bir tura başvur mesela. Yazin gitmek için..insanlar sana bakinca 'ayy enchanting de hayirlisiyla birini bulamadi,tüh' demesin de mesela 'ulan enchanting de hayatini yaşiyo, en iyisini o yapti valla' desinler :)
Benim yaşim 26, çevremde kimse evliliği bana yakiştiramiyor - akrabalar 'ufukta nişan var mi? ' demek yerine 'bu yaz ne yapacan?' diye soruyor:) tavsiye ederim... Ayrica koca evde oturmakla bulunmaz,çik gez dolaş,kurslara etkinliklere katil... O da olmadi internet alternatifini kullan
Eh yine biriyle tanisamadiysan akrabalara evlenme niyetini belli et ,onlar araşsınlar^^
Ohoo o da bisey mi
Benim butun arkadaslarim evlendi de boşandi bile:)
Hatta boşanma asamasinda olan iki cocuklu arkadasimla bulustum bu hafta 'sana gelip aşik oldum evlenecem dersem s.ç ağzima,sakin izin verme. Hayatimi yaşayacağim artik, birlikte tatile çikarız belki yazin,boşanabilirsem' dedi :)
Bekarlik güzel şey, bekarliktan sikayet edeceğine hayatini yaşamaya bak. Aylar süren tatilin var,bir tura başvur mesela. Yazin gitmek için..insanlar sana bakinca 'ayy enchanting de hayirlisiyla birini bulamadi,tüh' demesin de mesela 'ulan enchanting de hayatini yaşiyo, en iyisini o yapti valla' desinler :)
Benim yaşim 26, çevremde kimse evliliği bana yakiştiramiyor - akrabalar 'ufukta nişan var mi? ' demek yerine 'bu yaz ne yapacan?' diye soruyor:) tavsiye ederim... Ayrica koca evde oturmakla bulunmaz,çik gez dolaş,kurslara etkinliklere katil... O da olmadi internet alternatifini kullan
Eh yine biriyle tanisamadiysan akrabalara evlenme niyetini belli et ,onlar araşsınlar^^
Merhaba tanisamadim malesef bekliyoruz..Şu sıralar evlilik ile alakalı çok konu açılıyor forumda, aklıma siz geldiniz E enchanting
Kriterlerinize uygun biri ile tanışabildiniz mi?
bence de evde kal bizi kör ettin burda kocanın ömür boyu aynı işkenceyi çekmesine gönlüm el vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?