Evde kaldım

Hastanelerde nasil bulunuyor?

Bu kadar üstelediğiniz için kriterlerinize uygun biri çıkmıyor olabilir, biraz zamana bırakın..

Arkadaşım fotodaki sensen önce bi eşarp takma stilini değiştir yani yakışmamış ne o öyle üçgen çok kötü bir görüntü yanlış anlama sade bir şekilde taksan?

Sesli güldüm yaa

Konu sahibi, benim de bazı arkadaşlarım kafaya takıyor yaşım geçiyor diye ama sizinki takıntı haline getireni görmedim...

Kaderinize yazıldıysa biri, illa ki çıkar karşınıza. Bu kadar kafaya takmaya gerek yok. Fellik fellik aramayla bulunmuyor koca denilen kişi

Hastanelerde nasil bulunuyor?

Öncelikle hastanenin sitesine girip genç ve erkek olan doktorların listesini çıkarın, sonra onların çalıştığı birimden randevu alın ayrı ayrı. Gittiğinizde alyansı var mı yok mu kontrol edin, hatta gitmeden önce Facebook'tan bulmaya çalışın, oradan da kontrol edin bekar mı diye...

Baktınız doktorlardan uygun aday çıkmıyor, hastanedeki erkek hemşireleri kıskaca alırsınız. Artık ufak bir pansuman mı olur yoksa kansızlık için iğne vurduracaktım mı dersiniz, tebeşir tozu yutup ateşim çıktı diye mi gidersiniz, orası sizin tercihinize kalmış...

Bu tavsiyeler gerçek mi ? Ciddi mi?

şaka gibi :)

Şakaysa çok komik gerçekse değil

Kizlar kaldim ya..begendigim biri cikmiyor
Bu kadar uzulme bende bekarim benim de yok ayni yastayiz ne yapalim olmuyorsa olmuyor iste .Erkeklerin pesinde kosamayiz seven adam kendi gelir .Senin isyeinde bekar yokmus benim isyerimde bekar varda ne oluyor hicc adamlar kilini kipirdatmiyor .İsveli olacaksin agir abi takilirsan benim gibi ortada kalirsin birazda yayik agiz olacaksin agzini kocaman acarak kahkaga atacaksin yuksek sesle sonra bol bol espiri fikra fakan ezberle sacma sacma seyler uydur anlat sirf muhabbet olsun diye adamlar boylelerine geliyo oynaklar kazaniyor iste.Bekar yoksada tayini bekle yeni yerindekilere boyle davranirsan yilisiyorlar.

Maşallah hemcinslerinize ne güzel iltifatlar etmişsiniz öyle. Oynak falan.
Gerçi haklı olduğunuz bir nokta var. Ben de soğuk kasıntı tipleri sevmem, hayatı yaşamayı bilen eğlenceli biriyle evlenmeyi tercih ederim. Buna oynaklık denmez gerçi. Yüksek kahkahası olanlar oynak değil hayat doludur. Karşı cinsle iletişim kurması da işve değil sosyalliktir. Ağır ithamlar bunlar.

Soguk kasinti demissin belki utangactir ilk girisimi erkekten bekliyordur o tipler nerden biliyorsun kasıntı oldugunu. Hanim hanimcik olan kaybediyor bu boyle .İsve cilve kazandiriyor erkeklerin sectikleri ortada bu benim fikrim .Hanim hanimciklar ,utangac olanlarda bu panter gibi kadinlar sayesinde evde kaliyorlar (ustunuze alinmayin herkesin dusuncesi kendine)

Panter gibi atlayan kadın vardır ama hayat dolu, neşeli, sosyal cazibesi olan bir kadını erkekler çekingen kadına tercih ediyorsa bu o erkeğin tercihidir kadının hafifliği isveliligi değildir.
Tercihtir
Kimisi çekingen kadın ister kimisi neşeli ve sosyal, atak kadın ister.
Tercihlereden yürüyüp kadınlara bu tip ithamlarla bulunmamaniz lazım.

Sevgililik anlamında ilk girişimi erkekten bekleyebilirsiniz ama onun dışında biraz şen şakrak olmakta, karşı cinsle güzel bir iletişiminin olmasında hiç bir sakınca yok. Eğer merhaba merhabadan öteye gidemiyorsanız sıkıntı var. Espriler de yapacaksınız, güleceksiniz de. Siz etrafa hanım hanımcık çizginizi bozmadan neşeli bir imaj verirseniz çok daha farklı olur emin olun. Panter yayık ağız gibi lüzumsuz kelimelerinizi göz ardı ederek yorum yapmaya çalıştım. Bu negatiflikle olmaz emin olun.

İşve, kocaman ağızla kahkaha atma, sıcak iletişim,
Sohbet açma.. bunların hiç biri
Oynak sıfatı yapıştırmanı gerektirecek şeyler değil.

Ağır abi olarak takılmayı sen tercih ediyorsun
Sıcak iletişim kurmayı da karşı taraf.

Bugun birine yöneleceksem elbette sıcak iletişim
kurabildiğim birine adım atarım.
Soğuk yada uzak davranana değil.

arkadaşım normalde de bu tarz eşarp takıyorsan açık söyleleyim korkunç!!

hiç mi hiç zarif değil.önce stilini değiştir..tabıkı açıl demıyorum .başörtü nasıl yapılır youtubede var tonlarca video...

hayır sanane dıyebılırsın ama konu actıysan uyarı da vereyım dedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…