Evde kaldım

Bayanların buyuk bir kısmı hayatının bir dönemi evde kaldıgını düşünmüştür dert etme gecer

Hakkında hayırlı birisi için dua et.acele ile davranma.çünkü bu ömürlük bir seçim.37 sinde evlenen de var.karşına çıkacak insanı iyi tanımaya çalış

Ogretmenler neden evlenemiyor ya sizede mi calistiginiz kurumda ilgi gosteren yok .Erkeklerle muhabbet ediyormusunuz iletisiminiz nasil yoksa hep bayanlarla mi konusursunuz.

Yerinizde olsam tanıdıklarımın hepsine haber uçururdum evlenmek istiyorum uygun olduğumuzu düşündüğünüz biriyle tanışmak isterim diye. Toplumumuzda ayıp olduğu kanısıyla kız kısmı hep talip bekler. Hep burnu havadadır. Onun erkeklere değil erkeklerin ına ilgisi vardır. Bla bla bla..

evsiz kalma koca lazım değil bize şükret şükürrr...

Calistigim yerde herkes evli bana uygun biri yok.
Arkadaşım azcık güçlü ve mutlu dur.sen ne kadar güçlü olursan insanları o kadar çekersin.bi silkelen karamsar düşünceleri at üstünden.herzaman daha kötüsü de vardır.bizden daha sıkıntılı olanlara bakıp suktetmeli yiz.hayırlısı için bol bol dua et.sadaka ver.inşaLlah karşına hayırlı bir insan çıkacaktır.ama o güne kadar iyi ol..

Hayirlisi olsun..

Bir öğretmen nasıl evde kalır ki, maaşınız var en az 2 ay tatiliniz var, gezin tozun, hayatınızı yaşayın.

Hayat bir erkek, bir de çocuktan ibaret değil. Evde kaldım diye efkarlanıp oturmaz, dolu dolu yaşarsanız, biriyle tanışmanız da daha olası hal alır.

Eş adayını bulma yerleri belli hastaneler birde dua ve ibadet yapan faliyetler yasin okuma günleri gibi her 2 olaydada en çok yaşlılıar mevcut , gençlerin olduğu yerden kaçanacaksın bu yaşlılıar torunlarına kısmet aramakta daha tecrübeli ve sevecen

Bu devirde 31 yaşında evde kaldığınızı mı hissediyorsunuz yapmayın. Annem taa kaç yıl önce 32 yaşında evlenmiş ve şimdi gayet mutlu. Önemli olan 20li yaşlarda ya da erkenden evlenmek değil. Önemli olan mutlu olmak

Amaaaaan bende kaldim napalim nasip Kismet bu isler ne ne zaman yazildiysa o.
Ben bu evlilik muhabbetlerinin caba,tip,guzellik,yakisiklilik,para vs vs ile ilgili olduguna inanmiyorum yaradan insani insana yaziyor yazmadiysada birsey yok rabbim dermansiz dert Sevdiklerimizin acisini gostermesin gerisinide isteriz ondan varsa nasipte olur yoksa zaten yapacak bise yok

Evet kismet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…