Evde kaldım

Hepimiz nasipte neyse onu yaşıyoruz,siz evlenemedim diye üzülürken bazı hemcinslerimiz de evlendikleri için üzülüyorlar. İnanın mutsuz bir evlilik yaşamaktansa tek kalmak daha iyidir veya hayırsız bir evlada sahip olmaktansa hiç olmasın. Akışına bırakın,Mevlam ne eylerse güzel eyler.

Bir insanın kendi öz kuzeni için bile hala meyi seçiyor neyi bekliyor demesi? Hem de sırf 31 yasında diye? Evlenmek için evlenmek istemiyordur. Kime ne?
Sadece ben değil Bütün akrabaları Kendi kardeşleri yengeleri de aynı düşüncede seçtiğinden değil aslında ailesi annesi babası evlendirmek istemiyor ama bunu dile getirmiyorlar 8 kardeşler tek kız çocuğu evin en küçüğü annesine babasına bakmayı düşünüyor galiba evliliğin temel amacı nedir birini sevmek ona köle olmak mı? Evliliğin amacı çocuktur neslinin devamı dır "aşk bugün var yarın Yok Yen'i biri gelir o aşk biter" ve malesef ailede intihar vakası var teyzemiz kocası yüzünden dayımız sevdiği kız yüzünden intihar etti teyzemin olayı iki ay önce oldu 4 tane çocuğu iki büyük iki küçük Kuzen artık evlenecekse bile evlenmez

Evliliğe bu sekilde bakmak bana göre değil, böylr düşünüyorsanız zaten aman evlensin ne olacak kafasında olabilirsiniz.

Bende 32yim bende de tık yok herkesin ee daha birşey yok mu demesi oldukça sıkıcı oluyor ama yapacak birşey yok bende bıraktım artık Allah her şeyin hayırlısını versin diyorum.Daha önce bir iki kişiyle tanıştırıldım ama içine sinmedi mi olmuyor işte:)) Evdekilerin de şaka yollu da olsa kaçırdın gül gibi çocuğu demeleri bile sinir bozucu olabiliyor tabi:/ birazda ince eleyip sık dokuyorum galiba Aslında bir an önce evleneyim istiyorum o da çocuk sahibi olabilmek için her şeyin hayırlısı işte kısmette varsa gelip bulacak zaten.Acele edip sonradan pişman olmaktansa biraz daha beklemek lazım Geçen gün arkadaşımın annesini gördüm ilk söylediği şey : sen daha evlenmedin miii öfff bu ne yaaa:/ Gerçi diğer arkadaşların keşke bekar kalsaydım demeleride insanın kafasında soru işareti bırakmıyor değil

Evet benim de bazi evli arkadaslarim bekarlik daha guzel diyor.bazilari da cok mutlu.sececegin kisiye bagli bir durum bu biraz da.insallah siz de istediginiz gibi biriyle tanisirsiniz.cocugum olmasini cok istiyorum ben de..

Valla 6 yıllık evliyim 6 yıldır bir fiil evde kalır durumdayım.bekarken gayette sosyal bi insandım.iki çocukla bildiğin evde kaldım
aynen bende 4 yıldır evliyim önceden çok sosyaldım asıl şimdi evde kaldım. hemde adamın zoraki hareketinden dolayı hiçkimseyle görüştürmüyor. bende arkadaşlarım evlenince öyle düşünmüştüm ama boşaymış pişmanım valla keşke evde kalmış deselerdi.

4x4 lük insan bulmak zor ama anlaşabileceğin biri olsun önemli olan o.

30 yaşındayım seni çok iyi anlıyorum çevremden sürekli evde kalmış muamelesi görmek çok sıkıcı bu yüzden akrabalarla muhabbeti kestim. evde kaldım psikolojisi insanı etkiliyor olmayacak adamlarla flört ettim . hepsi yanuş seçimlerdi. yani diyeceğim şu Nasipten öte yol yok ne kadar kendimizi paralasakta . arkadaşlarımn çocuğu sünnet oldu düşün . ama bunları takarak hayatı ıskalıyoruz . inanıyorum bi gün o doğru insan çıkacak . Doğa bir şeyi ne kadar çok istersen vermiyor . o yüzden bu evlilik düşüncesini atmak mantıklı .

Aynen katiliyorum..

Bacım tek değilsin.Zamaninda onu ele bunu ele vakit geçti.Simdi de düzgün biri çıkmıyor ama hayırlısı vakti var demek

Bir sey olmaz. Ben de evliyim ama kpssden yeterli puan almama ragmen mülakat yüzünden atanamadım.

Dogru insan yokki herkes dogru deyip evleniyor:))) fakat gercek evlenince cikiyor ortaya .Evlilik zor is bekarlik daha iyi gibi.Ayni evde dusunsene yillarca gecinemeyecegin biri pis huylari .Evlenene kadar prans gibi gorunuyorlar bir evleniyorsun killi milli bir herif argo kelimeler temizlik desen yok ,ilgi gittikce azalacak ilk gunki gibi asla olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…