Evde kaldım

33 yaşında bekar arkadaşım var.. annesi suna bişey söyle insanda azıcık evde kaldım korkusu olur demişti :)
Arkadaşım çok mutlu.. çalışıyor biriktiriyor dünyayı geziyor..
benim asıl evde kalan :) bi yere çıktığım yok evli çocuklu oturuyorum :)
Kısmet en önemli şey.. mutlu olmak.. belki size göre geç ama en hayırlısı böyle şu an için..

Allah bagislasin allah mutlulugunuzu daim etsin.boyle de mutluyum ama bir gec kalmislik hissi ....tabi kotu bi evlilik yapmaktansa hic evlenmemek daha iyi.

Arkadasim 44 yasina girdi biz yeni basladik ona basimiza kaldin demeye:)

Bir baska arkadas ta 33 yasinda hic sevgilisi bile olmamisti o yasa kadar kiz birini buldu 3 ay icinde evlendi evlenir evlenmez de hamile kaldi daha senesi dolmadan doguracak:) bu isler belli olmuyo

Basta istemedim evlenmeyi.beni b
Basta istemedim evlenmeyi.gittim bir adama asik oldum.beni begenen herkes evlendi.simdi pisman oluyorum.

Tesekkur ederim saolun.

Bir yonden haklisiniz tabi.esinizle siz de gezin haftasonlari.yemege cikin alisveris yapin.

Basiniz saolsun.hangi bolum okudunuz.insallah allah hepimize nasip eder.

Basiniz sagolsun.dogru yarinin garantisi yok.benim annem de kanser hastasi.o hayattayken evlenmeyi istiyorumben cok da..

Kusura bakmayin.telefonda sorun vardi.insallah evlenirim sogolun

Tesekkur ederim.insallah cikar uygun biri.siz evlimisiniz?

bende aynı dusuncedeydım 30 olmadan evleneyıp 30 olmadan cocuğum olsun diye dusunurdum. kendime zarar verdim. 29 yaşında evlendim (niyetim 30 olmadan evlenmek ya ) evlilik isteğimi de çok belli ettim sanırım bir güzel sömürüldüm. 7 ay evli kalıp ayrıldım. pskilojim bozuldu. hala da kendime tam gelemedim. 30 yaşındayım ve bekarım .şimdi ne evlilik düşünüyorum ne de çocuk hayallerimin için edildi. keşke evlenmeseydim. senin yerinde olmak isterdim.

Bir insanın kendi öz kuzeni için bile hala meyi seçiyor neyi bekliyor demesi? Hem de sırf 31 yasında diye? Evlenmek için evlenmek istemiyordur. Kime ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…