Evde kaldım

Nasibiniz birazda sizin elinizde
yokmu arkadas cevreniz bi cöp catan felan

hiç olmadı esra erol var:)

Neyse bu işin şakası tabi
yasın öyle cok büyük deyil aslında tam zamanı gelmiş inş size denk biri cıkar

Konu sahibi karşına çıkan kişilere şans ver. Artık geç evlenmek moda takma kafayı. Benim çoğu arkadaşım evlendi, çoluk çocuğa karıştı. Bazen ben de ulan ben daha sevgili yapamadım diyorum ama sonrasın rude kendine gel 23 yaşındasın daha diyorum

Sizin için hayırlı olan kişi daha karşınıza çıkmamıştır. Belki evlenseniz mutsuz olup boşanacaktınız. Geç olsun güç olmasın derler. Kafanızdan evlilik düşüncesini atıp akışına bırakırsanız bence hayırlısı sizi bulacaktır.

oh keyfını sürseneeee hocammm

Ay keşke ben de atanabilsem

Emin ol o evli arkadaşların da sana özeniyodur

Evlilik bir bana mı cazip gelmiyo ya :)

Çevreni değiştir hep aynı insanlar olunca yeni insanla tanışmak zor

Öğretmensiniz
Hiç yakıştıramadım size
Evde kalmak ne kadar çirkin bir tabir
35 de evlendim, eşim bastırmasaydı yine cayardım büyük ihtimalle
Nolur yaşam amacınız olmasın evlilik
Pırıl pırıl gençsiniz, evlilik kısmet işidir, kendinizi böyle şeylerle üzmeyin öğretmenim
Genç, dinamik beyinlerinizi aşkla, kocayla yormayın, gideceğiniz çok uzun bir yol var hayatta
Evlilik bir yaşam şekli ve siz arkadaşlarınız gibi yaşamak zorunda değilsiniz
Gençsiniz, kadınsınız ve çok değerlisiniz bunları sindirin lütfen, kendinizi böyle şeylerle üzmeyin, yormayın

Sagolun.cok tesekkur ederim.

ama çevre çok baskı yapıyor.sıra sende ,yok evlılık yok mu falan

29 da evlendim 35 te çocuğum oldu. O arada aşık olmasaydım daha da evlenme gibi bi niyetim yoktu. Çocuk yapmam dedim kazayla hamile kaldım. Yani hiç bişey için geç olmuyo merak etme. Arkadaşım 41 yaşında geçen sene evlendi savcı bir beyle. 43 te çocuk yaptı. Mutluluk abidesi olup çıktılar.. Geç olsun iyi olsun şekerim. 30 yaş paniği denen duygu insanı yanlış evliliklere sürüklüyo takma kafana. Vardır rabbimin senin için de bi planı

Tek bi pişmanlığım var ama itiraf edeyim.. Keşke evlenir evlenmez çocuk yapsaydım da anne-kız bu kadar uçurum olmasaydı aramızda..

ama çevre çok baskı yapıyor.sıra sende ,yok evlılık yok mu falan

Çevre insanlara her konuda baskı yapıyor
Evlilik yok mu, evlenince çocuk yok mu, çocuk olunca ikinci yok mu =)))
Bana yıllarca neler dediler, bu konuda hep soğuk ve mesafeli davrandım, istemiyorum dedim tek kelimelik cevap =))
Çalışıp, didinip hayatımı kurup evlendim, hiç de pişman değilim,kaçırdığım bir şey yok aksine çok genç, tecrübesiz insanların yaşadığı sorunların hiç birini yaşamadım. Yaşamı oturmuş yetişkinler olduğumuz için ailelerimize mesafeli kalabildik, kimse ile sorun yaşamadık, belli bir alt yapımız olduğu için maddi sorunlar da yaşamadık, geç evlenmenin böyle avantajları var =)))
Başkalarıyla aynı hayatı yaşamak zorunda değilsiniz ki
Böyle dırdır evlenin evlenin diyenler eşlerinden bin tane şikayet ediyorlar ama =)) Kendilerinin beceremediği bir yaşam şeklini de sürekli tavsiye etmeleri çok garip =)))
Takılmayın çevreye, onlara uyacağım diye bodoslama evlilik üzerine gitmeyin, Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın, evliliğin kötüsü çok zor çünkü.

31 yaş büyük bi yaş benim için ablam 29 oda daha evlenmedi ve çok istiyor evlenmeyi ama kmseyi begendremiorz bence herşey zamanında güzel genç yaşta da anne olan var cevremde 30 üstü anne olanda var ve geç anne olanlar genç annelere göre oldukça enerjisi düşük ve daha tahammulsuz bu benim fikrim tabi

Ben onlara genelde bosanın rahatlayn diorm o kadar çok varki evlendkten sonra bekarlık sultanlıktır geyiğini yapan

Ne guzel.insallah bana da nasip olur.

mesela kızı evlendı teyemın 10 yıldır çocuk yapmıyor bız bırsey demıyoruz kı bızı ılgılendırmez o sureklı evlılık konusu acıyor bana hayır duzgun ınsan çıktı da ben mı evlenmedım.cıkıyor ama çalışmayan,yada duzgun ısı olmayan ınsanlar evleneyım de bır omur boyu mutsuz mu olayım.annemın bır arkadası kadıncagız emeklılıgındede çalıştı mahvoldu kı kadının aılesı çok zengındı aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…