29 yaşındayım, 3o a birşey kalmadı.Evlilik tamamen kısmet işi..
Neden yok,niye yok diye sormak sadece bizi yıpratır.Ben de düşünüyorum,ya hiç kısmetimde biri yoksa ne olacak?
Bugünleri sürekli ilerisi için ertelemek,aslında boşuna geçirdiğimiz ömür.Kimse evlenince bize mutluluğu garanti etmiyor ki..Belki en mutlu olduğumuz günler bu günlerdir.Evlenince de her şey değişmeyecek ki.Yani hayalimizde ki prens yerine kurbağa ile de karşılabiliriz neticede.Büyük hayaller kurmaya gerek yok.
Bana da sürekli geç kaldığımı söyleyen bir yığın insan var.Ama düşünüyorum; bana evliliği düşündüren adam oldu da ben mi evlenmedim.Uzun süre ilişkilerim oldu,ama evlilik adamı değillerdi.Yaşayarak tanıdım hepsini
Herkesin kısmeti ayrıdır.Cevrem de evlenmek için dua eden insanlar var hala evlenmedi.Hiç dua etmeyen aklında evlilik olmayan arkadaşlarım ardarda evlendi.Demek ki düzen farklı işliyor.
Ne kadar çok istediğin ya da hazır olmanla ilgisi yok.
Bu işin sırrı , herşeyin hayırlısı deyip akışına bırakmak..Bugünlerinizden çalmayın.Yapmak istediklerinizi yapın,gezin kurslara gidin.Evleneceginiz kişi bu yolların birinde hayatınıza dahil olacak.
Ömrümüzün bir 5 yılın ya da 10 yılın planını yapacak kadar uzun olduğunu bile bilmiyoruz.Ben sevdiğim bir yakınımı kaybettim,halbuki para biriktirmiştik iş planımız vardı. Her şeyden kısarak yaptım bunu,o para birikti.Planımızı hayata geçirmeye 1 ay kala öldü.Şimdi her şey boş geliyor bu yüzden.Biz yarın yaşayacağımızı bile bilmiyoruz,gelmeyen günün derdine düşmüşüz.
Nefes aldığın sürece,her şeye ümit vardır.Enerjinizi düşüren herkese tıkayın kulaklarınızı,sadece bugün yaşadığınızı ama yarına kimsenin garanti vermediğini bilin.Bu şekilde olunca ,yapmak isteyip aklımızda kalan ama yapmadığınız her şeyi hayata dahil ettiğinizi göreceksiniz( Belkide eşinizle bu bahane ile tanışırsın)
Bu şekilde düşündüğümden beri gerçekten rahatım.Tavsiye ediyorum.