Evde kaldım

Her şey kısmet.
Öğretmen olmadan önce de taliplerim vardı öğretmen olduktan sonra da oldu. Kaldı ki oldukça odun, soğuk biriyim. Öyle güzel de sayılmam, kısayım vs. Kur yapana, cilveliye bakıyorlar diye bir şey yok, öyle bir şey olsa bana kimse sittin sene bakmazdı:D

Her şey kısmet.
Öğretmen olmadan önce de taliplerim vardı öğretmen olduktan sonra da oldu. Kaldı ki oldukça odun, soğuk biriyim. Öyle güzel de sayılmam, kısayım vs. Kur yapana, cilveliye bakıyorlar diye bir şey yok, öyle bir şey olsa bana kimse sittin sene bakmazdı:KK70:
Kismet evet.

bizim burada öğretmenlere çok talip çıkar isteyen oluyor da seçicimisiniz yoksa şu ara talip mi yok
Calistigim yer kucuk bir ilce.oraya gidip geliyorum.bana uygun biri yok.butun ogretmenler evli.ve yasini almis tipler.arkadas cevremden de yok.cevrem olmadigi icin cikmiyor.doguda birileri cikiyordu cunku orda genc ogretmenler var ama burda bana uygun biri yok.

bizim burada öğretmenlere çok talip çıkar isteyen oluyor da seçicimisiniz yoksa şu ara talip mi yok
Calistigim yer kucuk bir ilce.oraya gidip geliyorum.bana uygun biri yok.butun ogretmenler evli.ve yasini almis tipler.arkadas cevremden de yok.cevrem olmadigi icin cikmiyor.doguda birileri cikiyordu cunku orda genc ogretmenler var ama burda bana uygun biri yok.

bizim burada eşimin bir arkadaşı var 34 yaşında müdür yardımcısı oda evlememek derdinden muzdarip her akşam dertleşmeye çagırıyordu bir ara eşimi evlendirmeye ugraştık aöa nasip olmadı tanıştırsakmı sizi:KK66:
hayat görüşünüz filan nasıl uyarmıki bilemiyorum

Yaşınız çok geç değil ki. Ne güzel mesleğiniz de var. Ama diğer yorumlarda yazıldığı gibi her şey kısmet ama maalesef yaşadığınız cevre insanın psikolojisini çok etkiliyor. Mesela 23 yaşındayım çoğu arkadaşımın çocukları hatta üçüncü çocukları bile oldu. Oysa ne kadar erken bir yaş geliyor bana.Yazin düğünlere falan gittikçe afakanlar basıyor ne zaman ne Zaman diye. 18-19 yaşında başlıyorlar artık söz nişana. Geçen gün haberlerdr duydum. Artık aileler nedense erkenden evlendirmeye başlamış çocuklarını. Nasıl oluyor onu da bilmiyorum oku bitir is bul oldu yas en az 22

sizin yaş grubundan mı 16 yaşındamı evlendiler arkadaşlarınız biraz erken değil mi

Yok 18-19e girince evlenen çok var da 3 çocuğu olan aile izniyle evlenmiş de olabilir tabi. Her sene bir çocuk demek ki. Doğuda da değilim Trakya tarafindayiz erken tabi de işte çevre etkisi

bizim burada eşimin bir arkadaşı var 34 yaşında müdür yardımcısı oda evlememek derdinden muzdarip her akşam dertleşmeye çagırıyordu bir ara eşimi evlendirmeye ugraştık aöa nasip olmadı tanıştırsakmı sizi:KK66:
hayat görüşünüz filan nasıl uyarmıki bilemiyorum
Cok tesekkur ederim sagolun.siz nerelisiniz.ben kastamonuluyum.burdan birini dusunuyorum.

Yaşınız çok geç değil ki. Ne güzel mesleğiniz de var. Ama diğer yorumlarda yazıldığı gibi her şey kısmet ama maalesef yaşadığınız cevre insanın psikolojisini çok etkiliyor. Mesela 23 yaşındayım çoğu arkadaşımın çocukları hatta üçüncü çocukları bile oldu. Oysa ne kadar erken bir yaş geliyor bana.Yazin düğünlere falan gittikçe afakanlar basıyor ne zaman ne Zaman diye. 18-19 yaşında başlıyorlar artık söz nişana. Geçen gün haberlerdr duydum. Artık aileler nedense erkenden evlendirmeye başlamış çocuklarını. Nasıl oluyor onu da bilmiyorum oku bitir is bul oldu yas en az 22
Cok gencsiniz.kismet evet.ama insan dusunmeden edemiyor.benden cok kucukler bile evlendi.

Back
X